Shit! GOD DAMN! Get up your ass

Funky Giraffe

New member
Shit! GOD DAMN! Get up your ass

and jam! הבארבי היום היה מיוחד במינו, ימבה זמן לא התפוצצתי ככה בהופעה מבחינת אנרגיה... קיצר, היה גדול ואין מה להוסיף על זה כי זה סתם יהרוס :)

נג היפה

New member
חח אני הגעתי רק עכשיו...

אחרי שקיללתי את הנהג מונית שלנו קצת וזה.. חח קיצר נשארנו שם כל הנוגות ועוד, אחרי שכולם יצאו וסגרו את המקום כבר... אבל היה נחמד דיברנו עם "חברי הלהקה" חווווווווצמזה הייתה הופעה לפנים!! יאללה נשפכתי למיטה, לילה טוב

amit weil

New member
אז ככה...

באמת הייתה הופעה מועלה... היה ממש כיף.. פול אדרנלין ופשוט.. שלמות! ובכלל היה יום הזוי אז היה כיף ואפשר לסכם את היום בברכת: יחי הנוגות! (ויחי האמא של הג'ינג'ית בניהן.. מסטולה וחמודה =)) וצריך לסגוד למי שלקח אותנו טרמפ. באמת. =)

amit weil

New member
איך שכחתי..

דקל השולט אמר שב31 לינואר יש הופעה של פאנקנשטיין בצ'יקה בבאר שבע!!! וכידוע אני גרה בעומר.. זה אי שם ליד אז כל מי שרוצה באמת מוזמן לישון אצלי אבל באמת באמת..יש לי פול חדרים ריקים בבית הבעיה שזה יום רביעי.. אבל מי שרוצה באמת מוזמן =)

amit weil

New member
יובל תזהר ממני זה באמת יקרה =)

אמ.. עקרונית לא יודעת... בעיקרון הכרתי לה פאנקנשטיין לא מזמן. הבאתי לה לשמוע והכל נראה לי שדווקא היא חבבה את הרעיון אבל נרי (זה שבא איתי) ממש אוהב ויש לו את הדיסק והכל ושנינו ממש רצינו ללכת אז...

T w e n t y 4

New member
אהההההה היה פשוט מעולהה!!!!!!

אני כבר מחכה להופעה כל כך הרבה חודשים! ואתמול סוף סוף הופעה ראשונה והיה מממממעולהההההה!!!!!!!!! כל כך נהנתי!! אחחחח נהנתי בטיירוףףף!!!! קיצור, תקועה לי חיוך על הפרצוף בטרוףף!!!

למעלה