Shine On- מארז מיוחד

R750-Girl

New member
Shine On- מארז מיוחד

למכירה: מארז מיוחד של 8 דיסקים + ספר על תולדות הלהקה, כולל מילות כל השירים. הדיסקים: wish u were here the wall 1+2 a momentry laps of reason animals the dark side of the moon meddle a saucerful of secrets בנוסף דיסק בונוס עם קטעים שלא יצאו בשום דיסק לפנות בICQ 21621636 או מייל [email protected]

Jam Head

New member
LoL

ראיתי את זה באיזה חנות , זה עולה משהו כמו 1000 שקל ... אבל זה באמת מאוד מיוחד. יש לי את כולם חוץ מ- Saucerful

meandmeandme

New member
בטח

אומגמה אחלה אלבום... במיוחד הלייב... לי... אהם... יש את כל הדיסקים שלהם חוץ מobscured שאותו אני יקנה בקרוב אז אין מה לדאוג...

מוזר...

איך אפשר להמיר פינק פלויד בכסף? באופן אישי, ומוסרי, אני פשוט לא הייתי עושה את זה...

R750-Girl

New member
קיבלתי את זה במתנה.

ואף פעם לא התחברתי לפינק פלויד בצורה כזו שארצה 9 דיסקים שלהם אצלי. יש אחרים שכן ירצו, זה הכל.

meandmeandme

New member
אולי תנצלי את הזדמנות

אם כבר יש לך 9 דיסקים תנסי לשמוע אותם ואולי תתחברי? נסית לשמוע? אהבת? מה שמעת? שמעת ברצף מהתחלה עד הסוף? הקדשת שעה רק בשביל לשמוע דיסק? וחוץ מזה, לא יפה למכור מתנה

R750-Girl

New member
ניסיתי - בוודאי.

מעניין. נחמד. עדיין אני לא מסוגלת לשבת (שוב) ולשמוע דיסק אחד במלואו. אל תקחו את זה אישית. לכל אחד מותר לאהוב משהו אחר.

ל יב י

New member
כל אחד והטעם שלו

תהרגו אותי ואני לא אתחבר לדיסקו בחיים לא!!! אז מה? אז אם הייתי מקבלת במתנה דיסקים של אוסף דיסקו זה או אחר גם אני הייתי מוכרת או נותנת מתנה אם היה לי למי.

אממ..יש לי את זה

זה נחמד מאוד. בעיקר הספר הזה, יש שם דברים יפים. וזה עלה לי 700 שקל, אבל באילת בחנות דיסקים הזולה, וזה גם היה לפני איזה שלוש שנים.

miromiro

New member
אולי אפשר לעשות דיל..

גם לי יש דיי הרבה דיסקים שקיבלתי במתנה ואני לא ממש אוהב אותם או כאלה שקניתי והתחרטתי וכו...אולי נוכל לעשות החלפות? אני מוכן לתת לך כפול דיסקים תמורת הקופסא(אפילו 20 ) אם מה שיש לי ימצא חן בעינייך. צרי קשר באישי אם את מעונינת לבדוק. ביי

למעלה