SIX PACK

SIX PACK

שלום חברים בלי קשר אני רוצה להגיד לכם שכל חיי הייתי עצלן ולא הייתי מסוגל לרוץ 200 מטר רצוף, לפני כמה חודשים החלטתי להתחיל להתאמן, ובאמת , ההרגשה נפלאה. זה שינוי מדהים. עכשיו, יש לי שאלה שמטרידה אותי מאוד, אני מתאמן המון, אני רץ כל בוקר 6 קילומטרים בים ומסיים את הריצה בתרגילי כושר עם דגש על שרירי הבטן.. אני עושה כפיפות בטן 6 סטים של 30 (זה נחשב הרבה) אבל-----------עדיין אין לי ריבועים בבטן! אני יודע שיש כל מני שיטות ליציאת ריבועים בבטן, יש בזה יותר מכפיפות בטן מישהו מכיר משהו כזה? או נתקל באתר שמדריך איך לעשות את זה? (אני יודע שיש כאלה..) תודה מראש!

RichardSmith

New member
ולמה חשבת שכאן זה המקום לשאול?...

ממה שידוע לי, אם תעשה את הכפיפות לאט ולא עד הסוף, זה עדיף. נגיד אחד בחצי דקה בערך. העיקר לאמץ את השרירים בבטן. אבל למה בכלל לרצות ריבועים בבטן? מבחינת סקסיות? עדיף אישיות...

suki da yo

New member
גם זב עניין של טעם....

לא כל הבחורות אוהבות שרירים, ולא לכולן זה "עושה את זה".

RichardSmith

New member
../images/Emo12.gif לא יכול להיות!

את אומרת שאני נראה כל כך מדהים לחינם!?

Tervingi

New member
תהרוג אותי

אם אני יודע מה גרם לך לשאול את זה בפורום הזה, אבל טיפה משעמם לי אז אני אענה בכל זאת. ריבועים בבטן לא רואים כתוצאה מחיזוק שרירי הבטן, או יותר נכון, זה אחוז מאוד מאוד קטן מהסיבה שרואים ריבועים. ריבועים בבטן, פשוט מאוד, זו שאלה של אחוזי שומן והמבנה השרירי של הבטן שלך, לא יותר מזה, משמע שאם תרזה אז יש סיכויים גבוהים יותר, למרות שיכול להיות שאפילו אם יהיו לך 0% שומן בגוף לא יראו שום דבר כזה בעקבות המבנה גוף שלך. יום טוב, הלכתי לרוץ.

למעלה