מטומטם!!! אתה יורד עלינו כי אנחנו
פריקים?!?! מה אתה ערס? רק שתדע...אני אחד מהמקימים של xPFOIx - שזה PROUD FRIX OF ISRAEL, ואני מקבל פניות ותלונות של פריקים מרחבי הארץ ואני מגיע לשם עם קבוצת אנשים ומסדר את העניינים בזמן קצר מאוד... אני לא חושב שיש כרגע איזה ערס הומו אחד, שהציק אי פעם לפריק (חוץ ממך אולי, אבל חכה...) שלא הבאתי לו מכות עם הסקייטבורד שלי, שברתי לו ת´צורה וכיביתי עליו סיגריה... בשכונה שלי למשל, בבאר טוביה, חינכתי, יותר נכון אילפתי את הערסים ביישוב ככה שכל פעם שהם שומעים עכשיו סקייטבורד מתקרב, הם בורחים הביתה... היה אמנם, פעם איזה ערס אחד, ממשפחה עשירה, מגבעת אולגה, שניסה להתלונן, הוא סיפר להורים שלו והם רצו להתלונן במשטרה - עכשיו מה שהוא לא ידע, זה שלאבא של אנטוליו (גם אחד ממקימי הקבוצה) יש קשרים (הוא בא עם החברים שלו, הסקינהדס למטה וסידר את העניין תוך שניות)... בוא נגיד שאחרי ה"תלונה" הזאת, הערס לא הגיע שבוע לבית הספר שלו... וכשהוא הגיע לבית ספר סוף סוף, לחברים שלו אמר שהכוויות שיש לו זה מהטוסטר... טוב שהיה לערס הזה אומץ להודות מאיפה הוא קיבל את הכוויות באמת... דבר שני - פרט שולי... אנחנו בתנועה נשבענו להחרים הופעות שלהם ולהמנע מלשמוע אותם בגלל השיר "פריקים", שברור שהוא נכתב מחוסר ידע והבנה של הפריקים... תתיחסו להודעה הזאת כאזהרה... BAY BAY VLADIMIR FROM AMERIKA SIGARIYA = VERY COOL 666 OY! OY! OY! MADAFAKER BEACH