shakira

shakira

puedes ser soloamente una persona para el mundo, pero para mi eres el mundo entero te quiero chakira! chakira es la mejor,la mejor de todos como baila como canta escucho todo sus canciones y quiero baila como ella ps: המכתב ששלחתי לה לפני כמה זמן לברנקיג'ה הגיע לונצואלה (אני לא יודעת איך,ככה היה כתוב במכתב התנצלות של הדואר....)

MikeR

New member
למה CHAKIRA?

חח למרות שבמקסיקו הם באמת קראו לה ככה!!!! חח..

perrinat

New member
chakira?

מה?

MikeR

New member
כן..

תקשיבי טוב איך המקסיקנים בתוכנית שלהם קוראים לשאקירה.. הם קוראים לה צ'אקירה...

כי בארצות:

קולומביה,ונצואלה,בוליביה,פרו,אקוודור,קוסטה ריקה,פורטו ריקו,מקסיקו,קובה ניקראגווה הונדורס ספרד רפובליקה דומיניקנית גוואטמלה פנמה אל סלוודור מרוב שהמבטא שלהם כבד הם לא מצליחים לבטא את האות ש'... זה מאמץ בשבילם, רק מי שכבר יודע שם אנגלית מצליח אבל בשביל להגיד את האות הזו לוקח להם 3 שנים של עיוות מבטא ולדעת לבטא את זה כמו אמריקאי=שאקירה כבר הצליחה... וארגנטינה,צ'ילה,פראגוואי,אורוגוואי יש להם מבטא קל כך שהם יכולים לבטא את זה מצויין.....ההבדל בין הארצות האלו לארצות הנ"ל זה: שאם קולומביאני רוצה לשחק בסרט ארגנטינאי לוקח לו 3 שנים של שיעורי עיוות מבטא ואז הוא יצטרך ללמוד מבטא ארגנטינאי, וארגנטינאי לוקח לו שנה כדי ללמוד מבטא קולומביאני כי הוא לא צריך לעוות בגלל המבטא הקל: סתם שתדעו...

perrinat

New member
אבל לא הבנתי את התשובה....

מישהו מוונצואלה קיבל את המכתב ושלח לך תשובה?

אממ לא

כנראה אמא שלי כתבה על המכתב va barranquilla va=זה קיצור של ונצואלה כנראה היא לא שמה לב וכששאלנו את הדואר אם המכתב נשלח הם אמרו לנו שכן ורצינו לאשר שהמכתב נשלח לקולומביה אז הם חשבו שאמא שלי כתבה ונצואלה וגם בונצואלה יש עיר עיירה בשם ברנקיג'ה

perrinat

New member
הא, אוקיי, הבנתי

ומה שכתבת בהודעה זה המכתב ששלחת לה או מה?

לא בדיוק כתבתי לה:

רוצה שאני יכתוב לך בספרדית או בעיברית? בסדר נתחיל מהספרדית: hola mi nombre es ori , pero mis amigos me llaman lucia vivo en Israel, pero nacía en el medellin, Colombia, su país tengo 17 años, yo soy ventilador grande de usted desde que he oído la canción "bruta ciega sordomuda" quiero sus canciones, yo quiero cómo que usted mueve, usted canta, usted baila yo le doy mi e-mail********* y espero que usted tendrá tiempo para la respuesta gracias: lucia, בעיברית: שלום קוראים לי אורי אבל חברים שלי מכנים אותי לוסיה(השם האמיתי שלי זה לוסיה אבל משרד החוץ ביקש מאיתנו לעברת את השם-להחליף את השם לעיברי) אני גרה בישראל אבל נולדתי בעיר מדג'ין,קולומביה,הארץ שלך....אני בת 17 ואני מעריצה גדולה שלך מאז ששמעתי את השיר טיפשה חירשת עיוורת אילמת אני אוהבת את כל השירים שלך ואני אוהבת את הצורה שאת זזה,רוקדת,שרה אני מביאה לך ת'אימייל שלי ואני מקווה שתחזירי לי תשובה...

אמא שלי אמרה לי שטוב שזה לא הגיע

כי יש לי כמה טעויות, אז בפעם הבאה אמא שלי תעשה הגהה, טוב בכל זאת עליתי בגיל מוקדם...ובקולומביה התעקשו שאני ילמד עיברית אז לא יצא לי לדבר הרבה ספרדית

MikeR

New member
וד"א..

שאקירה לא גרה בקולומביה, בימים אלו אלא בבאהמס איך שלא כותבים את זה..

באיי הבאהמה נכון אבל היא לפעמים :

טסה לאי סאן אנראס,שזה ליד ברנקיג'ה זה בערך שעה משם

MikeR

New member
יו אנשים!! אולי נכתוב לה כולנו מכתב

כזה...מה דעתכם??...
/

כי יש לי מלא חברי ילדות מברנקיג'ה

ולא רק חברי ילדות אנשים בגיל שלה שמכירים את המשפחה שלה והם לפעמים מנסים לעזור לי איתה,למשל הוא היה אמור להצטלם עם שאקירה ולשלוח לי תמונה שלו איתה אבל היא לא נשארה הרבה זמן... אז הוא ישלח לי תמונה של המשפחה שלה הנה תמונה שלו: הוא עם חולצה תכלת

למעלה