Sigil Magick

gwizard

New member
Sigil Magick

אני יודע שהשאלה הבאה הייתה יותר מתאימה לפורום מאגיה, אך לאור המצב העגום מאוד של הפורום המדובר (מצטער יעל) אני מפרסם זאת כאן. האם מישהו מכם התעסק או מתעסק במשהו הנקרא Sigil Magick ? אני כרגע לומד את הנושא כי זה מתקשר בצורה זו או אחרת לשיטה שהמצאתי (כישוף פנטאגרם) ורציתי לדעת עם מישהו כאן יוכל לסייע לי בהבנת כל הדקויות או יפנה אותי לאתרים טובים בנושא. בבקשה לא להפנות אותי סתם לגוגל, אותו כבר חרשתי מספיק. אלון.

RainBird

New member
מסתכל ימינה. ושמאלה... אהם... אני? |מסמיק| בספר של פיליפ קופר Basic Magick יש אחלה פרק ממצא על הנושא.

gwizard

New member
למה מסמיק ? ../images/Emo13.gif

אני מכיר את הספר. יש לך משהו ספציפי לומר שלא כתוב בספר הזה ? משהו מהניסיון שלך ?

RainBird

New member
כן, אני מכין סיגילים וטובע אותם את חותמי שעווה. כשאני צריך לחש "חירום" ספציפי, אני שובר אחד. יש לי לפחות חמישה כאלו עלי בכל זמן נתון.

gwizard

New member
רעיון מדליק !

אהבתי. תגיד, איך אתה קובע את הצורה של הסיגיל ? ראיתי שיש כל מיני שיטות...ריבוע סאטורן, צלב ורד וכ"ו. לפי מה אתה עושה ?

RainBird

New member
אני משתמש במילת רונה, או לפי שיטת המשפט שהוצגה בספר של פיליפ קופר.

hagakora

New member
sigils

סיגילים הם סמלים, אז אתה יכול לעשות אותם בכל דרך. הסיגילים מייצגים עוד דרך לגרום להתממשות של הרצונות שלך, על ידי הטמעתם בתת המודע ולגרום לפעולתם באופן קבוע דרך שם. אחת הדרכים להכין סיגיל היא לכתוב משפט, כגון: i wish to obtain peace מוחקים את כל האותיות שחוזרות על עצמן פרט לראשונה מביניהן: iwshtobtanpec (כמובן יותר קל עם capital letters) תכין ציור מכל האותיות אחד על גבי השנייה, ככה שהן ישתלבו וייתמזגו זו בזו. אחרי שאתה מקבל צורה שמשביעה את רצונך, תמדוט ותתרכז בה עד שהיא תימחק לחלוטין מהמודע, והריכוז הגבוה שגרם לכך ישמש בתור המקור של האנגיה שיפעיל אותה באופן פסיבי. בשלב מסויים תמצטרך לחלץ אותה בחזרה מהתת מודע במדיטציה ולשרוף אותה. לא בריא לתת לזה לעמוד.

למעלה