Sharon Maried A Dolphin

עוד מיואש מפורום הליכוד הגיע

רמת הסירחון בפורום הזה עולה יותר ויותר , ומביאה לכאן את כל מיואשי הליכוד ועוד כמה שמאלנים שטופי שנאה.

אל תתיחס.. רובם פליטים של פורומים.

דיברתי עם מנהלי הפורומים השונים - כולם מכירים את אותם כינויים כפליטים שלא מצאו מקום באף פורום.

אני לא פליט של שום פורום

אני מצביע לעבודה בלב שקט ובעיניים פקוחות, מה שאי אפשר לאמר על מצביעי קדימה, שלא יודעים אפילו על מה ולמה קמה המפלגה הזאת? על מה היא מתבססת? ובעיקר והכי חשוב: למה הם בכלל מצביעים לה אם בכלל יצביעו...

המפלגה החידה שאין לה מצע היא העבודה

בינתיים למפלגת קדימה יש מצע מדיני.. ולמפלגה הותיקה שלך אין. אז למה לקשקש? :) אתה מדבר על הצבעה עיוורת? כל שבוע שומעים משהו אחר מהקומראד שלך..

אולי תספר לכולנו מה המצע הכלכלי

חברתי שלכם? אתה בכלל יודע מהו? או שמה שיחליט הדון יהיה מקובל עליך?

המצע הכלכלי עוד לא גובש במלואו..

אבל מעולם לא טענתי לאיזו זכות ראשונים :) א-ת-ה הלנת על כך שאין דרך לקדימה.. ואני מוכיח לך שדרכה המדינית של קדימה כבר בנוייה עקרונית.. ולמפלגת העבודה, מפלגה ותיקה, עדיין אין מסלול קבוע ומוחלט. המצע המדיני יותר חשוב לי מהכלכלי.. אבל אני סבלני ומחכה לקרוא אותו טרם אתן דעתי :)

לך תספר את זה לילדים שהולכים לישון

רעבים בלילה כי להורים שלהם אין כסף לקנות להם אפילו סנדביץ', לך תספר את זה לקשישים שצריכים לוותר על תרופות ועל חימום והסקה בחורף, ומעדיפים לקפוא מלרעוב, לך תספר את זה למליוני העובדים השכירים שמרוויחים שכר מינימום שלא היית נותן לילד שלך אפילו ככסף כיס, שלא לדבר על אלה שלא מקבלים אפילו את זה... לך תספר לכל אלה שהמצע המדיני יותר חשוב בעניך מהמצע החברתי, ואז נראה כמה מהם ירוצו אחריך ק ד י מ ה.

אני מתנדב כרכז שטח באחת העמותות -

תאמין לי שאני מכיר משפחות קשות יום. גם אני לא נולדתי למשפחה בעלת אמצעים.. ואני מכיר את הקושי בהתמודות היומיומית.. אז אתה לא מגלה לי משהו חדש. כפי שכתבתי לך - אני לא אחוז דיבוק.. כשאקרא את המצע הכלכלי אדע לתת לך תשובה מדוייקת. בינתיים אין לי ולך מה להוסיף. אנחנו צריכים להמתין בסבלנות. אף אחד לא צריך לרוץ אחרי - אני אדם פרטי. והבחירה שלי מורכבת מאלמנים שחשובים לי יותר וכאלה שפחות. אם אראה שהמצע הכלכלי לא מוצא חן בעיני, או כל חלק אחר לא יהיה מתאין לדרך שבה אני מאמין - אשקול את דרכי, כמו כל אדם שפוי :)

למה אתה ממשיך לקשקש? ../images/Emo6.gif

כבר כתבתי לך מס' פעמים - בניגוד למצביעי העבודה שרודפים אחר ססמאות פרץ חברי מפלגת קדימה באים עם תוצאות מוכחות! מבלינה בטחונית, עלייה ותיירות, כלכלה, התמיכה מבחוץ ועוד' ואף אחד פה לא בוחר על "עיוור".. אנחנו כולנו מחכים למצע הכלכלי לשקול ולדון עליו. גם את זה כבר כתבתי לך מס' פעמים :) הדמגוגיה שלך חסרת ערך, מצטער.

תמשיך לשקר לעצמך

לפעמים זה טוב אתה יודע לחיות בבועה וירטואלית שבה אתה מדמיין עולם שלא קיים, הבעיה עם זה היא רק אחת, בסופו של דבר סופה של כל בועה להתפוצץ מעצם היותה בועה, מה לעשות ידידי, זהו גורלה של בועה, בעיקר של בועה וירטואלית, ראה לדוגמא מה קרה לבועת ההייטק שכולם כאן תלו בה תקוות, זה התחיל בבום! ונגמר בכלום. אבל מה, תמשיך להאמין בשקר הזה ונראה בסוף לאיפה תגיע אתה וכל אלה שמאמינים היום לשרון. ומי יתן ואני טועה הפעם הזאת...

אתה יודע מה היתה המפלגה האחרונה

שהלכו אחריה מליוני אנשים בצורה עיוורת, ואתה יודע גם מה עלה בגורלם של אלה שהלכו אחריה בצורה כזאת...

למעלה