SIGARIYA = VERY COOL

mumtaz

New member
?!

this guy iz for real?! bay bay?! u mean like tampa bay?! satan and the biz?! u sure?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

TheXK

New member
אהההה?

בני כמה אתם? מה זה POLIS?? אההה? אתם ממש חולים מתלהבים.. אתם בכלל לא יודעים מה זה שטן!! אני מאמין בשטן.. ואחת שמאמין בשטן לא מגיע לרמת טימטום כזה כמו שלכם.. אעלק HAIL HIPPIES... חחחחח... עוד תשלמו על חטאיכם.. אחרי המוות.. כמו שPOD אומרים.. (הפירוש של POD זה "המחיר במוות")

OPERATi0N_iVY

New member
SHAT AP MADAFAKAR!!!

AY KIK YOR ESS NAU BEACH!!! YU DONT BILIV SEYTAN BICOZ AY BILIV IN SEYTAN FEGET!!!! AY KNOU WERE Y LIV END I CAM TUMOROW TOO KIK YOR ESS!!!! MADAFAKERING KREP - IS WOT YU TOK, MEN!!!! BAY BAY!!! 666 HEIL SEYTAN HIPPIES IS ROULES SIGARIYA = COOL BAY BAY AGEYN!!! VLADIMIR FROM AMERIKA

TheXK

New member
קראתם את ההודעה הזאת?

ספרתם כמה שגיאות כתיב? AY? KIK? ועוד המונים בן כמה אתה? חחחחחח אני בן 14 ואני יודע לכתוב יותר טוב ממך!! עכשיו תרגיע ותחפף יקרץ

Sham 69

New member
SHAT UP ARS!!

יה תמבל מתומתם היפים ורוקרים זה קשור מעוד לשתן אים תיקרא קצת תנך (למרות שתנך זה לא מגניב וזה לערסים!!!) אז תיראה שכמו שמתואר שם אז משה, אהרון וכל החבר´ה, כולם רוקרים היפים ויש להם שיאר ארוך והם מעשנים סיגריות וכולם חתאו ולא שמו זין על הדוני !!! HAIL SATAN!!!!! HAIL VODKA!! ALCOHOL ´N SYGARIOT IS VERY COOL

mumtaz

New member
R U GUYS FOR REAL?!?!?!

wtf are ya talkin bout?! ... and about that guy from AMERIKA (which i have a feelin he´s comin from the area of the cold cold russia) for how long u live in the us?! 2 mins?!

Sham 69

New member
בן 11

ואני יותר חחם מימך תעמין לי יה היפי מתומתם לך תעמין בעלואים יה זבל

HandsomeDevil

New member
בבקשה,

זה לא בשבילי, זה יותר בשביל שאנשים לא יפתחו את ההודעה הזאת ויגידו שאתה מתלהב שלא מבין כלום או.קיי?! OY OY OY OY OY למה הכוונה?!, ניסיתה להראות "מגניביות" בזה ששמעת שיר של פרט שולי? ד"א זה אמור להיות oi! oi! oi! וזה שאתה אומר פאקלכל העולם לא עושה אותך יותר שווה! fuck MITLAHAVIM!

OPERATi0N_iVY

New member
מטומטם!!! אתה יורד עלינו כי אנחנו

פריקים?!?! מה אתה ערס? רק שתדע...אני אחד מהמקימים של xPFOIx - שזה PROUD FRIX OF ISRAEL, ואני מקבל פניות ותלונות של פריקים מרחבי הארץ ואני מגיע לשם עם קבוצת אנשים ומסדר את העניינים בזמן קצר מאוד... אני לא חושב שיש כרגע איזה ערס הומו אחד, שהציק אי פעם לפריק (חוץ ממך אולי, אבל חכה...) שלא הבאתי לו מכות עם הסקייטבורד שלי, שברתי לו ת´צורה וכיביתי עליו סיגריה... בשכונה שלי למשל, בבאר טוביה, חינכתי, יותר נכון אילפתי את הערסים ביישוב ככה שכל פעם שהם שומעים עכשיו סקייטבורד מתקרב, הם בורחים הביתה... היה אמנם, פעם איזה ערס אחד, ממשפחה עשירה, מגבעת אולגה, שניסה להתלונן, הוא סיפר להורים שלו והם רצו להתלונן במשטרה - עכשיו מה שהוא לא ידע, זה שלאבא של אנטוליו (גם אחד ממקימי הקבוצה) יש קשרים (הוא בא עם החברים שלו, הסקינהדס למטה וסידר את העניין תוך שניות)... בוא נגיד שאחרי ה"תלונה" הזאת, הערס לא הגיע שבוע לבית הספר שלו... וכשהוא הגיע לבית ספר סוף סוף, לחברים שלו אמר שהכוויות שיש לו זה מהטוסטר... טוב שהיה לערס הזה אומץ להודות מאיפה הוא קיבל את הכוויות באמת... דבר שני - פרט שולי... אנחנו בתנועה נשבענו להחרים הופעות שלהם ולהמנע מלשמוע אותם בגלל השיר "פריקים", שברור שהוא נכתב מחוסר ידע והבנה של הפריקים... תתיחסו להודעה הזאת כאזהרה... BAY BAY VLADIMIR FROM AMERIKA SIGARIYA = VERY COOL 666 OY! OY! OY! MADAFAKER BEACH

HandsomeDevil

New member
אני לא פריק

פריק?!- אתה יודע מה הפרוש של פריק?!- פריק זה מוזר. אני לא קורא לעצמי פריק, ערס או כל מה שלא תרצה. אני זה אני. זה לא מפריע לך שאנשים שופטים אותך ע"פ הלבוש שלך ומה שאתה שומע?! קראתי בכרטיס האישי של אחד המשתמשים באחד הפורומים פה (לא זוכר איזה) ואהבתי: אתה צוחק עליי כי אני שונה, אני צוחק עלייך כי אתה כמו כולם...

למעלה