shipping

shipping

למרות שאני די ותיקה באיביי, עו לא הצלחתי להבין מה בדיוק אומרות שיטות המשלוח שלהם, למה פעם זה מגיע עם שליח עד הבית ולפעמים לא? איך קוראים לסוג הדואר הזה שמגיע ישירות לבית הלקוח (רוצה לעשות מתנה למישהו אחר). תודה מראש

tomerol

New member
כל מוכר בוחר בשיטת משלוח אחרת

לגבי עד הבית - נדמה לי זה EMS וכל שאר המשלוחים היקרים (DHL, UPS, FEDED).

פדקס וכו' זה יותר מדי יקר

אני מתכוונת למשלוחים רגילים של הדואר האמריקאי, למשל יש לי בבית חבילות של הglobal priority (אלו שבאים במעטפות קרטון flat rete envelope) הבעיה היא שניראה לי שלפעמיטם זה עם שליח ולפעמים אני אוספת מהדואר ואני לא מבינה איך אני יכולה להבדיל ביניהם.

lollipop15

New member
אין משלוח בינלאומי שמגיע הביתה.

גם אם בוחרים במשלוח עד הדלת, בדואר בארץ זה יגיע רק עד לרמת הסניף ותקבל פתק על דואר רשום. דואר שכן מגיע עד הבית הוא לא קשור לסוג המשלוח ומותנה אך ורק בגודל ומשקל החבילה. *אני לא בטוח לגבי EMS כי אין לי ניסיון איתו.

תראה עשיתי כבר יותר מ70 קניות..יש דואר שמגיע

עד הדלת עם שליח, ואם לא נמצאים הוא משאיר פתק שיתקשרו שיגיע שוב, זה קורה עם חבילות בכל מיני גדלים, ובדרך כלל זה יותר יקר מהרגיל (המשלוח נטו בלי כל ההנדלינג שהמוכר מחליט לקחת לעצמו).

מעטפות קרטון

עדיין לא הצלחתי למצוא בארץ למכירה מעטפות כאלה אז אני ממשיך לקנות מחו"ל. הנה קישור למוכר שאני קונה ממנו הרבה. עלות המשלוח לארץ היא 22 דולר. ובהמשך למה שנאמר קודם, זה מגיע עד לדלת הבית עם שליח של רשות הדואר. זה לא קשור לגודל המשלוח זה קשור לשירות שעליו אני משלם.

לעזאזל המערכת הזו. הפעם מספר הפריט באיביי

תעשו לבד את החיפוש: 140134606315

lollipop15

New member
אולי דוור, לא שליח.

או שמדובר ברכישות מהארץ. את מוזמנת לבדוק במדריך הדואר.

lollipop15

New member
אפשר לדעת בקלות:

שליח של הדואר מגיע עם רכב, דוור מגיע ברגל/אופניים ומחלק גם את הדואר הרגיל.

למעלה