SHALOM אנשים...:)

טושית18

New member
SHALOM אנשים...:)

אני בת 20 וחצי...עומדת להשתחרר.הצבא גזל ממני את רוב הזמן ולכן לא היה כל כך קשר רציני קרוב לשנתיים...(היו גברים...פשוט לא קשר ממשי). אממ כמהה לקשר רציני זוגי, לחיבור נפשי עמוק ומלא אושר וקיטש (רומנטיקה עדיין קונה אותנו...צ'טערת)ומלאת מיניות מטורפת ואנרגיות:) איך מוצאים דברים כאלו?! אולי זה יותר מדי לבקש....

dudusch

New member
זה לא יותר מידי לבקש

ואי אפשר לכוון אותך למקום המדוייק מהסיבה הפשוטה: אין מקום כזה! אפשר בסופר, בתחנת האוטובוס, במועדון, בתור לרופא, ברכבת וכו'. חפשי את המקום בו תחושי הכי בנוח והכי טבעית להוציא ולהראות את מה ומי שאת.

אני לא יודעת איך זה

אבל כשהייתי בגיל הזה הכרתי בחורים על ימין ועל שמאל. פשוט לא הייתי לבד דקה... בכל מקום התחילו איתי בחורים. איפה הם היום??? איפהההההההה???

טושית18

New member
היו לי לפני הצבא בחורים "על ימין ועל שמאל"...

פשוט בצבא התפקיד שלי היה בבסיס סגור ממש רחוק מהבית, כמעט ולא הגעתי הביתה(רק פעמיים-שלוש בחודש) ובחורים שהכרתי בבסיס או ביחידה או בכלל מהצבא יכל להתפתח רק לסתם משהו זמני וחולף כי הם גרים במרחק כמה שעות נסיעה ממני...ובכל זאת...הבעיה היא שאני גיבשתי לעצמי כל כך הרבה פחדים שאני כבר לא בטוחה שאני מסוגלת לנהל זוגיות נורמלית...חחח

belli80

New member
ואם

אהבת חייך תחייה במרחק שלוש שעות נסיעה ממך - תפסלי אותו על הסף?? את מחפשת קשר אמיתי, או קשר של נוחיות?? הקשרים הכי חזקים שהכרתי חיו במרחקים, והם טוענים שזה רק הוסיף. אילת-טבריה, תל-אביב- פראגוואי, ירושלים-עפולה.. וכולם מאוד מאושרים. הם אומרים שהם עמדו במבחן המרחק- וזה מה שחיזק את ההחלטה שלהם לעבור לגור יחד, ושכל אחד הקריב את הנוחיות הביתיץ שלו לטובת ה"ביחד".. מרחק הוא לא סיבה, במיוחד שאת עומדת בפני שינוי גדול בחיים שלך, ובשלב הבא בחייך- את תמיד יכולה להחליט להתחיל אותו במקום חדש...

טושית18

New member
תראה, נפגעתי המון המון המון

להכנס לקשר זוגי בשבילי גם ככה מצריך המון אמון שקשה לי לתת והפכתי מאוד סקפטית לגבי אנשים. זוגיות ממרחק אני אוכל לבצע לאחר זוגיות קרובה שהכרתי את הפרטנר לאורכו ולרוחבו ואני סומכת עליו בכל כולי. אני לא אפסול גבר שגר במרחק 3 ואפילו 4 ומעלה שעות נסיעה אם אדע שיש שם משהו טוב בשבילי, אבל אם זה שלב של התחלה ועוד אין רגש אני אעדיף לא להקשר רגשית לבחור רחוק ממני...שלא יוכל להעניק חיבוק כשרע לי..אלא ביום אחר.

magenta73

New member
ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo13.gif

כולנו נפגענו. כולנו למדנו שצריך לבנות אמון ולא לתת אותו ישר על ההתחלה. כולנו הפכנו לקצת יותר סקפטים. עוד בפולניה, הרי. כולנו קצת הרבה פוחדים. ועדיין... כמעט כולנו לא נשארים לבד בסוף. אני מאמינה שלכל אחד יש את המסלול שלו. שהוא מלבן דברים עם עצמו וממשיך הלאה בחייו. מה שכן, חשוב לא להתקע. זה הכול. בהצלחה :)

טל קר

New member
חשוב להבחין בין שני מצבים שונים לגמרי -

אדם זר במרחק שעות נסיעה, את זה הייתי פוסלת על הסף. אדם קרוב שהיה איתו קשר טוב וקרוב ומסיבות כלשהן (לימודים?) יש צורך בפירוד גאוגרפי לפחות זמני. אגב, את המקרה הראשון הייתי פוסלת על הסף דווקא בגלל הרצון בקשר אמיתי. די עצוב שהקשרים הכי חזקים שהכרת חיו במרחקים. מנסיוני ראיתי לא מעט (ואפילו חלק ניכר) מקשרים שזה "הוסיף" להם - כל השבוע מתגעגעים, בסופי שבוע מוציאים את כל החרמנות שהצטברה, זמן קצר אחרי שעוברים לגור יחד (לפעמיים ממש מהר, לפעמים אחרי שנת נסיון הסתגלות) נפרדים. לדעתי המבחן המשמעותי יותר אם הכוונה היא לעבור לגור ביחד הוא דווקא מבחן הקירבה. צריך מעט מאוד התאמה בסיסית בשביל להתגעגע כל השבוע ואז להתנפל אחד על השני, צריך הרבה יותר התאמה בשביל להיות בקשר יומיומי אינטראקטיבי.

וואוו,כל כך נכון,איך פתאום כשאני

רחוק מהבית אני מתגעגע לדברים הכי טריוויאלים ואז כשחוזרים לישראל חושבים מה לעזאזל אני עושה פה?

טושית18

New member
ויש אופציה שלישית

שעקב כך ששירתתי בבסיס באזור אחר בארץ,רחוק מהבית, הכרתי את הבחור...אבל זה לא נמשך,אז זה לא רלוונטי

אולי כדאי שתעני על

השאלות שאת שואלת את עצמך לגבי זוגיות ותנסי לענות על הפחדים שלך עם עצמך לפני שאת נכנסת לזוגיות. נסי לחשוב על הדברים האלה עכשיו. לזוגיות נכנסים מתוך בחירה, מתוך ברירה, הבנה (מהי זוגיות ומה את רוצה) ויכולת לקיים זוגיות. רצון, בדידות, פחד, וגם יכולת "להשיג" בחור כזה או אחר לא מספיקים כדי להיכנס לקשר זוגי. צריך יכולת זוגית וצריך רגש וכוונה אמיתית (אני כותב את הדברי םבצורה כללית ולא ספציפית עליך).

טושית18

New member
אני מודעת שאני מפוחדת...

אבל הרבה בנות מפחדות מקשרים ולהכנס לקשרים...אני מניחה שיבוא בחור שיהיה בדיוק מה שאני צריכה

טושית18

New member
אני מודעת לפחדים ובגלל זה קל לי איתם יחסית...

כבר ניהלתי קשרים. זה לא שאני לא יודעת להתנהל בקשר. פשוט מערכות זוגיות שהיו לי בעבר הן לא בדיוק מה שהייתי רוצה לעצמי. וכרגע אני לבד וזה הופך לפחד ממשי להישאר לבד

למעלה