"Simple Plan"

GD4EVeR

New member
"Simple Plan"

מה אתם חושבים על הגרין-דיי וואנביז החדשים האלה...? הם להקה חדשה שהוציאה אלבום חדש וראשון השנה. יש קליפ שלהם כאן.

guy krul

New member
אוקי ממש גרועים!

אבל זה לא חיקוי של גרין דיי... זה יותר גרוע מזה... זה חיקוי של american hi-fi ... שיר גרוע.. פופ עם גיטרות... אי אפשר להגדיר את זה כפאנק רוק...

או גאד..

זה ממש בלינק 182.. איזה עצוב שאלה ה"גרין דיי הבאים"

guy krul

New member
בלינק עוד אייכשהו בסדר

בדיסקים הקודמים לפני האחרון.. הם סתם.

BrickWall

New member
אל תשפטו להקה 1 בעקבות שיר 1

ממש מתחרבן לכם השכל שאין לכם שום דבר אחר לעשות חוץ מלרדץ ולהשוות להקות אחרות לגרין דיי? לידיעתכם... simple plan כתבו עוד שירים חוץ מהקליפ הזה...ואני הורדתי אותם כבר לפני חודשיים...ועד עכשיו (מתוך 20 שירים) הקליפ הזה הוא היחיד שהם ככה...ומה לעשות שלהקות רוק (פאנק פופ) רוצות לפעמים לדבר על החיים שלהם, ולפעמים..כמו מה שמשפיע עלינו (החובבנים) לכתוב שירים, גם ללהקות רוק (פאנק פופ) יש את הדחפ לדבר על חיי האהבה שלהם... לא צריך לרדת. לדכא להקות כאלה.... ובלינק הם דוגמא ממש טובה לשיאים כאלה Josie your my sours of most frustration forget when i dont meet expectations בואו ניתן לכולם צאנס, כמו שכולם נותנים לנו.

../images/Emo8.gifSk8er alert..

סתם.. כל עוד לא קוראים לך בן מור, איילון, דור ברטל, או יוסי גרנוב, אתה מכוסה.. And may I just ad: DSD! לגביי בלינק, כל אחד והטעם שלו, שנה שעברה חברה הכי טובה שלי הייתה מטורפת עליהם אז ידעתי את רוב השירים שלהם בעל פה, ככה שאם אני לא אוהבת אותם, יש לי הצדקה (שלפי דעתי הם לא טובים
) יש להם, איזה 2 שירים נחמדים...

BrickWall

New member
מה רק בסקייטרים? ../images/Emo4.gif

ומי אלה כל מי שכתבת... ועל מי את מדברת "simple plan" או "blink 182", כי אני קצת מבולבל פה. ד"א קוראים לי מיניון, אבל כולם קוראים לי ניו (כמו מהמטריקס חח)

דיברתי על בלינק.. שיש להם איזה 2 ..

שירים יפים... עזוב יש לי הסטוריה רעה עם סקייטרים...

BrickWall

New member
זה לא יכול להיות עד-כדי-כך גרוע.../images/Emo13.gif

אממ, איזה שירים של בלינק את חושבת שהם טובים? בטח "אדם סונג" נכון?

BrickWall

New member
חבל....../images/Emo10.gif

טוב לא משנה..זה פורום גרין דיי, אני לא מבין למה אני מדבר פה על בלינק

guy krul

New member
מה הקשר??

גם אם המילים של השיר הזה היו על כל דבר אחר בעולם... עדיין זה לא שיר טוב.. המוזיקה לא טובה והקול של הסולן מעצבן..

Superunknown1

New member
למה את חושבת שבלינק מנסים לחקות את

גרין דיי? אותו דבר בקשר לסימפל פלאן. הריי שגרין דיי היא לא להקת הפופ-פאנק היחידה, יש המון.... ובכלל, למה שינסו לחקות להקה, כל אחד עובד על הסגנון שלו, בלי להסתכל על אחרים.

גרין די הם לא פופ פאנק?

הם גם לא פאנק אלא פאנקרוק או פאנק אלטרנטיבי(לא זוכר איפה שמעתי או קראתי את זה). בלינק 18 2 לא נראה לי מחקים את גרין די, הם גם ממש ממש לא דומים....( לא במראה אלא במוזיקה)

חוץ מזה

גרין די לא מזויפים, בךלינק 182 כן..... דוגמא:בשיר 15 באלבום דוד ראנץ של בלינק מארק הבסיסט(הוא לא ראוי שיקראו לו בסיסט אבל נגיד ש...) עשה איזה קטע נחמד שהוא משתין הרבה בגלל בירה ונותן לכלב שלו לשתות את זה, אבל מארק בכלל שונא בירות, כמה עצוב....

Superunknown1

New member
כן, ושהם רוצים לזיין כלב בתחת,

אבל בעצם הגיטריסט והבאסיט נשואים, ולמתופף יש חברה אם אני לא טועה.... ומנסיון [?!] לזיןן כלב בתחת זאת לא כזאת חוויב נעימה
עצוב, באמת עצוב.

אבל אסור להתעסק על בלינק..

אז תהיו בשקט.. שלא ישמעו שאתם יורדים עליהם.. בטח שיש להקות שמנסות להיות כמו להקות אחרות, ואולי כבר תפסיקו לנסות לקטלג את גרין דיי? פאנק רוק, פופ רוק, רוק שיט?!?!

xero1

New member
לזה אני קורא "פאנק"

גם יש שם סקיהנדים שמנסים להיכנס להופעה וגם מארק מבלינק182 שם...

למעלה