shelycat בזמנך החופשי אם יצא לך

YaelSF

New member
shelycat בזמנך החופשי אם יצא לך

תסרקי בבקשה כמה מתכונים לתוספות של תפואח מהספר החדש של בני סיידא תודה!
 

shelycat

New member
מצרפת את תוכן העינינים

רק תגידי מה את רוצה: תוספות: קציצות תפו"א עם עוף תפו"א עם פטריות ובצלית (עירית) מאפה תפו"א ופטריות בשמנת פפריקש תפו"א בנוסח הונגרי תפו"א מטוגנים בבצל בנוסח וינאי מאפה תפו"א בשום, שמן זית ורוזמרין תבשיל כרוב ותפו"א בנוסח וינאי לביבות תפו"א ועשבי תיבול מאפה תפו"א בחמישה סוגי בצל מאפה תפו"א עם אווז מעושן וסלמי רושטי-לביבות תפו"א בנוסח שוויצרי נזיד תפו"א וירקות נוסח פרובנס גראטן תפו"א בגבינת עיזים מחית תפו"א בשמנת ועשבי תיבול מאפה תפו"א ופטריות בנוסח פרובנס תפו"א אפויים בגבינה בנוסח שוויצרי פטריות ותפו"א בנוסח הודי כרובית ותפו"א בנוסח הודי תפו"א בפלפל שחור וכוסברה לביבות תפו"א בגבינת קשקבל תפו"א מטוגנים בנוסח צרפתי מאפה תפו"א וגבינות תפו"א בשמנת ועישבי תיבול תפו"א זעירים עם זיתים ומיורן תפו"א אפויים בציר בשר אורז פרסי ירוק על מצע תפו"א תפו"א אפוים בלימון ושום תפיחיות תפו"א ועשבי תיבול לביבות תפו"א ותירס בטטה וואדה תפו"א בפטריות ושמנת תפו"א בסיר חרס כיסוני תפו"א מעוטרים בבצל מאפה תפו"א בשני רוטבי שמנת תפו"א מוקרמים קרוקט תפו"א תפו"א זעירים אפויים במעטה מלח מאפה תפו"א במחבת של ז`ואל רובושון פום-אנה-מאפה תפו"א בחמאה ושמנת
 

תוכי

New member
ועוד בקשה ....

* כבד עוף מטוגן בבצל, פיטריות ותפו"א
 

shelycat

New member
כבד עוף מטוגן בבצל, פטריות ותפו"א

כבד עוף מטוגן בבצל, פטריות ותפוחי אדמה 5 מנות חומרים: 15 כבדי עוף טריים, צלויים מטעמי כשרות 1 כוס קמח שמן לטיגון מלח ופלפל שחור, טחון טרי 4 בצלים בינוניים, פרוסים דק 4 תפו"א, קלופים וחתוכים לקוביות 1 סלסלת פטריות שמפניון קטנות ככל האפשר 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה הכנה: 1. מקמחים את כבדי העוף, ומנערים מעודפי הקמח. מחממים במחבת את השמן, ומטגנים את הכבדים 3 דקות מכל צד. מוציאים, ומתבלים במלח ופלפל. 2. מוסיפים למחבת את הבצלים, ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את תפו"א והפטריות, ומטגנים תוך בחישה 10-15 דקות. 3. מחזירים את הכבדים למחבת, ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים מעט מיים, מכסים ומבשלים עד שתפו"א יתרככו ובמחבת לא ישארו נוזלים. 4. מעטרים בפטרוזיליה הקצוצה, ומגישים חם. מגישים עם לחם כפרי ויין אדום.
 

shelycat

New member
מצרפת שוב את העמוד הראשון

של התוכן, רק עכשיו ראיתי שיצא על הפנים.
 

YaelSF

New member
../images/Emo51.gif ועוד מהעמוד הראשון ....

