SISAS

SISAS

טוב, אני מפרסמת עכשיו פרק 1 ואח"כ עוד אחד.. פרק 5: תהנו!!!^^ דאגי קם מהר בעוד אני עוד הייתי על הרצפה חצי יושבת וחצי שוכבת. צחוק מתגלגל הדהד באוזניי ופקחתי את עייני כדי לזהות את הדמות שבה נתקלתי. לפתע דאגי לי-פוינטר הגיח מול עיניי, שגם ככה לא ראו היטב. "ד...ד...דאגי" אמרתי תוך כדי ניסיוני לנשום. לקח מעט זמן עד שהבנתי כי מדובר באמת בדאגי, בסיסט להקת מקפלי. פתאום עיניי החלו להיעצם אט-אט. גופי הרפה את איבריו והרגשתי כיצד אני צונחת על האדמה כמו שק תפוחי אדמה. נפילה מהסרטים זאת לא היתה. התעלפתי. "היי!דאגי! טום עדין ישן?" שאל דני בזמן שהסתכל עלי "מה קרה לה?" שאל מבוהל בזמן שהצביע על הנערה המסתורית. "התנגשנו והיא התעלפה..." אמר דאגי בגמגמנות. "דני?! דאגי?! מה עשיתם לה?!" נלחץ מייק, אחיה הגדול. "כלום, בסה"כ התנגשנו" אמר דאגי בקול מתגונן. "טוב צריך להעביר אותה לחדר" אמר מייק והרים אותי למיטה. "היא בסדר?" שאל דאגי, חושש שגרם נזק לאחותו של חברו הטוב. "בטח... זה לא שהיא מתה או משהו" אמר מייק בציניות. כולם ישבו על הספה, ראו טלוויזיה ודיברו. לאחר שתיקה מרובה, ניסה הארי לשבור את הקרח."מייק, איזה אחות חמודה יש לך". "כן... היא ממש התבגרה" אמר מייק לצד קולות צחוק. "היא מעריצה נכון?" שאל דני. "כן... היא כבר אוהבת אתכם לפחות שנתיים שלוש" ענה מייק. *טום התעורר* "סוף סוף קמת" בירך אותו הארי על כך שיצא מעולם השינה. "קמתי לפני שעה פשוט הסתבכתי בחדרים" אמר. *בחזרה אליי-גמאני רוצה תשומת לב!* "איזה חלום טוב היה לי" פיהקתי, ישבתי במיטה וחשבתי על החלום המוזר\הנחמד מאוד שהיה לי: הארי, דני, ודאגי. לקחתי תנופה אך נפלתי מהמיטה. נפתחה הדלת. "את בסדר?" נער שחמצון שיערו כבר דהה, לבוש במכנסי שלוש ורבע בצבעי צבא מהודרים וחולצה של בלינד נכנס לחדרי.

michalie XD

New member
../images/Emo9.gif

וואי בא לי גם!!! XD ועוד רק היום אני אומרת "נו מה עם הפיק עם דאגי שראה את ההיא ומקפליי.. הם היו אצלה בבית" אעאעעאעאע זה יפה
מצפה להמשך

