SHALOM

SHALOM

קודם כל כיפק היי לפורום החדש, שיהיה בהצלחה, וכמו שהמורה ללשון הייתה אומרת - יישר כח וכה לחי. שלום היה צריך להיות אחד מהראשונים שיוקדש להם פורום (לפי דעתי) אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם. מגיע לו. אולי מישהו יודע איך ניתן להשיג עותק של "SHALOM" (אלבום הסולו הראשון)? אני מחפש בנרות כבר שנים ומוצא כלום. תודה.

שלום ../images/Emo140.gif

אני ממליצה לך לחפש בחנויות יד שניה למינהן את האלבום, תוכל לרשום לי את אזור מגוריך ואתן לך כתובות של חנויות אשר קרובות לביתך
הדר.

אני מתכוון ל- "SHALOM"

האלבום שהוא הוציא באנגלית בשנת 71' ולא מודפס בישראל (לא בעשור האחרון בכל אופן). ומעולם לא נתקלתי בו בחנויות תקליטים למיניהן, ואני גם לא מאמין שאני אתקל.. חבל שלא מוצאים לנכון להכניס אותו שוב לפס הייצור, לפי דעתי הוא היה נמכר בכבוד בארץ.

Tomer 123

New member
אני מסכים

חבל שאי אפשר יותר להשיג אותו, לדעתי הוצאה מחודשת תעשה טוב מאוד לצדק ההיסטורי והמוסיקלי

../images/Emo45.gif

אני חושב ששלום לא רוצה להוציא אותו וחבל, פעם מזמן הקשבתי לו וזה אחלה אלבום, הייתי אפילו מגזים קצת ואומר שזה אחד האלבומים היותר טובים ששלום עשה, אם הוא היה בעברית הינו מזכירים בנשימה אחת עם תמוז ושבלול.

יש דרך.

קיים אתר של בוטלגים שמאפשר להחליף חומר בין הרשומים בו. יש שם גולש שמחליף קלטת אודיו של האלבום הזה. ראה כאן. אני בעקרון לא מעתיק אלבומים ישראלים, אך אם זה משהו שכבר יצא מדפוס אז אין לי בעיה עם זה כי איך דרך לרכוש עותק חוקי. בהצלחה

תודה

הבעיה היא שכמו שאמרת הוא מחזיק בקלטת אודיו של האלבום, מה שמבטיח הקלטה רוויה בסאונד אפקט של טרקטור שבדיוק הרגע דרס בית מחסה לבעלי חיים...
ודרך אגב - אתה צודק לגמרי לגבי האלבומים שיצאו כבר מהדפוס, וגם יש אמנים ישראלים שאפילו נותנים את ברכתם להוריד מהרשת אלבומים שלהם שכבר לא ניתן לקנות.

../images/Emo2.gif

הוצא למכירה ב-EBAY... ואיפה לעזאזל אני הייתי?
האמת שאני כבר די מיואש וציפור קטנה (וכחולה) לוחשת לי בזה הרגע חצי מהאלבום. אבל כמו שאמרת, אם זה OUT OF PRINT אז זה בסדר.

אולי מישהו יודע...

למה לא יוצא לזה רימאסטר, כמו שראוי?, אני חושב שהיום זה ימכור יופי, בסה"כ כמו שכתבתי למעלה, אחלה תקליט

אני חושש שהניבלונגים צודק

"אני שונא איך ששרתי אז, אני לא יכול לשמוע את זה, זה מזעזע אותי. כמו לראות תמונה מכוערת שלך מהתיכון" -שלום בראיון עם קוטנר, 1990. לפי דעתי אין הרבה סיכוי שהאלבום הזה יראה אור שוב בגלל ששלום מאוד לא מרוצה מהעשייה שלו באותה תקופה, והאמת שבשמיעה קפדנית של האלבום אפשר להבחין בקשיי השפה שאיתם הוא נאלץ להתמודד. אני אישית סולח לו, אבל כנראה שהפרפקציוניזם לא נותן לו מנוח.

למעלה