~SIASS~

~SIASS~

שלומות לכולכן!אני שמה פה את פרק 8... ואז את 9! תהנו! פרק 8: "מה?" עניתי, מחזיקה בכל כוחותיי את המגבת שנדמה כי עומדת ליפול כל רגע. "שכחת את הבגדים בחדר?" אמר דאגי והתחיל להתקרב אליי באיטיות. "כן..." חייכתי. הוא עמד ממש קרוב אליי, יכולתי לשמוע את נשימותיו. "אהה...נחמד" ונגע לי בשיערי המקורזל לאחר המקלחת. כוח הכבידה נשמט מידי!! הוא עומד לנשק אותי! לא!!!! "ברשותך אני אלך להתלבש" הלכתי בהרגשה כי הרסתי הכל. "בטח" ראיתי אותו הולך עם ראש מורכן. ידעתי כי הוא קרא את מחשבותיי באותו רגע. הלכתי לחדר ולא הפסקתי לחשוב על מה שקרה. התלבשתי והחלטתי שלא אצא מן החדר לבל דאגי יראה אותי. ידעתי כי לא אוכל לעמוד בזה. לבשתי פיג'מה וישבתי על עדן החלון. התחלתי לחשוב בקול (קורה לי המון) "עדן החלון עושה לי דחף לחשוב... זה לא הגיוני... דאגי לא רצה לנשק אותי! בטח היה לי לכלוך על האוזן ממרכך ודאגי רצה להוציא אותו? על מי אני עובדת? אולי על עצמי, זו אני או שזה סתם הדמיון שלי." שמתי את הראש על הברכיים בזמן שישבתי על עדן החלון בזמן שרוח קרה אווררה את שיערי. חייכתי חיוך שליו "אני... אוהבת... את דאגי..." "זה בלתי אפשרי! להעריץ מישהו ואז בתוך יומיים להתאהב בו? זה לא הגיוני! אני פשוט מדמיינת!" אמרתי לעצמי בזמן שדמעות מבולבלות כיבו את פי. "את תהייה חולה אם תשבי ככה הרבה זמן" נכנס לחדר מישהו בלי חולצה. זה היה הארי, ונשימתי נעתקה לרגע כשהריבועים בבטנו הגיחו מול עיניי. "ואתה לא תהייה חולה אם תסתובב בלי חולצה בקור הזה?" עניתי ברוגע, מנסה להסתיר את תגובתו למראו. להפתעתי, הוא לא הגיב כ"כ, רק ישב וראה כי מצבי לא כרגיל. "מה נגמרו לך המילים הארי?" אמרתי, היתה לי הרגשה שהוא מבין שמשהו לא טוב איתי. "קרה משהו? חוץ מהמחשבות של..." הארי לא השלים את המשפט. היה ברור לשנינו שהוא שמע את שלא רציתי שאיש ישמע. "א....א... אתה הקשבת לי?!?!" נלחצתי. הדופק שלי עלה לרמות גבוהות מתמיד. "בטעות, אני מצטער. אבל, דווקא יש לך סיכוי איתו.."אמר הארי ונשכב לי על המיטה. "אז מה... נהפכת להיות יועץ בענייני אהבה?" הסתכלתי עליו במהירות והמשכתי להפנות את ראשי לעבר הרוח הקרה שעטפה אותי. " לא ממש... אני פשוט מכיר ממש טוב את דאגי, את הטעם שלו בבנות את האישיות שלו" "מעניין למה" והסתכלתי עליו ועל התנוחה שהיה בה. "אל תסטי מהנושא! אם היית צריכה לבחור, היית בוחרת בדוגי או מישהו מבית הספר שלך?" הארי נהפך לרציני פתאום. "אממ. לא יודעת ! אני חושבת שהייתי בוחרת במישהו מבית הספר" מהחיוך הקטן שהיה לי הוא נהפך לפרצוף עצוב. אבל בפנים ידעתי שהייתי בוחרת בדוגי. "מה?" שאל הארי מופתע. שנינו לא ציפינו לתשובה הזאת. חייכתי קצת " אני נשמעת מוזר, אבל דאגי בן 20 אני בת 17 , כל העולם בערך מכיר אותו וזה קצת קשה..." "רק בגלל זה?" אמר הארי. הוא היה בטוח שאבחר בדוגי. "לא רק... קשה להסביר את זה" אמרתי. המשכתי לבהות בחלון , הרגשתי שכעוד כמה דקות דמעות קטנות של בלבול ינחתו על פניי. "נסי אותי" וחייך חיוך סקסי. "בתור הערצה אני ממש אוהבת אותו בתור נגן בס, המראה שלו הכל. אני גם יודעת עליו הרבה דברים. אבל אלה דברים של מעריצה בלבד. אבל יש הבדל גדול בין לדעת איזה שיר הוא הכי אוהב באלבום ובין לאהוב אותו ולצאת איתו בגדר של הזוגיות..."אמרתי. הדמעות כנראה ממש רצו לצאת מעיניי. "חחח... את יודעת שאת נדירה?" אמר והתיישב על המיטה. "לדאגי עוד לא נראה לי שהייתי מישהו שהייתה מאוהבת בו בצורה כזאתי, אחרי הכל, הוא דאגי לי-פוינטר, והרבה נשים לא ראו אותו מעבר לכך." "אממ..אני רואה שאני מפריע לך ולדמעות שלך לצאת. כשהן יצאו תמסרי להן שלא היתה להן סיבה לצאת." "אני אמסור.." אמרתי, בעוד שהארי התקרב אליי ונשק במצחי. "לילה טוב.. מה זה היה?" הסמקתי. " את פשוט חמודה... כמו אחות קטנה רק לא מעצבנת. אולי אני אפתח אלייך קראש" אמר וקרץ לעברי. "הארי יש לך חברה" הודעתי לו. הארי הביט בי עם עיניו המהפנטות ויצא. למחרת בבוקר קמתי (בזמן!!) כשיצאתי מהבית רק דני היה ער-מת כזה, ראו שמצבו היה בין שיכור אתמול לממש שיכור אתמול. "ביי" אמרתי לו "ביי תהני" פיהק. הוא החל ללכת בזיג-זג לעבר המקרר. הגעתי לכיתה התיישבתי במקום וחשבתי על מה שקרה אתמול. דאגי.הארי. החלון. והדמעות שלי. "אין מצב! זה לא יקרה אף-פעם!" אמרתי בקול. אולי אמרתי את זה חזק מדי, כי כל העיניים הסתובבו אליי. "מה לא יקרה?"

