Shuffle במצב של בראוזר ב-H10

drifting

New member
Shuffle במצב של בראוזר ב-H10 ../images/Emo35.gif

היי לכולם. האם כשמאזינים למוזיקה במצב Browser באייריבר H10, ניתן לעשות Shuffle בתיקיה אחת בלבד? ממה שאני רואה, אם בוחרים Shuffle במצב בראוזר, הוא מערבב שירים מכל התיקיות. יש איזו דרך לעשות Shuffle בתיקיה ספציפית בלבד? או שזה לא אפשרי במצב של בראוזר? תודה רבה...

drifting

New member
נצל"וש עצמי ../images/Emo8.gif תוצאות בדיקת בטריה

בדקתי אתמול את זמן הבטריה שוב, בתנאים אופטימיליים כפי שהמלצתם (ווליום 20, EQ רגיל, מעט מאוד שימוש במסך, כמעט כל השירים 128KPS). יצא עשר וחצי שעות. די סביר, לא? או שעדיין ההבדל מה-12 המובטחות אומר שמשהו פה לא בסדר? אני פשוט נורא מתלבטת אם זה משהו ששווה ללכת בגללו לחנות ולדרוש בטריה אחרת או שזו פשוט הנורמה. אין לי קנה מידה, זה הנגן הראשון שלי... מה דעתכם? תודה שוב, וסליחה שאני מנדנדת.

drifting

New member
בן שבועיים בערך,

הייתי אומרת שעבר בסביבות 4-5 טעינות. מה אתה אומר?

יאיר B

New member
מכשיר חדש...

זה קרוב, אז כנראה שזה בסדר. חשוב לבדוק שבעתיד (בחודשים הקרובים) אין ירידת זמן חזקה. תראי, עד היום לא יצא לי להגיע אף פעם לזמנים שכותבים בחוברות של מכשירים עם סוללות נטענות (וזה כולל סלולאריים, PDA, ניידים וגם נגנים). אז נראה לי שהזמנים שהם כותבים הם איזה חישוב אופטימאלי ולא זמנים אמיתיים.

drifting

New member
למה הכוונה

ב"זה קרוב, אז כנראה שזה בסדר"? מה קרוב? סליחה שאני קצת סתומה.
וכן, גם לי נראה שבלתי נמנע שיהיה איזה פער בין ההבטחות לגבי מוצר לבין הביצועים האמיתיים, וסה"כ מעל עשר שעות זה לא רע בכלל לנגן של 6 ג'יגה (לפחות ממה שנראה לי...). רציתי לוודא אצל מי שמבין. אני עשה בדיקה נוספת בעוד חודש לראות אם יש הפרש וכנ"ל בעוד חודשיים. תודה על כל התשובות וההשקעה - אחלה פורום.

למעלה