Shockwave - Part II

Shockwave - Part II

רבותי, אני כרגע אחרי צפיה בפרק הראשון של העונה השניה, ויש לי מילה אחת לומר - מדהים! אם חשבתם שהעונה הראשונה הייתה טובה, הפרק הראשון של העונה השניה מבשר על עונה טובה פי כמה וכמה. איזה תסריט, איזו עלילה, איזה בימוי ואלוהים - איזה משחק מעולה של צוות השחקנים המצויין הזה! אני פשוט מתרגש כולי, זה היה פרק אלוהי.

S h a y 9 9 9

New member
ראיתי הרגע את הפרק

מצויין! באמת פרק טוב, רק דבר אחד טיפה הפריע לי המוזיקה בפתיח!!! מה זה לעזאזל ומה קרה לשיר מהעונה ה1?

אם הורדת את

אותו קובץ שאני הורדתי מהקאזה, אז יכול להיות שמי שקידד את הקובץ לדיויקס לא אהב את השיר והחליט להחליף אותו

n i v1

New member
ראיתי את הפרק עכשיו

אני לא יודע אני צריך לחשוב על זה. נראה לי קצת מדי, אבל אני לא בטוח. היה משהו מאד נוח בתקשורת עם העתיד. אבל ט´פאל בהחלט מרשימה, מרשימה מאד. שחקנית מצויינת. התרשמותכם:

מה שהפריע לי

זו לא מוסיקת הפתיחה...
מה גם שאצלי היא הייתה בסדר גמור, בדיוק כפי שהיא אמורה להיות... מה שלי הפריע זה שהפרק הוא בארוך של פרק רגיל! ממתי עושים פרק ראשון לעונה פחות משעה פרק!? ועוד דבר...באמת החזרה הביתה הייתה קלה מדי..."עשינו את זה בתיכון, תן לי להזכר" או "בתיכון היו לנו כאלה על השולחן" זה טיפ-טיפה מתחת לרמה שהתרגלנו אליה. ודבר אחרון - הפרק הראשון לעונה השניה, ואני לא רואה איך הוא פותח דלתות לעלילות חדשות להתרחש. הוא בסה"כ סוגר את החלק הראשון, לא יוצר תרחישים חדשים וכו´...מעניין לראות מה יתפתח מכאן.

S h a y 9 9 9

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר

הפרק הראשון של כל עונה בכל סידרה הוא בדיוק אותו אורך כמו כל פרק אחר בין 40-46 דקות תלוי בפרסומות וכאלה

Bajoran Preist

New member
רק בקשה אחת

אי יודע שזאת בקשה לא רציונלית, אבל, יש לי מן בעיה כזאת- אם משבחים פרק לפני שאני רואה אותו- אני נהנה ממנו פחות. ולפעמים גם ההיפך. זה פשוט שהתשבוחות גורמות לציפיות, ואז הן בדרך כלל מתמסמסות, כי התת-מודע ישר מתמקד בצדדים השליליים של הפרק ואז ההנאה נהרסת. ככה גם קרה לי עם הפרק האחרון לעונה הקודמת של אנטרפרייז. אנשים פה אמרו חכו חכו איזה פרק מדהים יהיה, וסוף כל סוף פרק טרקי וכל מיני דברים כאלה. ואז הבעיה היא שברגע שאני מתיישב לראות את הפרק ישר התת-מודע משווה את התשבוחות עם המציאות כפי שהעין רואה אותה- וכמו שאמרתי, זה באסה. אי גם בדרך כלל משתדל לא להרבות בתשבוחות על פרקים שבאמת אהבתי. אני חושב שהכי גבוה שאני מגיה זה- "פרק מצויין". "פרק מדהים" תתקשו להוציא ממני. (אבל DS9 בכללי היא סדרה מדהימה!!! וגם סטאר-טרק כולו, כמובן). עכשיו, אמירה כמו- "אני פשוט מתרגש כולי זה היה פרק אלוהי", פשוט תגרום לי להנות פחות מהפרק כשאני אראה אותו. נכון, זאת בעיה שלי, אבל מותר לי לשתף אתכם, לא?

n i v1

New member
טוב

בפעם הבאה נשתדל לשמור לעצמינו את ההתרגשות כדי לא להרוס לך. מצטערים

Bajoran Preist

New member
../images/Emo6.gif

שטויות... תתלהבו כאוות נפשכם, אל תתנו לי להשבית את השמחה
אם לא נדבר על מה שאנחנו חושבים אז לא יהיה טעם לפורום, ואני חושב שאני אקח א התת-מודע שלי לשיחה ארוכה-ארוכה ואבהיר לו שזה בכלל לא מוצא חן בעיני הדברים האלה שהוא עושה לי.

n i v1

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo24.gif

התגובה שלי היתה מהולה בהרבה ציניות. לא באמת התכוונתי שנשקיט את רגשותינו העזים. זו היתה בדיחה. היא היתה מכוונת אליך במעט כדי שתקלוט את דבריך. אני שמח שקלטת.

למעלה