Shapo
בתפוז
אנשים

Shapo../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

Shapo, אתר המשחקים והטורנירים של תפוז
. אוהבים לשחק סוליטר, פול , שש בש, משחקי שלשות? בואו לשחק עם אנשים אחרים ב-Shapo, יעלו מדי יום טורנירים של המשחקים השונים. תוכלו להתחרות ואף לזכות בכסף ובפרסים שווים.
הפרס הראשון הוא חופשה זוגית חלומית בישראל. http://shapo.co.il
דליה, מאמנת אישית לחיים ולעסקים, מנחת קבוצות נשים תתארח במהלך בפורום הריון ולידה-תמיכה בואו לשאול שאלות בנושא זוגיות בהריון ואחרי לידה: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=111222429
הערב ב-20:00 יגיע בועז שטיין, מעמודי התווך וראש חץ מוביל בענף ותעשיית האיפור המקצועי בישראל ומחוצה לה להתארח בפורום איפור וציור גוף. בועז יענה לשאלות הגולשים בנושא איפור, טכניקות, סודות המקצוע ושאלות כלליות כמו גם על שאלות בנושא HD מייק אפ - טכניקת איפור חדשנית מבית חברת בועז שטיין. הכנסו כבר עכשיו ושרשרו לבועז שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=413&msgid=111163029
הערב בשעה 21:15, שף דר' רני פולק יתארח בפורום בישול לילדים ויענה על שאלות בנושא בריאות ותזונה, ייתן מתכונים פשוטים וקלים לבקשתכם למתכונים בריאים. זה הזמן לשאול מה אפשר לתת לילד לאכול בארוחת ערב שהוא גם ישמח לאכול וגם יהיה בריא, איך להנות מאוכל טעים, או מקינוח ועדיין לא לפגוע בגוף שלנו ועוד. http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=744&msgid=111210838
טמיר אפשטיין מומחה לרפואת ילדים סינית מבית "רפואות מדיטף" יתארח מחר במהלך היום בפורום רפואה סינית וישיב לשאלות בנושא מחלות ילדים והטיפול בהן ע"י הרפואה הסינית הקליקו כאן:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1812&msgid=111188312
דן פולק, מטפל מיני ומטפל באמנות, עובד עם אוכלוסיות נערים ומבוגרים בעלי צרכים מיוחדים. יועץ, תומך, מדריך ומטפל בהם ובבני משפחתם במסגרות ציבוריות ופרטיות יתארח מחר החל משעה 21.000 בפורום טיפול מיני ומיניות בנושא "מיניות אצל מתבגרים ומבוגרים בעלי צרכים מיוחדים" אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=385&msgid=111178409
פורום יואב דגני מחפש לוגו ומזמין אתכם לעצב אותו ולזכות בפרס: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1953&msgid=111057266
פורום הנאות, אירועים ואטרקציות חוגג שנה לפתיחתו ומזמין אתכם לטיול חגיגי לכבוד המאורע. בואו לשמוח עם החברים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1702&msgid=111132731

M a a y a n K

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo2.gif

אני כנראה נוסעת לRock Im Park!!! כבר ביררתי עם ON TOUR את הפרטים ואני רק צריכה לבדור איך זה מסתדר לי מבחינת הצבא, אבל לא נראה לי שצריכה להיות עם זה בעיה... מי מצטרף???

