Sheela kena

Urik82

New member
Sheela kena

Haim bahura hayevet lefantez la dvarim barosh kedei ligmor me hadira ve haim ze omer masheu al haver shela

Vdrums

New member
בחייאת אורי, תעשה טובה ותכתוב

באנגלית זה ממש מעיק לקרוא ככה. מפה הבנות יקחו פיקוד

דנטל

New member
בטח חייבת

אם הוא לא עושה לה את זה, אבל במקרה כזה אני בכלל לא מבינה למה הם חברים.

Urik82

New member
I mean

Do u really have to close your eyes when u r kissing. And do your orgasm during the sex depending on emotional facts as much as on those u can touch?

דנטל

New member
אם באמת הייתי צריכה לסגור עיניים

זה בעצם אומר שאני מסוגלת להתנשק עם כל דבר שזז, לא? אז אני לא. מתנשקת רק עם מי שאני נמשכת אליו וסוגרת עיניים בשביל להתרכז במה שקורה בינינו. האורגזמות שלי לא תלויות ברגשות. וטוב שכך בהתחשב בעובדה שאני מזדיינת עם אנשים שאין לי רגשות אליהם ומסתפקת בעובדה שהם מושכים בעיני. מאידך, ישנם אנשים שיגידו שלהמשך מינית זה רגש - אז אולי.

Urik82

New member
Good so

If u want to enjoy the kiss u have to concentrate and u r closing your eyes. And in sex do u have to think about sex or the man u r with to get satisfaction? Cause i and most of the men i know don`t !

דנטל

New member
תמיד צריכה להתרכז

ואני גם לא בטוחה שאתה ומוסט אוף דה מן יו נו דונט. נראה אותך מזיין כשהמחשבות שלך עסוקות ב- 2,500 ש"ח שעולה לך התיקון של הרכב, נראה אותך מזיין כשהיה פיגוע במסעדה שעובד חבר שלך ולא הצלחת להשיג אותו מקודם בטלפון כי המרכזיה קרסה, נראה אותך מזיין כשסתם כואבת לך הבטן בטירוף. בקיצור, נראה אותך מזיין כשאתה לא בריכוז.

Urik82

New member
I want to give u example

I always during sex to come later trying to think about rod thing else mostli i imagine me cuting trees and it works for 5-15 minutes more

דנטל

New member
נו, ברור

כי זה מוציא אותך אותך מהריכוז וזו בדיוק העובדה שאתה צריך ריכוז בשביל לגמור. הרבה גברים משתמשים בדרך הזו בשביל לא לגמור מהר. נשים לא ממש צריכות לעכב גמירה, נכון?

Urik82

New member
Guess

I`m writing from a mobile i bringed from the states so i have no fonts to write in hebrew it took me hundred years to make it read from right to left

זה תלוי בבחורה...

יש נשים, שהמגע מספיק להן, ויש כאלה שמשתמשות גם בפנטזיה, תלוי בבחורה עצמה.

למעלה