shoping for a lawyer

newKiticat

New member
shoping for a lawyer

אז התאונה כבר מעל ללפני שנתיים ועדיין לא תבעתי. למרות עיצת כל החכמים שיודעים להשיב כי עלי "לשאול את מכרי" בנוגע להמלצות לעורכי דין- הפלא ופלא- המגע של מכרי עם עורכי דין שואף לאפס מוחלט. נפגשתי עם שני עורכי דין ואפילו הגעתי לחברה הזו של נפגעי תאונות דרכים שומו שמיים. וכל הזמן הזה לא ניגשתי לפעולה. כרגע עולה בי המחשבה- אם אקבע לעצמי פגישות עם כעשרה עורכי דין שנתקלים באתרם באינטרנט- ופשוט מאוד- אחליט לפי הפגישת היכרות... אם נוח לי עם עורך הדין- אם הוא מתאים לי ואם אני רוצה... האם מקובלת השיטה הזו של שופינג בקרב בחירת עורכי דין?

newKiticat

New member
המשך

האם להודות בפניי עורך הדין שאתה בתהליך כזה של סקר שווקים? וכמו כן- האם מקובל לבקש "הוכחות"- דהיינו- הפניה לאתר אינטרנט שבו מפורטים אולי מקרים ופסקי דין, או מאמרים? (אחרת על מה ניתן לבסס את יכולתו של עורך הדין להוציא בשבילי את "המקסימום"? שמעתי המון בדבר עורכי דין שמעדיפים להשקיע זמן מועט בכל תיק ולהוציא את המינימום- ולו רק בשביל לטפל בהמוני תיקים בבת אחת....)

המשך

שלום רב, אין בעיה בעריכת השוואה, אך כמובן במינון הנכון. ריבוי פגישות עם עו"ד יכול להביאך למצב של עודף אינפורמציה ובלבול. כך בחשבון, שיש עורכי דין, שלא כל כך יאהבו את הסקר הזה, אם לא תציין זאת מראש. בהעדר המלצות, הכי טוב להסתמך על האינטואציה שלך וההרגשה שלך בפגישה עם עורך הדין. בברכה,

למעלה