Shakespeare by the Sea

ברודי

New member
Shakespeare by the Sea

הראיון של רנה על המחזה Shakespeare by the Sea מקיט 6 הועלתה לאתר של..אמממ.. לא יודעת מי אבל הוא נכנס ברגע זה בצורה רישמית לצוואה שלי
. עוד לא ראיתי (יורד) שככה אני לא יכולה לומר אבל בטוח יהיה טוב! כאן.

gabrielle

New member
../images/Emo123.gif

בול... היא כל כך מדהימה שם. את תתעלפי אני נשבעת לך. כמעט אכלתי את המסך מרוב... לא יודעת מה עבר עלי בדיוק באותו רגע. את פףשוט רואה אותה... ולא יכולה להזיז את המסך מהטלויזיה לשניה. * רצה לראות את הקיט - שוב! *

ברודי

New member
*מנסה לאכול את המסך*

וואי אני בחלק 2 וחצי ופרשתי. פשוט היא עשתה יוגה כזה והיא עוצמת עיניים ומורידה את הראש ואני כזה איתה... נרדמת לי... נשמור לי לראות למחר. שיהיה לי לפחות משהוא לצפות אליו. אההה והיה קטע שהרס אותי לגמרי כשהיא מסתובבת בפארק ואומרת בע"פ קטע מהמחזה, יווו אני נקרעתי. כמו המסוממים האלה שמסתובבים ומדברים לעצמם.. (רק כמו).

shanyz

New member
שאלה לי אלייך...

רציני את מתכוונת שאת ההמשך תראי מחר? איך את יכולה? את את יכולה לדעת שעומד מולך קטע של האישה שאת מעריצה ומחכה למחר?:) אני כל קטע שיש חייבת לראות ישר!! =))

ברודי

New member
שאלה טובה שאלת!

הגעתי למסקנה שאני סתם רואה עכשיו כדי לראות את זה כי זה רנה וזה ישבור אותי אם אני לא אראה והחלטתי עם עצמי שאני מעדיפה לראות את זה מחר כשאני יותר אזכור מי אני ומה אני עושה כאן. חוץ מזה שכבר הורדתי את זה, זה לא יעלם.

*neta*

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

אז כנראה שהם לא מתכוונים לעלות רק את הקופי טוק 2

וואו../images/Emo12.gif

עכשיו ראיתי את זה....
היא פשוט מדהימה! כל הזמן מחייכת...אני מתה על החיוך שלה ועל הקמטים האלה שיש לה בעיניים ובצידי הפה כשהיא מחייכת...היא פשוט מקסימה!

למעלה