sigalsart בראשי!!! הרבה בהצלחה לכווולם

ק ר מ י

New member
../images/Emo207.gif שאלה של ירוקה../images/Emo9.gif../images/Emo146.gif../images/Emo126.gif

כבר הרבה זמן שאני מתכוונת לפתוח חנות באטסיי....וכל הזמן דוחה את זה מסיבות שונות. עכשיו אני חושבת שהגיע זמן האמת ואני רוצה לשנס מותניי ולהתחיל להזיז עניינים. אי לכך ובהתאם לזאת יש לי מספר שאלות כלליות: 1. האם אתן עובדות בעבודה"רגילה" בנוסף למכירה באטסיי? כלומר, האם אפשרי לשלב בין השניים? 2. לגבי המשלוחים- אני מנסה להריץ בראשי את התרחיש- קנו ממני ביום ראשון למשל, אני שולחת ביום שני את החבילה. ו...קנו ממני גם ביום שלישי, אז יום רביעי שוב אני בדואר? האם כך זה הולך, האם בשביל כל חבילה אתן הולכות לדואר או שאתן מרכזות את המשלוחים ליום מסויים בשבוע? אני יודעת הרי שמהירות משלוח מאד חשובה לקונים, הם רוצים את המוצר ומהר. אשמח לדעת כיצד אתן מתנהלות עם הפרוצדורה הזו של המשלוח. זהו לבנתיים, אשמח לתשובתכן :))

RolyzCreations

New member
אנסה לענות

לרוב ההכנסה מהחנות אינה מספיקה כדי להוות תחליף לעבודה רגילה. למרות שיש כמה חנויות שכן מצליחות מאוד. לגבי המשלוחים, אני חושבת שזה תלוי בכמות המכירות, ועד כמה סניף הדואר קרוב אליך. יש חניות שמוכרות הרבה וכל יום. הן יכולות להרשות לעצמן להגדיר נניח יומיים או שלושה בהם הולכים לדואר. אני לא מוכרת כל יום, למרות שקורה לפעמים שמכרתי יום אחרי יום, אבל לרוב יש הפסקה של שבועיים או חודש בין מכירה למכירה. אז אני הולכת לדואר אחרי כל מכירה (כי אין לי מושג מתי תהיה המכירה הבאה).

anatbarshalom

New member
תשובות:

אני מתעסקת באמנות ומוכרת את הציורים שלי גם מחוץ לאטסי (עוד הרבה לפני שהגעתי לפה), ובשבילי זה עוד ערוץ מכירות שמשתלב מצויין ביחד. בעניין המשלוחים- את יכולה להגדיר את התנאים שלך- תוך כמה זמן את מתחייבת לשלוח לקונה את המוצר ובהתאם להתנהל. לרכז הכל לפעם בשבוע נשמע לי ממש הגיוני (אלא אם כן יש לקוח ממש לחוץ) אבל תלוי בכמויות המכירות שלך. בהצלחה.

milshake

New member
משלוחים

בעיקרון כתבתי ב-Policies שאני שולח פעמיים בשבוע, אבל הסניף דואר גם ככה 3 דק מהבית שלי אז לפעמים אני קופץ ישר אחרי העבודה גם אם זה לא בימים שציינתי. לקוחות מעריכים משלוח מהיר, וגם ככה לחבילה עכשיו יקח שבועיים-שלושה להגיע אליהם, אנחנו צריכים להשאר אטרקטיבים לעומת המתחרים המקומיים בארץ שלהם ולהמתין לחבילה הרבה זמן בהחלט יכול להיות deal breaker לדעתי.

תודה רבה רונית !!הרגע חזרתי מהעבודה לכזו הפ

תעהההה !!!!! יו....אני בהיי...

למעלה