shaggy! מאיזה שבט אתה? יש לך אי סי קיו?
M Meijen Shaggy New member 9/6/02 #2 קרמבואית©1! ../images/Emo15.gif שבט "צור", כוכב יאיר, הנהגת שרון. ICQ#: 95088761.
ק קרמבואית©1 New member 9/6/02 #3 תודה......./images/Emo13.gif אבל איך אם אתה בהנהגת שרון אתה יוצא לחלוץ הנהגתי שלנו?
M Meijen Shaggy New member 10/6/02 #4 את אמורה לדעת יותר טוב ממני ../images/Emo15.gif אבל לפי מה שאמרו לנו - הנהגת דן רמת-גן יוצאת למחנה קיץ במחזור אחד בלבד, ולכן אין חלוץ הנהגתי - ולשם כך יוצאים חלוצים מהנהגות אחרות..
את אמורה לדעת יותר טוב ממני ../images/Emo15.gif אבל לפי מה שאמרו לנו - הנהגת דן רמת-גן יוצאת למחנה קיץ במחזור אחד בלבד, ולכן אין חלוץ הנהגתי - ולשם כך יוצאים חלוצים מהנהגות אחרות..
ק קרמבואית©1 New member 10/6/02 #5 נכון... בסוף אנחנו יוצאים במחזור אחד... אבל זה הולך ככה- ב- 3.7 זה החלוץ ההנהגתי+ יום שכב"ג וב-4.7 זה חלוץ שבטי ואז ב-6.7 החניכים מ-ח-ו מגיעים.... טוב אין לי מושג אני אברר... ולילה טוב לכם צופיפניקים....
נכון... בסוף אנחנו יוצאים במחזור אחד... אבל זה הולך ככה- ב- 3.7 זה החלוץ ההנהגתי+ יום שכב"ג וב-4.7 זה חלוץ שבטי ואז ב-6.7 החניכים מ-ח-ו מגיעים.... טוב אין לי מושג אני אברר... ולילה טוב לכם צופיפניקים....