Sin City

alon131

New member
Sin City

מישהו יכול לעזור לי להבין את הכוונה של האיש (ג'וש הארטנט) שהראו רוצח את האישה בהתחלה ומציע סיגריה לאישה אחרת בסוף? תודה

NiKi†a

New member
ג'י, באמת תודה.

מזמן לא קראתי ספויילרים או מישהו שיהרוס לי איזה סרט שבא לי לראות

FrecCo

Active member
זה לא יהרוס לך כלום, אל חשש....

זה קטע לגמרי לא רלוונטי לעלילה של הסרט. רק אל תמשיכי לקרוא את השרשור אם את לא רוצה ספויילרים

../images/Emo66.gif../images/Emo58.gif

קודם כל נהוג לסמן ספוילר בכותרת ההודעה כדי להזהיר אנשים שעדיין לא ראו את הסרט. תפקידו של ג'וש בסרט זה הוא רוצח שכיר

קודם כל ../images/Emo58.gif

היה סיפור רקע בתחילת הסרט. מראים לנו אותו מתחיל עם הבחורה ואז רוצח אותה ואומר שיקבל עליה הרבה כסף. בסצינה האחרונה בעצם הם כבר לא צריכים להסביר לנו מי הוא ולמה הוא מדליק לה סיגריה כי ראינו בהתחלה שהוא רצח אותה. זו מין סגירת מעגל לסרט כולו :)

kfir number 1

New member
כן

אבל בתחילת הסרט זה היה אישה אחת ובסוף זאת הייתה ההיא מבנות גילמור מה הקשר ביניהם? ולמה אני צריך לראות רוצח שכיר בסרט שמשלב 3 כיוונים שונים? מה כאילו זה עיר מושחתת אז עד הסוף?

kfir number 1

New member
הכוונה

הייתה שזה 3 סיפורים כביכול שונים אבל מצטלבים ומתחברים יחד.

עוד ../images/Emo58.gif

הרוצח השכיר תפקידו כמעט ולא רלוונטי בעלילה. הזונה עיניים כחולות בעצם בגדה והיא חייבת להענש אז הזמינו לה רוצח שכיר. הוא בא כדי לרצוח אותה. כל סיפור משתלב אחד בשני בדרך מסויימת וגם הוא הרוצח סוגר את הסרט ברצח שעומד להתרחש...

scoti5

New member
../images/Emo58.gif גם וגם

אכן כמו שכבר כתבו פה, זו מין סגירת מעגל לסרט. אבל למי שרוצה לדעת על זה טיפה מעבר אז בבקשה: פרנק מילר, הגאון שיצר את הנובלות המקוריות וגם אחד מבמאי הסרט, לא הסכים למכור את הזכויות של הנובלות. רוברט רודריגז (במאי הסרט) ניגש לפרנק מילר עם ההצעה הבאה: הוא יביים קטע קצר שמתבסס על הנובלות של פרנק מילר. אם פרנק מילר יאהב את הקטע, אז יופק סרט שלם מהנובלות. אם פרנק מילר לא יאהב את הקטע, אז, כדברי רוברט רודריגז "יהיה לך סרטון חמוד להראות לחברים". כולנו כבר יודעים אם פרנק מילר אהב או לא אהב.

../images/Emo66.gifמזה קשור לתפקיד

המסויים של השחקן בסרט? ככה התחילה יצירת הסרט
הקומיקס גאוני בהחלט [*מכורה לקומיקסים*]

scoti5

New member
שאלו על הסצינות והשחקנים

וכמו שכבר כתבתי, על זה ענו, ומה שענו נכון אני נתתי עוד מידע למי שמעניין אותו פרטי טריוויה. לא מעניין אותך? אל תקראי...

alon131

New member
סוף סוף הבנתי מה זה ספויילר../images/Emo58.gif

השאלה שלי הייתה, מה הייתה בכלל הכוונה של הבמאי כשהוא שם את שני הקטעים האלה? מה הוא ניסה להראות\להביע?

למעלה