ShowReel ראשון שלי

abrany

New member
ShowReel ראשון שלי

שלום לכולם שמתי את השאוריל בפורום אנימציה ולא התיחסו כלכך וחשוב לי לציין שאני רוצה וצריך הערות חכמות לגבי השאוריל גם שבחים יתקבלו בברכה . זה מה שילך לחברות אנימציה כדי ליצג אותי (והאתר שבעזרת ה' יהיה בקרוב) ולכן ביקורות חשובות לי. כמו כן אם למישהוא יש עצה כיצד לרנדר אותו כך שהוא לא יאבד איכות אבל לא יהיה גדול בנפך אני אשמח לשמוע. תודה

rey

New member
מדהים!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

rey

New member
מקפיצה לך!!

אנשים, הוא ביקש תגובות ..אז יאללה..

כמה דברים

1. אתה צריך להגדיר את עצמך בצורה יותר ממוקדת. אתה כותב בהתחלה overall artist אבל בסופו של דבר זה נראה כמו ריל של מידול טקסטור ורנדור (והמושג הנכון הוא all around אוברול נשמע יותר למכוניות). מה עוד שאתה נותן קרדיט לאנימציה לרעות. 2. המודלים והרנדורים נראים טוב, לא כולם שווים ברמה שלהם. תבדוק טוב מה אתה מכניס ומה אתה מוציא, מה מרשים יותר ומה מרשים פחות. המכונית האדומה למשל היא רינדור מאוד פשוט ופחות מרשים מהמבנים והיער עוד פחות מרשים מהמכונית. 3. האנימציות מיותרות לגמרי, הם גם לא ברמה מאוד גבוה ביחס ליכולת הרינדור שלך והם גם לא שלך לפי הקרדיט, אפשר לראות שגם הריג יחסית פשוט ועם טעויות בחיבור, במקרה והתכוונת להראות יכולת ריגינג. 4. המקצב של מה שאתה מראה בריל הוא לא נכון, אם החלטת להראות מעבר מוייר לטקסטורה, לסטיל מושקע, תעשה את זה בסדר הזה לכולם. אם באים לבחון אותך במידול, ירצו לראות שאתה לא עושה וייר לא נכון, תן להם את זה. זה אולי יהפוך את הריל לקצת מונוטני אבל זה יתן לאנשים מולך לבחון אותך ברצינות. זהו, שיהיה בהצלחה עם החיפוש.

למעלה