סלט תפואח בנוסח רוסי סלט תפואח חם עם פטריות
 

switch

New member
אפשר גם? ../images/Emo92.gif

קציצות תפו"א עם עוף תבשיל כרוב ותפו"א בנוסח וינאי תפו"א זעירים אפויים במעטה מלח קציצות עוף הונגריות ספרינה
ואם אין לך כוח להקליד את כל המתכונים שביקשתי, גם אחד יספיק לי ושוב,
 

shelycat

New member
קציצות תפו"א עם עוף ועו דברים טובים

קציצות תפו"א עם עוף ל- 25 קציצות חומרים: 1 ק"ג תפו"א, מבושלים בקליפתם 600 גרם בשר עוף טחון 4 כפות קמח 2 כפות פירורי לחם 1 כוס פטרוזיליה, קצוצה 2 בצלים ירוקים, קצויצם 3 ביצים, טרופות מלח ופלפל שחור, טחון טרי קמח, לקימוח שמן לטיגון הכנה: 1. קולפים את תפו"א, מגרדים דק ושמים בקערה 2. מוסיפים את הבשר הטחון, הקמח, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הבצל הירוק והביצים. מתבלים במלח ובפלפל, ומערבבים היטב. 3. אם התערובת דלילה מידי, מוסיפים מעט קמח או פירורי לחם. צרים קציצות עגולות ושטוחות, ומקמחים משני הצדדים. 4. מחממי במחבת רחבה שמן, ומטגנים את הקציצות עד שיזהיבו משני הצדדים. מגישים חם. תבשיל כרוב ותפו"א בנוסח וינאי 8 מנות חומרים 1/2 כוס שמן 50 גרם מרגרינה 3 בצלים קצוצים 1 ק"ג כרוב טרי, חתוך לרצועות 5 תפו"א, קלופים וחתוכים לקוביות 1 כפית סוכר 2 כפיות פפריקה מתוקה פפריקה חריפה מלח ופלפל שחור, טחון טרי הכנה: 1. מחממים בסיר גדול את השמן והמרגרינה, עד שהמרגרינה תימס, ומטגנים את הבצלים עד שיזהיבו. מוסיפים את הכרוב, ומטגנים תוך בחישה 10 דקות. 2. מוסיפים את תפו"א, ומתבלים בסוכר,בפפריקה המתוקה והחריפה, במלח ובפלפל. מטגנים 10 דקות נוספות תוך בחישה רצופה. 3. מוסיפים מעט מים, ומבשלים על אש נמוכה עד שתפו"א יתרככו והתבשיל ישחים. מגישים חם. מגישים עם קציצות בשר מטוגנות ושניצל וינאי. תפוחי אדמה זעירים אפויים במעטה מלח המלח עוטף את התפודים ולפני האכילה שוברים את מעטה המלח הקשה. 6 מנות חומרים: 1 ק"ג תפו"א זעירים, קלופים 3 כפות שמן זית עלים מ-1 ענף טימין 1/2 כוס עלי נענע שלמים לבצק-מלח: 1.5 ק"ג מלח גס 3 חלבונים 3 כפות קמח תבנית אפייה מלבנית, מרופדת בנייר אפייה הכנה: 1. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.) שמים בקערה את תפו"א, מוסיפים את השמן ועשבי התיבול, ומערבבים. 2. להכנת בצק-מלח: שמים בקערה את המלח הגס, החלבונים והקמח, ולשים לתערבות אחידה. שמים מעט מבצק המלח בתבנית, ועורכים מעל המלח את תפו"א המתובלים. 3. מכסים את תפו"א ביתרת בצק-המלח, ומהדקים היטב מכל הצדדים, כדי לאטום את התפודים. אופים כשעה, ומצננים 10 דקות. 4. שוברים את מעטה המלח בפטיש, מסירים את שכבת המלח העליונה ובעזרת מברשת מסלקים את גרגרי המלח מתפו"א. מגישים את תפו"א בתבנית בה נאפו. קציצות עוף הנגריות 8 מנות חומרים: לקציצות: 1 ק"ג עוף טחון 1/2 כוס פירורי לחם 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה 2 ביצים 1 תפו"א, מבושל ומרוסק מלח ופלפל שחור, טחון טרי לרביכה: 50 גרם מרגרינה 1 כף גדושה קמח 1 כף אבקת מרק עוף 1 כוס מים רותחים 6 שיני שום, מעוכות לטיגון: שמן פירורי לחם 6 תפו"א, קלופים וחתוכים לפלחים הכנה: 1. להכנת הקציצות: שמים בקערה גדולה את כל החומרים, מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל. 2.להכנת הרביכה: ממיסים בסיר קטן את המרגרינה, מוסיפים את הקמח ואבקת המרק, ובוחשים לבל יווצרו גושים. מוסיפים את המים הרותחים והשום, ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב יסמיך. מסירים מהאש ומוסיפים לתערובת הקציצות. מקררים. 3. לשים היטב את התערובת ומקררים שעתיים. 4. מחממים בסיר רחב שמן בגובה 2 ס"מ. מחלקים את תערובת הבשר ל 16 כדורים שווים, ומעצבים כל כדור לקציצה מאורכת ועבה. 5.טובלים כל קציצה בפירורי לחם, ומטגנים עד שתזהיב משני הצדדים. שומרים את הקציצות בתנור חם. 6. מטגנים את פלחי תפוחי האדמה עד שיזהיבו ומתבלים במלח ובפלפל. מגישים לכל סועד 2 קציצות עם פלחי תפו"א מטוגנים. מגישים עם סלט מלפפונים מתובל בחומץ וסוכר. ספרינה-בשר, חומוס ותפו"א בנוסח מרוקני 8 מנות חומרים: 2 כוסות גרגרי חומוס 3/4 כוס שמן 8 תפו"א בינוניים, קלופים 2 ק"ג בשר בקר טרי לבישול ממושך (שטייל, צוואר, שריר) 6 שיני שום, פרוסות 2 עצמות ברך 2 עצמות עם מוח 8 ביצים, קשות 1 כפית כורכום, טחון 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית פפריקה חריפה מלח ופלפל שחור, טחון טרי קדירת חרס הכנה: 1. יום לפני ההכנה, שמים את החומוס בקערה, מוסיפים מים כדי כיסוי, ושורים למשך לילה. מסננים ושוטפים היטב. 2. מחממים בקדירה את השמן, ומטגנים קלות את תפו"א עד שיזהיבו מעט מכל הצדדים. מוציאים. 3. חותכים את הבשר לנתחים גדולים, מוסיפים לקדירה יחד עם השום, ומטגנים עד שהבשר ישחיםמכל הצדדים. מסירים את הקדירה מהאש. 4. מוסיפים לקדירה את העצמות, החומוס, תפו"א, הביצים הקשות, הכורכום והפפריקה המתוקה והחריפה. מתבלים במלח ופלפל. 5. מוסיפים מים רותחים לגובה ס"מ מעל פני התבשיל, ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה על אש בינונית. 6. מחממים תנור לחום גבוה (200 צ.) מכסים את הקדירה ומכניסים לתנור. מנמיכים את חום התנור לנמוך מאוד (150 צ.) ואופים 5-6 שעות, עד שהבשר יתרכך ובקדירה יישאר מעט רוטב. מגישים את התבשיל חם, בקדירה בה נאפה.
 

