Shenanigans - דעותיי על השירים...
היי. אחרי שמיעה ראשונה (ושנייה, תוך כדי כתיבה של ההודעה הזאת) של כל השירים שבדיסק, דעותיי על השירים: (שירים שהכרתי ושמעתי עוד לפני שקניתי את הדיסק מסומנים ב - *) Suffocate ו- Desensitized אחרי שמיעה ראשונה חשבתי שהם לא משהו, אבל אחרי שמיעה שנייה... הם די חביבים שניהם. לא מהשירים הגדולים ביותר של גרין דיי, אבל... חביבים. Desensitized היה כלול בגירסה היפנית של Nimrod, ולדעתי אפשר לשמוע את זה (כלומר, יש משהו Nimrod-י בשיר הזה, לדעתי...
). You Lied (*) שיר שהכרתי לפני והוא מעולה לטעמי! השיר הכי טוב באוסף הזה לדעתי, ובכלל שיר שמתייצב ברמה אחת עם שאר השירים היותר ישנים של גרין דיי. אהבתי אותו מהפעם הראשונה ששמעתי אותו. Outsider (*) קאבר לשיר של The Ramones מ-83 (מהאלבום שלהם "Subterranean Jungle"), ולכן, מטבעו, נשמע די שונה משהו משירים מקוריים של גרין דיי. The Ramones, לפי AMG, היא להקת הפאנק הראשונה בעולם (נוסדה ב-74). אני לא מכיר יותר מדי שירים שלהם ולא שמעתי את השיר המקורי. אני לא כל-כך אוהב את הקאבר, אבל. Don´t Wanna Fall In Love (*) אה... נחמד... Espionage (הופיע בפסקול של אוסטין פאוורס 2) בתור קטע אינסטרומנטלי הוא חביב למדי, אבל אני לא חושב שיש לו יותר מדי "ערך שמיעה-חוזרת"...
(כלומר, אני לא חושב שאני אאזין לו יותר מדי פעמים, כמו שאני כמעט תמיד מדלג על Last Ride In, כשאני שומע את Nimrod). Want To Be On T.V הופיע ב"סינגל" שלהם מ-95 שכלל את Geek Stink Breath, את השיר הזה, ואת Don´t Wannna Fall In Love. בחוברת רשום: "Written by Fang" - אה? מי זה? בכל מקרה, השיר לא משהו לטעמי. Scumbag (*) (הופיע בפסקול אמריקן פאי 2) המילים של רוב השירים של גרין דיי נכתבו על-ידי בילי-ג´ו, חלק מהם, כמו זה למשל, נכתבו על-ידי מייק. לשירים של מייק, לדעתי, יש תמיד ייחוד קצת שונה ומיוחד, מהשירים שבילי כתב (למרות שאת המוזיקה מלחינים כל חברי הלהקה). זה שיר לא-רע ודי חביב. השיר השני בדיסק הזה שמייק כתב - Ha Ha You´re Dead - פחות טוב, לדעתי. ואגב - עוד שיר שמייק כתב זה J.A.R שהוא שיר שאני מאוד אוהב של גרין דיי ואחד מהשירים הכי טובים שלהם, לדעתי. Tired Of Waiting For You (*) עוד קאבר, של שיר של - The Kinks, להקה בריטית משנות השישים. שיר מהאלבום השני השלהם: "Kinda Kinks". שוב, לא מכיר יותר מדי שירים של הקינקס, ולא אוהב יותר מדי את השיר הזה, שהוא לא גרין-דיי-י...
למרות שהוא... בסדר. D.U.I (זה ש"מרוסס" בספריי שחור, בחוברת של הדיסק) שיר שלא כלול בדיסק הזה. באתר של גרין דיי רשום שבגירסה היפנית של הדיסק השיר הזה כן כלול! בכל-מקרה, יש שיר כזה של אוף-ספרינג שקוראים לו ככה, והוא מופיע בפסקול של "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון". אני לא בטוח בזה ב-100%, אבל כנראה שזה קאבר של גרין דיי לשיר הזה. שמעתי את הגירסה של אוף-ספרינג, וזה שיר לא רע בכלל באופן כללי... (יכולתי לדמיין את גרין דיי מנגנים ושרים אותו...
). Sick Of Me ו Rotting חביבים... Rotting פחות. Do Da Da (*) הכרתי אותו קודם בתור: "Stuck With Me". שיר טוב. On The Wagon (*) שיר נחמד וחביב למדי. אני אוהב בייחוד את הפזמון! Ha Ha You´re Dead השיר השני בדיסק הזה שמייק כתב. הוא... בסדר, חוץ מהפזמון!
זהו! בסה"כ - בתור דיסק לשים באוטו ולשמוע ולשיר תוך כדי נסיעה... אני מעדיף את International Superhits...
היי. אחרי שמיעה ראשונה (ושנייה, תוך כדי כתיבה של ההודעה הזאת) של כל השירים שבדיסק, דעותיי על השירים: (שירים שהכרתי ושמעתי עוד לפני שקניתי את הדיסק מסומנים ב - *) Suffocate ו- Desensitized אחרי שמיעה ראשונה חשבתי שהם לא משהו, אבל אחרי שמיעה שנייה... הם די חביבים שניהם. לא מהשירים הגדולים ביותר של גרין דיי, אבל... חביבים. Desensitized היה כלול בגירסה היפנית של Nimrod, ולדעתי אפשר לשמוע את זה (כלומר, יש משהו Nimrod-י בשיר הזה, לדעתי...