פרק נוסף

פרק 9: "היי" ניסיתי להתחמק. "שלום גם לך? ממתי את מדברת אל עצמך?" שאלה אותי לוסי וקטעה את חוט מחשבותיי ופינטוזיי על האחד והיחיד- דאגי. "סתם הרהרתי, אסור?" "בן? בחור? גבר?" בחנה אותי. כנראה מצבי ברור כשמש. "בן 20 נחשב גבר?" שאלתי אותה. ידעתי כי תגובה זו תגרום להתקף שאלות מהירות שעל הכל אענה ב"כן". "בן 20?! את מכירה אותו?! מאיפה את יודעת שזה בן 20?!" שאלה כפי שציפיתי למרתון השאלות המהירות. "כן..." הסתכלתי על השולחן. לא רציתי שהיא תראה את עייני הנוצצות כשאמרה את השם דאגי.חייכתי. לא הוספתי מאומה. "מה קרה למה את מסתירה ממני דברים?" נעצה בי מבט חשדני. "סתם לא משנה" אמרתי וחייכתי חיוך ממזרי. היתה לי הרגשה שהיא עוד תוציא את זה ממני בכוח. *צלצול* שיעור ראשון עבר בשלום. *הפסקה* "הארי מחייג אלייך" הופיע על צג הפלאפון שלי. מה? הארי?! לא זכור לי שיש לי את המספר... "הלו?" "היי..." ענה הארי. "שלום? מה קרה שאתה מתקשר?" עניתי וראיתי את לוסי מקרבת אליי בצעדי ענק. כמעט כצעדות איילה. "איזה רעה! אני התקשרתי אלייך בשמחה וככה את עונה לי?" אמר הארי ושנינו צחקנו. פתאום ראיתי את לוסי ממש קרוב אליי. ממש. היא הצמידה את גופה בכוח אליי כדי לשמוע את קולו של הנער המסתורי. מרוב שדחפה אותי שתינו כמעט נפלנו מהכיסא שעליו ישבתי. ניסיתי לגרום להארי להבין שהוא חייב ללכת. הרמיזה כנראה הצליחה בסופו של דבר. "חברה שלי באה ואני הבטחתי לה משהו..." ניסיתי את הקש האחרון. "זה די דחוף..." "דבר.. אבל מהר" לוסי התקרבה אליי יותר מתמיד. הרגשתי שהיא מקשיבה לדפיקות הלב החדות שבקעו ממני. "את בסדר?" שאלה לוסי. "הלב שלך דופק יותר מהר משרקן בגלגל." "ומאיפה הדוגמא הזאת צצה לך? שרקן?!" עניתי, מנסה לחלק את הקשבתי לשתי השיחות המתפתחות. "אוקיי טום אמר שאנחנו נוסעים לטייל בכל לונדון הוא רוצה לבלות קצת עם ג'יוואנה ושאל אם אנחנו רוצים להצטרף... אז הסכמנו וצריך לשאול אותך..." אמר הארי במהירות. הוא ידע שאני ממהרת. "אני חושבת שכן.. כאילו...אם זה בסדר מצדכם..." עניתי בגמגום. קצב הלב שלי עלה יותר מתמיד. "אוקיי ,אוהב אותך..." אמר בציניות הארי. בצד השני נשמעו הצחוק המתגלגל של דני ודאגי.. "גמאני אותך 'אהובי'" שיתפתי עימם פעולה. ניתקנו. "יש לך חבר?" אמרה לפני שהספקתי להסדיר את נשימתי. "לא... זה סתם, סיפור ארוך." כמה שאני אוהבת לגרום לה להתעניין בחיי. "אולי תספרי לי?" אמרה בהתחננות. פרצוף