SIDE KICK כן או לא

effigy

New member
SIDE KICK כן או לא../images/Emo35.gif

הגיבור הקטן הזה שתמיד נגרר... אבל לא כל גיבור מתאים לו סייד קיק... לדוגמא GL היה לו סייד קיק (לראשון היה) ומה הוא היה
נהג מונית שהסיע אותו ממקום למקום... למה עשו אותו? כדי שהקמיקס יצליח יותר... במטרה להגיע למה שקרה עם באטמן ורובין... לעיתים אפשר לעשות סיפורים שלמים שמבוססים על הסייד קיקס.. כמו נייטוינג... האם לכל גיבור צריך להיות סיידקיק שיעזור לו במאמציו להילחם בפשע
אני אישית חושב שלא.. אבל י אני
מה אתם חושבים

apathic

New member
ברור שלא

הדוגמא שהבאת קודם היא מצויינת. סיידקיק צריך להיות גם מעניין וחשוב שישתלב בעלילה וברוח הקומיקס המסויים. אחרת זה סתם נראה מוזר או לא במקום. אני למשל לא ממש אוהב את הרעיון של רובין. והאמת, שבמיוחד לא את החליפה שלו... אבל זה לא קשור.

toonamir

New member
הממ...

תלוי אם הבעיטה בצד מוסיף או גורע... סיפורים שלמים שמבוססים על הסייד קיק:הם אמנם לא סופר-גיבורים,הם דמויות מצויירות: היוצרים של רן וסטימפי הכינו ב1997 שני סרטים על יוגי הדוב, אחד היה "A day in the life of Ranger Smith" והשני היה "BooBoo Runs Wild" הלוואי שיכולתי לראות אותם. זוכרים את פריקזיוד? בעונה הראשונה הוא חיפש סיידקיקים ובעונה השניה הוא פשוט לקח איתו את שאר הדמויות הראשיות להרפתקאות שלו, וזה היה קומי משום שהם לא היו גיבורים אלא סתם דמיות מצחיקות.

ויאגרה

New member
תלוי...

אם הסיידקיק שם בשביל שיהיה על מי לצחוק - מקובל עליי. אם הסיידקיק שם כי במסגרת העלילה הגיבור לא מסוגל לתפקד והוא מחליף אותו - מקובל עליי. אם הסיידקיק שם כי קיימת בינו לבין הגיבור משיכה הומוסקסואלית (כמו מה שניטען במיקרה של באטמן ורובין) - אין לי בעיה עם זה. עם הסיידקיק שם רק כדי שיהיה אפשר לומר שלגיבור יש סיידיק - זה מיותר.

illustrator

New member
לדעתי...

יש לסיידקיק יתרון בזה שהגיבור לא מדבר כל הזמן עם עצמו, או לחילופין, הקומיקס עמוס בבלוני מחשבה. אינטראקציה בין דמויות מוסיפה הרבה לסיפור. אבל אני מעדיף שיהיו צמד גיבורים, או קבוצת גיבורים, ולא גיבור עם סיידקיק.

row

New member
דעתי בנושא...

אין לי בעיה עם סייד קיקים אבל הם סתם מפריעים רוב הזמן (אבל לא תמיד) אם רוצים מישהו שיהיה לגיבור לדבר איתו ושימלא את הצורך של הסופר גיבור בחברה אפשר לעשות את הדברים הבאים שמועדפים עלי: 1. שותף, שלא יהיה עוזר אלא שותף מלא חצי חצי 2. משרת או עוזר שלא יוצא איתו לאקשן אלא נשאר בבית כמו אלפרד בבאטמן 3. רומנטיקה פשוטה להשיג לסופרגיבור חבר/חברה כמו מרי גיין לספיידרמן בכל אופן סיידקיק זה די משפיל לסיידקיק עצמו. ואם רובין היה חי לא נראה לי שהוא היה ממשיך לעזור לבאטמן, ולחיות בצל שלו כל הזמן (אני לא עוקב אחרי הקומיקס אבל לפני הסידרה המצויירת הוא בסופו של דבר עבר לקריירת סולו), אני תמיד ראיתי אותו כ"טמבל הזה שמסתובב עם באטמן" ואף אחד לא רוצה להיות כזה.

cyberforce

New member
בחיים לא

אני אישית לא אוהב את זה נו באמת כל חוברת הסיידקיק יכנס לצרה... ואז הגיבור יצטרך להציל אותו תארו לכם את ספיידרמן עם כזה רובין...

effigy

New member
אבל תראו...

החוברת מספר 9 של באטמן (משנת 42) הייתה יותר טובה מכל החוברו מאז באטמן היה רק בעליה (בהתחשב שהוא היה מאוד נמוך).. מה קרה בחוברת
רובין נכנס לתמונה

toonamir

New member
אגב בטמן וסיידקיקים

קראתם את החוברת MAD LOVE? ראיתי את הפרק בסדרה באטמן וכמה עמודים באינטרנט, ואני מת להשיג אותה. העיקרון הוא: זו דוגמא למופת גם לתרומה של הסיידקיק (הארלי קווין אהובת ליבי) וגם לאחת החוברות המעולות של בטמן (יש כאלה שאמרו, ואני מסכים שBruce Timm הוא שילוב מעולה בין HARVEY KURZMAN (יוצר MAD) וBOB KANE (יוצר בטמן). התרומה של הארלי שם היא כל כך גדולה! היא מגלה (ע"י בטמן) את אישיותו העמוקה של הג´וקר! זה גרם לי להבין את הג´וקר לעומק!

toonamir

New member
עמוד קומיקס מ- Mad Love

הצייר- Bruce Timm הסיפור נכתב ע"י- Paul Dini

effigy

New member
אהבתי את הפודינ´

בכל מקרה הכוונה שלך היא כאילו בגלל שהארלי קווין היא הסייד קיק של ג´וקר? אגב הארלי קווין ידעתם שזה בכלל אמור להיות QUIN שזה(בתוספת של harle) אבל לדמות יש דו משמעות כששמו QUEEN במקום QUIN

toonamir

New member
yup

כן, הכוונה שלי הייתה שהארלי היא סיידקיק של הג´וקר... בתור תוספת לדו-משמעות השם שציינת: Joker:By the way, I like you name:"Harlene Quinzelle" rework it a bit and you get Harley Quinn! .Harlene: Like the Clown character "Harlequin?" yeah, I´ve heard that Joker: That´s a name that puts a smile on my face לפי דעתי זה הדיאלוג שלהם מהחוברת שציינתי קודם.

למעלה