Shotoknman!!!!!

XplowBoy

New member
Shotoknman!!!!!

תגיד לי למה לא סיפרת לי שאתה זה D_MASTER-X!!!! תגיד רצית להסתלבט אלי או שסתם לא סיפרת לי? טוב אני כמעט בטוח ב100% שזה אתה... חחח מוזר אין כאן כמעט ילד אחד בפורום שאני לא מכיר מאתר המגה מן שהיה לי חחחח... בקיצור קבלו קצת רקע... יום אחד ילד בכינוי נטו מחליט שהוא מקים אתר מגה מן בשם MegaMan Israel כמה ימים אחדים לאחר מכן, D_MASTER-X מגלה את האתר ונכנס כחבר צוו עוברים עוד חודשיים ואני מגלה את האתר... עובר שבוע וגם אני החבר צוות החמישי שם שבוע לפני סוף החופש הגדול נטו פורש מהאתר לאתר קהילה קצת שעבד אליו עובר שעה מאז ושוב מתחיל החופש הגדול! נטו מחליט שהוא סוגר את האתר ופותח אתר מגה מן בשם MegaMan.ExE שבוע לאחר מכן אני מקבל שוב אופיס אני מבקש אישור מנטו ואני ניהיה המנהל החדש של אתר MegaMan Israel עכשיו עובר שבוע ואני שולח מסרים לכל אנשי הצוות הישן אני מצליח למצוא רק 3 ואני מוסיף אחד שעזר לי בתקופה שהאתר עוד עמד בקיצור אני ונטו נרשמים לתחרות טופ סייט ומקווים כמובן לזכות במקום הראשון אחרי תחרות קשה האתר שלי מגיע למקום 7 ושל נטו למקום 8! ברגעה הכניסות לאתר שלי הגיעו ל300 ושלו ל300 היינו תקו! ואז מגיע הפרישה שלו מהתחרות והוא עובר לטופ סייט אחר... אני עדייף ממשיך להתקדם עד שהגעתי למקום שלישי ואז התחילו קריסות לאתר מגולשים(בגלל שמתי את האתר על השרת של יאו) ניסיתי להעביר אותו לנענע אבל היה דבוק לדפים קוד HTML שלא הצלחתי להוריד, האתר התחיל לקרוס פעמיים רבות הפסיקו להכנס גולשים ובקיצור סגרתי את האתר.... THE END איזה סיפור מרגש... עכשיו השאלה שנשאלת למה Shotoknman לא זיהה אותי! תראו חשבתי על זה באמצע של הסיפור והבנתי למה... יש לו שתי מספרי אי סי קיו, ממש מדי לאיטים רחוקות הוא מתחבר בטור D_MASTER-X כי הוא בדרך כלל מתחבר בטור Shotoknman יש לו שתי אי סי קיו שונים... עכשיו! איך הוא לא זיהה אותי? תשמעו! לפני שהחלפתי כינוי באי סי קיו הכנסתי את האי סי קיו הראשון שלו לרשימה! ואז החלפתי כינוי בפורום והוא נכנס לכאן בקיצור התחלנו לדבר והוא פתח את האי סי קיו השני ואני החלפתי את השם באי סי קיו שלי אז זה יוצא שהוא חשב שאני מישהו אחר ואני חשבתי שהוא מישהו אחר! עם עדיין לא הבנת... XplowBoy = MegaTom X = MegaTom XE = MegaTom Z = SweEe-T-om בקיצור אני ממש בטוח שזה אתה...

ShotokanMaster

New member
אתה מתכוון אלי?

אם כן, למה עיוותת לי את הכינוי? ושנית, אין לי מושג על מה אתה מדבר, אני שוטוקאן מאסטר בכל מקום, אני שמעתי על האתר שדיברת עליו (השני) אך מעולם לא הייתי חבר צוות שם....ויש לי אייסיקיו אחד בלבד.... אם לא התכוונת אלי אז אני מתנצל ואל תתייחס להודעה שלי.... פשוט אנלא מכיר מישהו פה בפורום עם הכינוי הנ"ל וזה נשמע קרוב לשלי......

למעלה