Shawn takes a shot in the dark
בסוף השבוע שודר (סוף סוף) הפרק הזה, לו חיכיתי בציפייה ענקית בערך מאז מאי!
בכוונה לא סימנתי את ההודעה בספויילר. אין לי כוונה לספר פרטים על הפרק ולהרוס למי שעדיין לא ראה אותו. לא שחשבתי לרגע שזה לא הולך להיות הפרק הכי טוב בסידרה אי פעם - אחרי הכל, אם לוקחים את אנדי ברמן הגאון (הכותב הכי טוב של הסידרה) ומשלבים אותו עם ג'יימס רודה (השחקן הכי מדהים בעולם) יכול לצאת מהשילוב הזה רק דבר מדהים. במשך שבוע שלם ספרנו בפורם הרישמי (הלוח) את הימים עד לשידור הפרק (בשרשור מיוחד שנפתח כשבוע לפני שידור הפרק), כשביום שישי נספרו לאחור את השעות ולבסוף את הדקות (!!). כאשר שיתפתי את חברי הלוח שאני מישראל, כך שאצטרך להמתין עד ליום שבת כדי לראות את הפרק (ביום שבת בשעה 16:00 זה קרה), התמלא הלוח בהודעות של גולשים מסביב לעולם כשכל אחד מהם ספר את ההפרש בשעות במדינה שלו ומתי הוא יוכל לראות את הפרק, כולל הודעה של אמריקאי אחד שבכה שבגלל שהוא עבר דירה והטלויזיה עוד לא חוברה, הוא צריך להמתין עד שיוכל לראות את הפרק
. מול ההודעות הללו היו גם הודעות של גולשים ששמחו על כך שהם בארצות הברית ויראו את הפרק במועד שהוא ישודר.
מי שעדיין לא יודע - הפרק שהיה הכי אהוב עלי עד היום היה Lassie Did A Bad Bad Thing (היום זה הפרק Shawn takes a shot in the dark, למי שלא הבין). בלוח הבינו מיד שהסיבה שאני כל כך אוהבת את הפרק הזה, היא הסצנה בסיום (כששון נלכד על ידי דרמר). מכאן התפתח בינינו דיון בשאלה כמה אנחנו רעים כשאנחנו רוצים לראות פרק שבה הדמות הראשית נפגעת - כשהתשובה אליה הגענו בהמונינו היתה שאנחנו לא רעים בכלל, אלא פשוט אלה הפרקים הכי מעניינים. זהו זה. עכשיו הסידרה יצאה להפסקה עד לינואר 2010 - מה שאומר שאני אתחיל בקרוב לראות את כל הפרקים של חצי העונה מהתחלה (כדי שלא אתגעגע, חס וחלילה). הבעיה היחידה היא שאחרי שרואים את הפרק הזה, נורא נורא קשה לחזור ולראות פרקים "רגילים" של הסידרה.
לסיום-לצערי הרב הפרק הזה יגיע לישראל רק בעוד כשנה, אבל באמת באמת באמת שיש למה לצפות!!
בסוף השבוע שודר (סוף סוף) הפרק הזה, לו חיכיתי בציפייה ענקית בערך מאז מאי!