של כלבלב מסכן הגיח על פניה. "אני לא יכולה" חייכתי ומיהרתי לחזור הביתה. "היי" ראיתי את דני יושב על המיטה שלי, חומד לקחת את הגיטרה אך לא יודע מה תהייה תגובתי. "תקח אותה דני. אני מרשה." "יש! טוב ביי" אמר ורץ עם הגיטרה בחיוך חמדני. "ביי" חייכתי והנדתי את ראשי לנוכח ילדותו של דני. יצאתי מהחדר, ישבתי וראיתי טלוויזיה ולאחר 20 דק' כל חבורת המקפליי וחברותיהן הצטרפו אליי. "שלום לך..." אמרו ודחסו אותי על הספה שבלאו הכי היתה קטנה. "היי" אמרתי בקול מחוץ. "את החברה של דאגי?" שאלה אייזי בקול 'קצת רם מדי'. "לא... אני אחותו של מייק" לחשתי. קיוויתי שדאגי לא שמע זאת. למזלי, ראיתי שדאגי אומר משהו לטום באוזן וטום צחק. "אני אייזי.. חברה של הארי..." אמרה אייזי והושיטה ידה אליי. "נעים להכיר ואת?" "אליזבת'..." אמרתי , מנסה להוציא עצמי מלהיות חוצץ בין הארי לדני. "ואני ג'יוואנה מהשיר. טום טיפה עיוות את החיצוניות שלי, אבל זה בשביל החרוזים נכון?" שאלה ג'יוואנה וטום מיד הנהן וחזק להציק לדאגי. הבנות החליטו שהן רוצות לחנוך אותי ולברר עלי בחדר הסמוך. "נו מה? יש מצב שתצאי עם מישהו?" שאלה אייזי. כולנו ידענו שהכוונה היא לדאגי. "לא נראה לי..." אמרתי. "למה?" התפרצה ג'יוואנה. הייתי בטוחה שמא היא כועסת עליי על כך שלא מצאתי חן בעיני דאגי. "לא יודעת..." אמרתי בהתגוננות. ג'יוואנה הביטה בי וחייכה אליי חיוך חם כזה. "חמודה" אמרה. טום התפרץ לשיחה. "נו אתן באות? יוצאים" חייך ונשק ללחייה של ג'יו. הוא רץ במדרגות בזריזות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם שמתן לב הפעם זה פרק וחצי... כי את 8 כבר פרסמתי.... אז מעכשיו זה יהיה רק פרק 1... סורי... תהנו! אהה כן... תמחאו כף לדנה היא הבטא המצויינת שלי!

גרבע

New member
ואו

איזה מסכנה היא XD "היי" ראיתי את דני יושב על המיטה שלי, חומד לקחת את הגיטרה אך לא יודע מה תהייה תגובתי. "תקח אותה דני. אני מרשה." XDD היא חייבת להיות עם דאגי!:) איזה נדחפת לוסי XD ואיזה פאדיחה קרתה לה עם הארי! איזה חמודה היא יצאה לך :) אוי אני הייתי מתה במקומה XD

rox love BSM

New member
אני ממליצה לך לסמן את כותרת הפיק

באייקונים (כמו שלבוט יש מברשת) ואת מס' הםרקים להדגיש פשוט ככה זה ימשוך יותר תשומת לב

yaelsee

New member
אני סתם מחכה שתגיעי לפרק 17

כי קראתי את כל הפרקים בבלוג שלך שוב, ושוב, ושוב וזה אף פעם לא נמאס XD

למעלה