YaelSF

New member
המון ../images/Emo51.gif

אני לא רוצה שתטרחי את עצמך להעתיק רק אם את סורקת. שמתי לב שיצא לי רשימה ארוכה מידי אז תבחרי מה שבא לך. מאפה תפו"א ופטריות בשמנת תפו"א מטוגנים בבצל בנוסח וינאי מאפה תפו"א בשום, שמן זית ורוזמרין לביבות תפו"א ועשבי תיבול מאפה תפו"א ופטריות בנוסח פרובנס פטריות ותפו"א בנוסח הודי כרובית ותפו"א בנוסח הודי תפו"א מטוגנים בנוסח צרפתי תפו"א בשמנת ועישבי תיבול תפו"א אפוים בלימון ושום תפו"א בפטריות ושמנת כיסוני תפו"א מעוטרים בבצל מאפה תפו"א בשני רוטבי שמנת תפו"א זעירים אפויים במעטה מלח פום-אנה-מאפה תפו"א בחמאה ושמנת שוב המון תודות !!!
 

YaelSF

New member
../images/Emo124.gif שלי ../images/Emo25.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

שלי המון המון תודה !!! אני פשוט לא מאמינה שהקלדת הכל, ממש לא נעים לי. אני מאוד מעריכה את זה !!! שוב המון תודה!!!
 

תוכי

New member
שלי אפשר בבקשה......../images/Emo51.gif

כרובית ותפו"א בנוסח הודי תפו"א בפטריות ושמנת מאפה תפו"א בשני רוטבי שמנת
 

shelycat

New member
זהבית......../images/Emo118.gif

זהבית את שלושת הדברים הללו שביקשת עם אני לא טועה יש בקובץ שצרפתי לגבי הכבד עוף מטוגן בבצל,פטריות ותפו"א אני אקליד כשאני אחזור בערב. יום טוב. אני חייבת לזוז.
 

Ronnie*

New member
זה ספר ממש נחמד...

לא עשינו הרבה מתוכו, אבל אישית אני ממליצה על הגראטן עם גבינת עזים - יוצא מעולה (לי אין אפשרות לסרוק, אבל במקרה הצורך אני מוכנה להעתיק...)
 
למעלה