SIGMA PC15

septAA

New member
SIGMA PC15

אחלה שעון דופק. עתיר פונקציות וכו'. אבל - בעיה !!! הרצועה נופלת בשחיה. האם אצטרך לשחות עם גופיה שתצמיד את רצועת המשדר ? מי יכול להמליץ על גופיה מתאימה ? אני עובד קרוב לחנות SPEEDO אך המוכרות חסרות מושג...

septAA

New member
תמי - אני מודה מודה מודה

אני אבדוק בחנות TIME TRIAL ברשפון

shiri 80

New member
תהדק את הרצועה ....

הגופיות שתמי מדברת עלי הן או אלו שאני מכירה מיועדות לנשים ... מרבית הגברים שראיתי שוחים עם רצועת החזה ואין בעיה (אולי בסיגמא הרצועה שונה מזו של פולאר אבל בכללי שתיהן אמורות להיות צמודות כשהרצועה מתוחה ...) אגב בסוף החלטת לסנגל או לא לסנגל &quot

septAA

New member
היי שירי

סינגלתי גם סינגלתי ! מגינים (661, FOX), נעליים פצצות, חברים מקצוענים, ו - ג'רונימו ! איפה שלא הרגשתי בטוח, צעדתי... לא בושה. הירידה משוקף הייתה מדהימה - כזה עומס של אלמנטים טכניים - שמיד בא לעלות ולרדת שוב. לגבי הרצועה של ה - SIGMA - מתחתי אותה למכסימום - לא עזר. גם איתי שוחים גברברים עם רצועות וזה לא נופל להם. כנראה אני שוחה מהר מדי..
..בעיקר ביציאה מהקיר לאחר ההיפוך. אני אנסה בחנות TIME TRIAL ברישפון שאמורה לתת מענה.

shiri 80

New member
יש לרצועות מידות

אולי לקנות מידה קטנה יותר נשמע לי מוזר שגברים צריכים לשחות עם גופיות .... מקסימום שים סקווצט בצד אחד , בצד השני זה כבר ייתפס טבעי

septAA

New member
קניתי גופיית טריאתלון של SPEEDO

משהו איכותי - בד ENDURANCE כמו בגדי הים. נבדוק מחר על הסובוח.

septAA

New member
מגרעת ב - SIGMA

עובד רק עם הרצועה. אם רוצים להשתמש רק כשעון עצר או למדידת אינטרוולים ללא דופק (מטעמי נוחות) - אי אפשר, וחבל שכך. האם ב - POLAR ניתן להשתמש כסטופר גם ללא דופק ?

shiri 80

New member
כן ולא

אתה יכול להפעיל אותו אבל אז אתה מקבל נתונים מוזרים כמו דופק ממוצע אפס וכו וכו ואני חושבת שמי שנותן לשעון לקבוע לו אוטומט את הטווחי דופק אז כשמפעיל את זה על ריק יימצא את עצמו "מקלקל" את הנתונים האמת ? אני משוחדת על הפולאר אמת לאמיתה? משוחדת על הדגם M32 מוצאת שזה אחלה שעון שחבל שהפסיקו לייצר

למעלה