פרק 6

הוו ה נייס טיים! "כן...תודה עניתי בחיוך תמים". מה אני עומדת לעשות?! דאגי פוינטר עומד מולי! האומן שאני כ"כ מעריצה, מופיע בעיר שלי, ברחוב שלי, בבית שלי, בחדר שלי?!. "למה התעלפת?" שאל כשחיוך קטן בצבץ על פניו. "אממ..חוסר שינה?" אמרתי, שנינו צחקנו. "דאגי!בוא מהר!" נשמעו קולות מהסלון מהסלון. "ביי" אמר בחיוך גדול יותר שגרם לי להפוך חיש קל לאדומה. כשהוא הלך בעוד כשאני ישבתי במיטה פעורת פה..."זה לא היה חלום!" חייכתי חיוך קטן. הסתכלתי בשעון והבחנתי שהשעה היתה אחת בצהריים. "מה? 13:00? כמה ישנתי... ". קמתי בזריזות מהמיטה, והתארגנתי ליום חדש שהחל טיפה מאוחר. יצאתי מהחדר, ורעב כבש את בטני. שמעתי צחוקים מבחוץ והחלטתי שאצטרף יותר מאוחר. בדיוק מייק נכנס "בוקר טוב.. ז'תומרת צהרים טובים " אמר וחיבק אותי חיבוק דוב. "בוהוריים מצוינים.. יש משהו לאכול?" שאלתי תוך כדי פתיחת המקרר. "תחפשי, יש משהו ליד הבירות" אמר ולקח איתו כמה בירות החוצה. הכנתי קפה ומצאתי במקרר פרוסת עוגה,שהחלטתי לחלוק עם עצמי בלבד. הסתכלתי דרך החלון כדי לנסות לפענח על מה הם מדברים או מה הם עושים אך הניסיון היה נועד לכישלון. כבר התחלתי להשתעמם בנוכחות עצמי אז ראיתי קצת טלוויזיה. רציתי לצאת אליהם, אך ידעתי שלא אוכל לעמוד בזה בלי צעקות של "המעריצה השרופה". "היי" נכנס טום."שלום" עניתי בנמוס. בתוכי היה דחף להגיד לו עד כמה הוא מוכשר. "למה את לא מצטרפת אלינו?" שאל, גומת החן שבצבה ממנו גרמה לי לחייך חיוך קטן. "לא יודעת" אמרתי, הזזתי את עיני למיקום אחר, כבר הרגשתי איך ליבי מחסיר פעימה או שתיים. "בואי, בואי תצטרפי... תעזרי לנו להכריח את הארי לקעקע כוכב." אמר והחל לחפש משהו. "דף ועט?" "שנייה."אמרתי והלכתי להביא "הנה".יצאתי איתו החוצה. כשיצאתי כולם ישר שיתפו אותי והיו ממש נחמדים ומאוד מצחיקים. *צלצול טלפון* "ללכת להרים?" שאל דני."לא זה בסדר... זה בטח בשבילי" אמרתי ורצתי להרים. "הלו?" "היי!מה קורה?מה שלומך? את מרגישה טוב? " לוסי, חברתי הטובה התקיפה אותה בשאלות מהירות. "כן... הכל מצוין! למה את כ"כ בלחץ?" שאלתי אותה, מנסה להבין מה פשר הלחץ שהקיף אותה. "למה אני בלחץ?למה לא באת היום? את אף פעם לא מחמיצה בית ספר!" המשיכה לוסי לזרוק שאלות לאויר "אני יודעת זה היה חד פעמי" אמרתי, ידעתי כי התשובה הזאת תגרור לעוד שאלות. "נו אז למה לא באת?" שאלה, היה נדמה כי רק עכשיו ליבה החל לפעום בקצב סדיר. "ישנתי..." "סיבה מאוד מוצדקת..." אמרה ברגזנות. "אני יודעת. אני מצטערת. כמעט ולא ישנתי אחרי ההופעה" "אהה" אמרה, טון דיבורה החל להישמע כרגוע. "נו ובכלל יש חדש?" החלה להופיע "הלוסי" הרכלנית שאני כ"כ אוהבת. אך כרגע קפאתי. לא ידעתי אם לומר לה או לשמור זאת לעצמי. "לא ממש... ולך יש?" עניתי בקול רועד, מקווה שלא תתפוס אותי על שקריי. "הציעו לי לצאת לנשף" אמרה. היה ניתן לשמוע מהקו שחיוך גדול עלה על פניה של לוסי. "אני בטוחה שמי שהציע לך הוא בר-מזל" אמרתי, מנסה להעביר נושא מהר כאפשרי. "סו? התוכנית שלך להתחתן עם דאגי עדין בפועל?" חזרה אל נקודת חולשתי. בתחילה קפאתי אך כששמעתי את צחוקה המתגלגל של לוסי התחלתי לצחוק גם אני, אך באי-הסכמה עם עצמי *צחוק משתי הקווים* "לא... אני מוותרת.... תקשיבי לוסי אני אלך לי... טוב ביי" אמרתי בחמקנות. היתה לי הרגשה שהיא מרגישה שמשהו לא בסדר. "ביי תרגישי טוב" אמרה. היה ניתן לשמוע שיש לה ספקנות בדבריי. ניתקתי במהירות את השפורפרת, וכשהנחתי אותה, ראיתי את כל החבורה נכנסת אל תוך הבית. התחלתי ללכת לכיוון החדר. "רגע! חכי שניה" קרא דאגי. לא יכולתי לבדוק אתזה, אז אם יש טעות תגידו לי...

white in Angel

New member
דייי אני לא יכולה יותר....

אני לא מצליחה להפסיק לקרוא פיקים... אני מכורה... ואו... זה היו פרקים חזקים גם אני רוצה שדאגי יחזיק אותי... ואני גם רוצה שדאגי יתנגש בי.... לא פייר...... אך הקינאה הקינאה שזה רק פיק.............
דאגי דאגי דאגי...

m i c k e y 15

New member
יווווו

"למה התעלפת?" שאל כשחיוך קטן בצבץ על פניו. "אממ..חוסר שינה?" אמרתי, שנינו צחקנו. חחחחחחחחח מחכה להמשך חהחה זה מצחיק

butbut

New member
OMG...

""התנגשנו והיא התעלפה..." אמר דאגי בגמגמנות. "דני?! דאגי?! מה עשיתם לה?!" נלחץ מייק, אחיה הגדול. "כלום, בסה"כ התנגשנו" אמר דאגי בקול מתגונן. "טוב צריך להעביר אותה לחדר" אמר מייק והרים אותי למיטה. "היא בסדר?" שאל דאגי, חושש שגרם נזק לאחותו של חברו הטוב. "בטח... זה לא שהיא מתה או משהו" אמר מייק בציניות."
חחח...XDDDDDDD...סך הכולל..LOL
שני פרקים חמודים בטירוף. מחכה להבא=]

m i c k e y 15

New member
XDD

"התנגשנו והיא התעלפה..." אמר דאגי בגמגמנות. זה הצחיק אותי XD איזה פרק קצר יאללה...

חצמבוש

New member
עודD:

הפרקים ממש קצרים אז יש חשק לעודXD אהבתי מאוד3> הו אני אוהבת את החולצת בלינד של דאגי

למעלה