זה נכון רק אם ה-SB צפה שה-BB יתפתה לשחק ככה
לפני הפלופ ה-SB עשה רייז של x5BB אחרי limper אחד, ה-BB השווה לו וה-limper התקפל, כלומר אחרי הפלופ הוא מול שחקן אחד. אמנם ה-SB הוא out of position אבל ה-BB רק השווה לפני הפלופ. במקרה כזה check של ה-SB היה מעורר אצלי חשד שיש לו לפחות סט. נכון שעקרונית הרייז הגדול לפני הפלופ יכול להעיד על ניסיון גניבה, וה-check אחרי הפלופ יכול להעיד על כך שהניסיון לא הצליח והוא העדיף לא להמשיך ולהמר גם בפלופ, אבל ההשוואה של ה-SB להימור של ה-BB אחרי הפלופ כמעט תמיד תעיד על slow play מאשר על יד חלשה. אני הייתי עושה check ב-turn ואם הוא היה מהמר איזשהו הימור שהוא לא זניח אז הייתי מתקפל. אני מודה שנפלתי לא פעם בסיטואציות האלה ושיחקתי בדיוק כמו שהוא תיאר, כי זה מאוד מפתה לשחק ככה אבל גם פזיז, וברוב המוחלט של המקרים אכן הפסדתי. אני, במקום ה-SB, הייתי זורק הימור של 1/3 קופה אחרי הפלופ. מכיוון שיש רק עוד שחקן (BB) והוא עם position, ברוב המוחלט של המקרים הוא ישווה ויחכה לראות מה אני אעשה ב-turn. במקרה כזה אני עושה check. ככה מובטח לי שנגיע ל-river (אם הוא זורק הימור אני כמובן משווה ורואה river), בתקווה שה-turn וה-river שיפרו לו את היד. זה כמובן תלוי ברמת השחקן שמולך. אם בתור ה-SB הייתי צופה שה-BB יתפתה וינסה להעיף אותי מהיד, כמו שעשה ה-BB פה, אז הייתי משחק כמו שה-SB שיחק פה.