She Was Pretty פרקים 1-6

cheburasha

New member
She Was Pretty פרקים 1-6

נראה שממילא הרבה צופים בה אז למה לא לדבר על זה?!
עברנו כמה אירועים קשים ועצוב מאד אבל מנסים להמשיך הלאה ולהתעודד. סדרה הנחמדה הזו עוזרת.
מצרפת קישור לסקירה טובה של הפרק האחרון (6) שאני אישית מתחברת להרבה מתוכה. במיוחד אהבתי את החיבור לסיפור הסינדרלה, שהנעליים לא מתאימות...

תוך כדי שמגיבים, נסו לענות על השאלות הבאות:
1. אם הדרמה הזו היא סטנדרטית מבחינת חלוקת התפקידים אז ברור שהזוג הראשי זה הזוג הראשי. אבל אם יכולתם לבחור, איך הייתם מחלקים את הזוגות? אולי זאת תסמונת החתיך המשני הרגילה אבל בא לי שהראשית תהיה עם שי וון

2. גם לכם נדמה שהסופרת המסתורית היא הבוסית ה"צ'או" שלהם?

3. לדעתכם, באיזה פרק השיער של הראשית יעבור החלקה
?

מבחינתי הסדרה ממש חמודה ובעלת פוטנציאל להפוך לאחת האהובות.
הראשי בינתיים מעצבן למדיי באופיו והתנהגותו ובמיוחד עיצבן אותי כששינה את דעתו וזרק את הבצל.
החברה של הראשית נראית כל כך בובתית ולא אמיתית שזה מתחיל להגעיל. אני יודעת שזו האופנה שם אבל עדיין

צ'וי שי וון הוא הקישוט של הסדרה וחבל שאין אותו יותר שם. הרג אותי מצחוק בפרק השישי.
יתרון נוסף של הסדרה שאין את המבנה הקלאסי של משפחת צ'בולים המעצבנים במרכז. הם ישנם אבל בקטנה וזה טוב.

זהו בינתיים. אשמח לשמוע מה האחרים חושבים על הכל.

nuly123

New member
אני נהנית למדי מהסדרה

יש בה לא רק רגעי סלפסטיק קורעים וצחוקים (לרובם אחראי שי-וון
הוא הרס אותי למשל בקטע עם התחתונים) אלא גם מקום לרגש והזדהות. אני אוהבת למשל את החברות האמיצה בין הבנות, גם אם הא-רי מתחילה להגזים. אני מקווה שגילוי האמת לא יימרח יותר מדי.

אין לי תחושה חזקה של OTP בסדרה הזו. אני פתוחה לכל האפשרויות מבחינת הזוגות, אבל התסריטאים כנראה לא

הבוסית הביזארית נראתה לי בעיקר כמו אתנחתא קומית לא הכי מוצלחת, אבל מי יודע, אולי באמת יש בה יותר מזה.

לא יודעת לגבי השיער של הראשית. היה יכול להיות מקורי אילו השיער שלה היה נשאר כזה גם בסוף, אבל הסיכוי שזה יקרה הוא בערך כמו הסיכוי שהראשית תהיה עם שי-וון

ואם אנחנו בענייני שיער, אני לא מרוצה מהפריזורה של פארק סו-ג'ון בסדרה הזו, בדגש על עודף הג'ל. יותר יפה לו בלי. אגב, בסקירות בדרמבינס שהדמות שלו בסדרה כתבו אף פעם לא אוכלת בסדרה, מה שמעלה חשד להפרעות אכילה. במיוחד עם ההיסטוריה שלו.

מקווה שהסדרה תמשיך להיות כייפית ומהנה :)

milly12

New member
סיימתי רק את פרק 4 ,

אבל גם אני נהנית ממנה. בהתחלה הראשית קצת גרמה לי לתהות לגבי הדרמה הזאת, יותר מידי מוזרה, אבל ההרגשה הזאת עברה בסוף הפרק הראשון (בערך).

מוסיפה את קולי. גם אני הייתי מעדיפה שהראשית תהיה עם שי וון אבל אני לא בהכרח חושבת שהראשי והמשנית חייבים להיות ביחד. אני מאוד רוצה שהמשנית תמצא מישהו שבאמת יאהב אותה, (גם אם היא תלבש משהו יותר גדול ממגבת ידיים
).

לגבי ההחלקה, זה ממש ברור. לא רק השיער, גם האיפור המוזר ששמו עליה יתוקן ואני מניחה שגם הבגדים. אבל מה שכן, השיער שלה בטח ממש חזק שהוא יכול לעבור כזה סלסול.

ועוד משהו קטן. האחות הקטנה מעצבנת. מקווה שלא יראו אותה יותר מידי או שתלמד אזשהו לקח ותפסיק לעצבן

nuly123

New member
Hwang Jung Eum מדברת על עתידה של הדמות

ומבטיחה מהפך מדהים בקרוב:

http://www.soompi.com/2015/10/07/hwang-jung-eum-tells-viewers-what-to-expect-in-upcoming-episodes-of-she-was-pretty/

cheburasha

New member
לי כבר לא משנה השיעור, למרות שכל פעם הם טיפה משפרים

כמה שאהבתי ונהניתי מפרק 6, פרק 7 היה עוד יותר טוב. קטעים מצחיקים ברמות וגם העניינים מתחממים...

סאפירוש

New member
סדרה ממש חמודה

כבר די אמרתי את דעתי אבל אחזור על זה - יש בה משהו מוזר אבל היא קצת שונה בזכותו וזה טוב בעיניי.
בסה"כ קלילה ומצחיקה ואני נהנית ממנה
לראשית מתרגלים ונראה לי שלומדים להעריך אותה דווקא. המשחק שם מאוד טוב בעיניי. כבר אמרתי לגבי פארק סו ג'ון שהוא בעיקר נראה כזה חמוד והדמות שלו לא כל כך (לפחות בהתחלה) והוא עדיין עושה את התפקיד בצורה טובה.

למעלה