Rock Bottom

New member
לאאאאאאאאא דרךךךךךךך אונטורררררררר

אנחנו קבוצה של איזה 20 שעשו את הטעות הזו של לטוס עם אונטור להופעה של מיוז. העסק מתנהל בצורה חובבנית מאוד. ישנם ביטולים ושינויים כל 4 דקות, ועד שלא תתקשרי הם לא יודיעו לך, אלא אם ממש מדובר בדקה ה-90 כשאין ברירה כבר, מפחד שאולי תבטלי את החבילה. אונטור משקיעים בכל המסביבים.. רק החבילה עם הכרטיסים הייתה מעוצבת יותר מגניב מכל רמת השירות שלהם במהלך הטיול. גם לצערי הרב מאוד, בנוסף לכל העצבים שלפני (שגרמו לכמה מעריצים לבטל את הטיסה ממש יום-יומיים לפני), הרבה מאוד תלוי בחבר'ה ובגיבוש. אצלנו נוצרו כמו 2 מחנות כאלה, למרות שהשתדלתי להיות ביחסים טובים ולצאת ולבלות עם כולם, אבל היו שם הרבה מאוד עניינים ועצבים וחבל. סתם המשך ישיר לכל האירגון הנוראי של אונטור. מצד שני לזכתם יאמר שבאמת היה להם בלאגן גדולה עם מיוז, כי ההופעה המקורית שקנינו אליה כרטיסים הייתה באתונה, אבל היה הרבה מאוד בלאגן עם הטיסות ליוון שרק כמה מהבנות הצליחו לטוס (כל ה-5 שהמשיכו גם לסרביה ומשם תפסו רכבת אלינו לבודפשט), והיה הרבה מאוד בלאגן עם הבתי מלון, אבל זה עדיין לא תירוץ מוצלח, כי גם אחרי שהכל נסגר עם בודפשט התאריכים המקוריים השתנו כל דקה וכולנו יצאנו עצבנים מאוד (למרות שזה היה צפוי שאחזור הכי מסופק ומרוצה בעולם). אני אטוס לעוד הרבה הופעות בחיים שלי, ואין ספק שהופעה אחת של מיוז לא מספיקה לעכל את כל החוויה הזו על הבמה, אבל לא רק מיוז. הצבתי לעצמי הרבה מטרות של להקות שארצה להיות בהופעות שלהם כמו המאנקיז, קילרס, קסאביאן, רייג'.. רק שהבטחתי לעצמי שבפעם הבאה אני אסדר הכל לבד ואטוס בראש שקט מבלי להיות תלוי באף אחד. תבדקי אם יש לך אופציה לארגן את זה לא דרך אונטור, כי זה לא באמת יוצא יותר זול כמו שהם אומרים, גם אם תרכיבי לעצמך את הטיול תוכלי לשלם פחות. שיהיה בהצלחה בכל אופן
מי מופיע בכלל?

SainTonix

New member
דווקא לפי דעתי זה הרבה יותר נוח ככה

הרבה פחות דאגות. כשאני הזמנתי לבד כרטיסים כל הזמן הייתי בחששות של מה יקרה אם לא הזמנתי טוב, אם הכרטיסים לא הגיעו, אם זה יתבטל, אם זה ישתנה וכל מיני כאלה. כשיש חברה שמטפלת בזה - אז זה נשמע הרבה יותר נוח. אם את/ה מדבר מתוך ניסיון אז אין על מה להתווכח, אבל יש מצב שזה רק בהופעה הספציפית הזאת קרה ,אז זה קצת בעייתי להכליל. הייתם קבוצה גדולה ובהופעה בעייתית. זה שאצלי הכל הסתדר אני קורא לזה פוקס, זה לקח לי המון זמן לארגן את כל הסיפור הזה. (ועוד במהלך טיול משפחתי ככה שזה הרבה יותר פשוט) אני לא חושב שהייתי מסתדר עם חבר לבד בלי שככה יארגנו לנו הכל.

ואוו ביאסת אותי../images/Emo223.gif

הסיבה העיקרית שאני רוצה לטוס לרוק אמ רינג השנה זה בגלל שהם כבר מארגנים את זה ואם אני אסע לבד אני לא יודעת אפילו עם מי לנסוע אז עוד לארגן את הכול זה חתיכת סיפור... אני בינתיים מחכה שעוד להקות מעניינות יודיעו שהם מופיעות כי זה לא שווה כל כך בינתיים

Rock Bottom

New member
אבל מעיין בכלל דיברה על רוק אים פארק ../images/Emo2.gif

רוק אם רינג השנה קצת מטאליסטי מדי בשבילי, למרות שיש רייג', אבל יש רייג' גם בפינק פופ באמסטרדם יחד עם פו פייטרס בינתיים. נראה לי יותר כיפי.

נו התכונתי לפארק.. זה שיוצאים אליו מONTOUR|מנ

למרות שלפי מה שראיתי באתרים שלהם זה הכול אותו דבר, או שאולי מרוב הגרמנית לא הבנתי נכון

CitizenErased

New member
רוק אמ רינג ורוק אימ פארק זה אותו דבר..

