sisters of mercy

Necrophil

New member
sisters of mercy

יש שמועה שעופרה חזה יצאה עם הסולן. האם זה נכון? (אולי האיידס ממנו?...
סתם) מה שבטוח הוא שהיא הקליטה לפחות שיר אחד איתם ("temple of love"). אגב אני הולכת לראות אותם מופיעים בעוד כ- 10 ימים. אחרי כמה שנים שלא הופיעו? לפני שנתיים יצא לי לראות את skinny puppy, אחרי 12 שנים שלא הופיעו.

turrican

New member
חשבתי שהם התאיידו באייטיז

ממש מפתיע לגלות שהם עדיין קיימים (סוחטים עוד כמה גרושים??) חוץ מ-Temple of love יש להם עוד להיטים?

Necrophil

New member
בטח ו...

הם יכולים לקבל גם את הגרושים שלי. לא אכפת לי. להיט נוסף לדוגמא: this corrosion

יש להם הרבה להיטים...

דרך אגב , הייתה שמועה שהוא הציע לעפרה נישואים ...

alpha80

New member
SISTER OF MERCY

אמנם אלבום האולפן האחרון שלהם הופיע ב 1990, ומאז יצאו להם שני אוספים (אוסף קטעים נדירים מתחילת דרכם ב 1992 ואוסף להיטים ב 1993) את TEMPLE OF LOVE הם הוציאו ב 1983, והגירסה המוכרת, עם עופרה חזה, הופיעה ב 1992. מאז חברי הלהקה עשו כמה פרוייקטים עצמאיים, כתבו מוסיקה לסרטים, הופיעו בהרבה פסטיבלי רוק, (גם עם דפשמוד, ב 1993), הסתכסכו עם חברת התקליטים שלהם, אבל הם עדיין קיימים ומופיעים, ועובדים על אלבום חדש. הם תמיד טענו שלא כמו להקות אחרות, הם לא אוהבים להוציא אלבום חדש כל שנה-שנתיים עם שניים שלושה שירים טובים, אלא מעדיפים לאסוף חומר עד שהם יהיו שלמים עם כל השירים, גם אם זה יקח כמה שנים. בינתיים זה מה שהם עושים.....

turrican

New member
אורן - אתה ממש בזבוז

מאיפה הידע האדיר הזה? עכשיו אני אתקיל אותך..מה קורה עם איריז´ר? הם עוד קיימים?

alpha80

New member
חדשות על אירייז´ר רצית? ובכן.....

לשמחתי ולשמחת אוהבי אירייז´ר, אחרי האלבום הכושל LOVEBOAT מהשנה שעברה, שקנו אותו 4 אנשים בעולם (אני ועוד 3), וינס קלארק ואנדי בל נכנסו בחודש שעבר לאולפן להקליט אלבום של חידושים ללהיטים משנות השבעים. המפיק של האלבום יהיה גארט´ ג´ונס, מפיק על שעבד בין השאר עם דפשמוד (עבד איתם על EXCITER, ULTRA, BLACK CELEBRATION, CONSTRUCTION TIME AGAIN, SOME GREAT REWARDׁ), אירייז´ר הוא הפיק 3 אלבומים בעבר, ניק קייב, אורביטל, מובי, GARBAGE, ננה, ברונסקי ביט, טוקסידומון, מאדנס....... ועוד.. ועוד.... מחכה כבר לשמוע אותו.... האלבום מתוכנן לצאת בחודש פברואר 2003. אוטוטו. תחסכו כסף, כי זה יהיה להיט. תזכרו מה אלפא אמר.

alpha80

New member
אכן....

אירייז´ר הוציאו אלבום בתחילת 2001 , נקרא LOVEBOAT והוא נכשל מסחרית ומצעדית. אני, בתור מעריץ מושבע של אירייז´ר מאז 1985, שמעתי את האלבום , התאכזבתי והשתעממתי, ואפילו לא נתתי לו הזדמנות שניה.

turrican

New member
לא צריך לספר..

שנינו יודעים.. הרבה דברים שאחרים לא יודעים עליך..

למעלה