sid2 כתב

טרודי

New member
sid2 כתב

(בתוך שרשור המזלטובים לזברף הקטן) הי מזל טוב לכולם , אני שמח מאוד עבוכם ,אני די חדש יש לי שאלה אני בן 33 בן זוגי בן 40 הוא עדין לא בשל לילד/ה והאמת שנראה לי שאולי לא יתבשל לעולם מה לעשות ? רעיונות הצעות יתקבלו בברכה . יום טוב לכולכם ושוב מזל טוב . לך אל הנמלה עצל ראה דרכייה ושב בצל

כל הכבוד טרודי!

וואו.. שאלה קשה מאד. בכל זוג יש תמיד אחד שבשל יותר, ואחד שפחות... מה עושים? אני התדיינתי עם אישתי 3 שנים על הרצון בילד/ה, לפני שהיא "הבשילה"... איכשהו היה ברור לי, שאי אפשר להתקדם לפני שהרצון - משותף. כמה זמן אתם יחד? מה גורם לך לחשוב שהוא לא יבשיל לעולם?

אגב, גם אני התדיינתי עם אשתי(לשעבר)

במשך כ- 3 שנים... וכך נולדו להם שני ילדיי !!!
ולעניין עצמו, גם אני נמצא במערכת יחסים עם גבר והגילאים דומים ואצלי השאלה שעולה לדיון קצת שונה, מאחר ויש לי כבר ילדים (לצערי לא במשרה מלאה
), האם יתכן ויהיה מצב ובו בן הזוג ירצה ילד "של שנינו במשרה מלאה" ? ועד כמה הוא הופך להיות אבא של הילדים שלי (שלא בחזקתי). נורא קשה לי להסביר את הנושא, ואני לא אחד שסובל מחוסר במילים.

נושא לא קל...

אני לא חושבת שיש רגע שבו בן הזוג שלך יהפוך להיות אבי-ילדיך. לילדים שלך, יש אמא ואבא... ככה הם נולדו. נראה לך שזה יכול להשתנות?

כמה דמן דה לקח?

לנו דה לא לקח הרבה דמן. תוך ארבע שנים הגיעו הצאצאים. ותוך חמש הגיעו החובות...

שמנתולה

New member
שלומי טוב ../images/Emo66.gif

מצוקת כוח אדם במוקד עושה לי בלגן בראש וגורמת לי לעבוד בשעות לא הגיוניות (יום שישי בבוקר! רק חודש אני מנהלת וכבר התרגלתי שביום שישי לא עובדים...) חוצמזה הכל רגוע, אנחנו מבואסות שלא נגיע למפגש בחנוכה (לא מסתדר עם העבודה כמובן) אבל נשתדל לפצות על זה במפגש אחר בקרוב (זה רמז כמובן!)

שמנתולה

New member
שאלות קשות את שואלת

לגבי האיפה זה פחות חשוב עכשו כשהאוטו בסדר, לגבי המתי בכל סופ"ש זה טוב (בתקווה שיסתדר הבלגן וימי שישי יחזרו להיות פנויים) אז יאללה, שבת שימשית באיזה פארק עם מנגל...

אבא גאה

New member
היה קידום? את המינהלת?

אפשר לעשות קולולולושו? זה מלא כסף? והסיפוק? ויש עוד שמנתול?? מה קורה שתפי שתפי

שמנתולה

New member
היה קידום אני המנהלת

קולולולושו יתקבל בברכה, זה יותר כסף אבל לא עד כדי "מלא כסף", הסיפוק גדול יותר והשעות נוחות יותר - א'-ה' רק בקרים, מה שנקרא שעות נורמליות... אבל יש גם חסרונות לקידום: אין יותר לילות ובאופן כללי יש לי פחות "שעות אינטרנט", האחריות גדולה יותר ואני נאלצת לעבוד באמת ולא רק לעשות כאילו... אבל באופן כללי אני מרוצה, למרות שלא ממש רציתי בקידום נראה לי (אחרי חודש בתפקיד) שהיתרונות עולים על החסרונות. (עוד שמנתול? מה זאת אומרת עוד שמנתול? יש כבר שמנתול אחד?! איפה?)

טוטולס

New member
בואנה בואנה בואנה...

מזותמרת לא מגיעות למפגש בחנוכה??? עבודה? אפשר להתפטר! (או לאחר? או להתחלף?) חיבוקים לשתיכן וחג שמח.

שמנתולה

New member
המממ...

אנחנו עובדות כרגיל בחנוכה, שתינו מסיימות לעבוד בערך בשעה בה אמור להתחיל המפגש... מה גם שיש איזו כברת דרך לנסוע כדי להגיע, בקיצור, צפוף לנו... ולהתפטר אי אפשר כי הברון לא מוכן לממן אותנו. חיבוקים חזרה וחג שמח!

למעלה