או יותר נכון לומר.. פסטיבל אחד שמחולק ל2 ערים שונות בגרמניה, אותו הליינאפ אבל בימים שונים.. יענו זהה לרדינג ולידס באוגוסט באנגליה אגב, מיוז השנה יהיו ככל הנראה רק בפסטיבל V אם מישהו רוצה לראות אותם. אם רייג' יהיו שם גם אני לא אחשוב פעמיים ואטוס

איזה יופי..../images/Emo223.gif

ההורים שלי סוף סוף הפנימו שאני טסה ויכול להיות שגם מצאתי עם מי לטוס עכשיו צריך להחליט מתי/שTBS יפרסמו כבר סיבוב הופעות[!!!!!!] אני אבדוק גם על הפסטיבל הזה...

lestatgirl

New member
אסקס ../images/Emo99.gif..הם כ"כ יפים שם באסקס

[ובהם אני מתכוונת לג'יימי אוליבר וראסל בראנד]

BabyShambles

New member
ג'יימי אוליבר../images/Emo99.gif

רק בשבילו אני מוכנה לאכול משהו עם קמח וחלב.

Rock Bottom

New member
עד שלא נכנסתי לאתר הרשמי לא היה לי מושג O_O

באמת תמיד תהיתי למה הלוגו זהה.

lestatgirl

New member
זה לא כזה סיפור

ברגע שיש את הכרטיסים להופעה, אני אירגנתי הכל [אפילו דרכון!!] ב24 שעות.

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gifפעם הבאה שאני מארגנת טיסה למיוז..

גם אם זה יהיה טיסה להרבה אנשים כמו פעם שעברה אני אעדיף לעשות את זה לבד.. או במקרה שאפשר להשיג מקומות לינה וטיסה מוזלים דרך חברת נסיעות אז דרכם. בעצם הדבר היחיד שאונטור באמת עושים שהוא הכרחי זה להשיג את הכרטיס - שזה באמת לא בעיה להשיג לבד.

M a a y a n K

New member
אממ...

אני די מצפה שיהיו שיבושים בדרך, א. כי זה קורה וב. כי יש לדברים כאלה נטיה לקרות לי די הרבה...
לארגן לבד? אין סיכוי...אני עצלנית מדי בשביל הדברים האלה, יש כל כך הרבה דברים שאני צריכה לארגן בלי כל קשר ואין לי כוח אליהם ופה זה כבר הכל מאורגן וזה באמת לא יוצא כזה יקר כי נראה לי שרק כרטיס עולה איזה 150 יורו (אם אני זוכרת נכון), בכל מקרה זה עדיין לא סגור לגמרי, יש גורמים כמו הצבא שיכולים לגרום לבטל את כל העסק לחלוטין (אבל באמת שלא צריכה להיות בעיה ואני מקווה שזה כן יצא לפועל) ואני גם ממש ממש רוצה לנסוע כי זה ביוני וכל חופשה שיש מהצבא (אפילו הפניה!
) מבורכת בעיני... אווו...מי מופיע? Depeche Mode (2006), Metallica (2006+2003), Linkin Park (2007), Smashing Pumpkins (2007),Tool (2006), Muse 2007),Pearl Jam (2000) Jamiroquai (2006), Scissor Sisters (2007), Travis (2007+2001), My Chemical Romance (2007), Korn (2007), Arctic Monkeys (2007), Megadeth (2007),Oasis (2000), Sting (2000), Red Hot Chili Peppers (2004),REM (2005), Bob Dylan (2000),Ozzy Osborne (2002),Robbie Williams (2001), Iron Maiden (2003+2006), Alanis Morissette (2004) וזו רשימה חלקית עפ"י האתר, למרות שבמייל הם שלחו רשימה קצת שונה אז אני לא יודעת...

M a a y a n K

New member
עוד להקות (נראה לי שזה קצת חוזר על עצמו)

Babyshambles Bullet For My Valentine Die Toten Hosen Dimmu Borgir In Flames Metallica Motörhead Nightwish Rage Against The Machine Sportfreunde Stiller The Hellacopters

Rock Bottom

New member
התבלבלת לגמרי

רק זו הרשימה של השנה לבינתיים. כל הרשימה המטורפת שנתת בהודעה שקדמה לזו זה בעצם רשימה אקראית של אמנים שהופיעו בעבר. בינתיים נראה לי מטאליסטי מדי ולא מעניין. הייתי מאוד רוצה לראות מתוך כל הרשימה הזו רק את השמבלס ואת רייג', אבל רייג' הולכים לפשוט השנה עוד על כל פסטיבל אחר בערך. חוץ מהם אולי לראות את מטאליקה זה סוג של היילייט, אבל הם ממש כבר לא מרתקים יותר ודי מיצו את עצמם עוד לפני צאת הדיסק האחרון הסופר מיותר.

למעלה