Since you been gone-תופס תאוצה בארץ

Harajuku boY

New member
Since you been gone-תופס תאוצה בארץ

לא יודע מה אתכם, אבל כמעט כל פעם שאני פותח את הרדיו, אני שומע את סינס. זה דיי מוזר לשמוע את קלי ברדיו אני חייב לציין
השדרים לא מפסיקים להחמיא לה ולפרגן לשיר
אפילו היום הייתה שדרנית שביקשה מהמאזינים לאהוב אותו לדרג אותו גבוה במצעד
אזזזזז, יצא לכם בנתיים לשמוע אותו ברדיו
שמעתם תגובות של אנשים שלא הכירו אותה לפני זה
(תכתבו הרבה, כדי שמתן יוכל כבר להגיד מזל טוב על העמוד הרביעי)

Harajuku boY

New member
ועוד משהו

כולם מציגים את השיר כ"הסינגל הראשון מהדיסק החדש שלה" וזה דיי מציק

this is my way

New member
כי אין על קלי ../images/Emo99.gif

וכן אני שונאת שעושים טעויות כאלה...גם בהרבה מגזינים אומרים דברים שכבר מזמן התבררו כלא נכונים או שהם באיחור של שבועיים.רק המעריצים יודעים תאמת =]

bhadar

New member
אני אפעםםםםםםם לא שמעתי אותו../images/Emo7.gif

אבל שהשמעתי אותו לחברים שלי,הם נורא אהבו
אני חושבת שהאלבום הזה מזה הולך להצליח פה
כי לאחרונה אני גם תמיד שומעת על אנשים שמכירים אותה O:

this is my way

New member
שמעו סיפור

יום אחד אני מדברת עם ידיד שלי בטלפון ופתאום אני שומעת את השירים של קלי באוטו ואני כזה מה תמכיר!? אז הוא אומר לי לא אבל שידיד אחר שלי טוחן להם תמוח עם הדיסק שלה באוטו. אחרי שבוע לכל אחד מהם יש תדיסק באוטו
ואני בכלל בעננים סוף סוף שומעים משהו שאני אוהבת =]

this is my way

New member
וכן הוא לא מקורי =/ מה לעשות..

כדי להתענג על השירים חייבים להוריד עוד לא הגיעו הדיסקים

patito ƒeo

New member
גם שלי אהבו [: ../images/Emo107.gif

חברה שלי לא מפסיקה לשיר לי ת'שירים שלה.. וחברה אחרת כל הזמן שרה SUBG, מה שדי מעצבן כי יש לה שירים הרבה יותר טובים P:

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

תאמתתת השיר הזהההה זה מה שגרם לי להצטרף לפורום... כי תמיד הכרתי אותי... אבל לא את כל השירים שלה... ידעתי שהיא זכתה באמריקן איידול.. ואולי עוד שיר אחד ושתיים ועכשיו אני מתחילה (בדרכים לא חוקיות) להכיר עוד ועוד שירים שלההה איזה קול שתהיי לי בריאההה

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifלא נכון!!!

מציגים אותו כסינגל ראשון מהדיסק השני והמצליח שלה. פעם בשעתיים משמיעים אותו - לפחות!! תחרשו על גלגל"צ, ייצא לכם לשמוע אותו הרבה!!! אחלה שיר
תשתדלו לשמוע כשעמרי רונן משדר, הוא מציג אותה בצורה היפה והנכונה ביותר

את צודקת../images/Emo70.gif

ב100 FM מציגים אותה בתור הזוכה מאמריקן איידול משנה שעברה!!!!! איך בא לי לעלות לשידור ולהסביר לכל השדרנים שם שהיא האיידולית הראשונה!!! בזכותה יש לעם ישראל את כוכב נולד ולבריטים את פופ איידול וכו'...

אני יודעת שיש שניים...

אחד עם ווילה- כל המתמודדים בווילה ואז הם מופיעים באולפן מעאפן כזה, ושני בפורמט רגיל... או שלא הבנתי נכון...

SHTRUDIDI

New member
את מתכוונת במקרה לפיים אקדמי?

כי זה מה שזכור לי עם ווילה ואולפן.

Woogyman

New member
זה פיים אקדמי. ../images/Emo110.gif

ואין לזה שום קשר לאמריקן או פופ איידול. פופ איידול הייתה הראשונה מהאיידולים (בעונה הראשונה זכה וויל יאנג), אחר כך זה הגיע גם לאמריקה (ואז זכתה קלי), ובסוף גם (בגירסה מועתקת) לארץ.

14מתן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברגע עכשיו ששמעתי את אח

שלי הגדול שר לוsince u been gone"...." קלטתי שבאמת משמיעים אותה פה לי יצא פעם אחת רק לשמוע דרך אגב

למעלה