sixflags - מבצע שווה?

Fellowship

New member
sixflags - מבצע שווה?

להלן הפרטים, מצ"ב גם כצילום מסך.
https://www.sixflags.com/america/store/season-passes

לא היינו שם עדיין, הבנתי שזה פארק לא רע,
בנוסף הבנתי שאם מגיעים לפחות פעמיים או יותר בשנה, כבר עדיף לרכוש את המנוי.

אם אתה הולך לפארק יותר מפעם בשנה אז זה משתלם

הבעיה עם 6 פלגס זה שהם לא נותנים להכניס אוכל מהבית לשטח הפארק, הם בודקים את התיקים ביסודיות ומבקשים ממך לזרוק את האוכל, ואז אתה נתקע עם אוכל פארקים (פיצה ציקן נאגטס, ציפס וכ"ו) במחירים מפולפלים של פארק. יש לך אפשרות להשאיר אוכל באוטו ולצאת למגרש החניה לאכול, אבל זה מעיק ולא תעשו את זה כשבכל פינה יהיה דוכן מפתה עם ג'אנקפוד. קח בחשבון שיום מלא בפארק יעלה יותר כסף ממה שתשלם עבור המנוי. אבל 6 פלגס זה כיף...

TrigATUSA

New member
זה מה שהם עושים?

אפילו פירות לא נותנים להכניס?
תאוות בצע מגעילה

כלום

זרקו לי פעם גרנולה בר שנמצא אצלי תמיד בתיק למקרה שיהיה בו צורך.

לגבי שתיה, יש להם דיל שאתה קונה שתיה אחת ואחר כך יכול למלא חופשי... אז לפחות לא מתייבשים...

איי ל

New member
מנהל
כללים שלמדנו בקשר לפארקים ומנויים.

1. בד"כ מנוי לפארקים יהיה שווה ערך או קצת פחות משני ביקורים. כלומר, אם אתם חושבים שתבקרו שוב באותו הפארק באותה השנה- שווה לעשות מנוי.
2. חלק מהפארקים ינסו לשכנע אתכם בסוף היום (לקראת היציאה) לעשות מנוי, תוך כדי זיכוי של מחיר הכרטיס היומי שאיתו נכנסתם ממחיר המנוי.
3. ברוב הפארקים לא מאפשרים להכניס אוכל מהבית- יחד עם זאת, חלק מהפארקים נותנים למנויים שלהם הנחה בארוחות/מתנות בשטח הפארק. לעתים מדובר ב 20%.
4. בחלק מהפארקים המנוי כולל דמי חניה.
5. הזמן הכי טוב לעשות מנוי הוא באוגוסט- רוב הפארקים כבר מוכרים מנויים לשנה הבאה ומאפשרים כניסה גם למה שנשאר מהשנה הנוכחית.
&nbsp
&nbsp
בגדול, מנויים לפארקים זה איזשהו מחוייבות לבקר שוב, אנחנו עושים מנויים במספר מקומות כל שנה, מה שעוזר לי מבחינת תקציב, ולאישתי לתכנן את סופי השבוע שלנו עם הילדים.
&nbsp

TrigATUSA

New member
פחות משנה לי העניין הכספי שלהצטרך לשלם יותר על אוכל

אבל רק מהמחשבה שיום שלם צריך לאכול את הג'אנק פוד הגרוע הזה אני מקבל צרבת
אני בעיקר לוקח איתי פירות לכל מקום

boneguy

New member
לגבי האוכל

מה שאנחנו עושים, מביאים אוכל ואומרים שאנחנו לא יכולים לאכול את האוכל בפארק מטעמי כשרות.
עד עכשיו עבד בלי בעיה.

נחמנית

New member
ב6 דגלים בניו ג'רזי יש אוכל כשר למהדרין

לנו יש מנוי ואנחנו הולכים הרבה יותר מפעמיים בשנה כי בקיץ יש גם את הפארק מים ובסתיו ובאביב יש את הספארי שהקטן מאוד אוהב. בסייל הנוכחי יש גם חניה חינם. כשיש מנוי אין שום סיבה להגיע ליותר מכמה שעות. אנחנו מגיעים אחר הצהריים רק למים, או בבוקר לספארי וכמה מתקנים. מעולם לא נשארנו יותר מ5 שעות ובדרך כלל שעתיים 3.
אנחנו גם לא אוכלים שם. יש לנו מנוי אוכל אחד. 40 דולר לעונה ואנחנו מקבלים 2 ארוחות לביקור (כלומר כל ילד יכול לקבל משולש פיצה, ציפס וגם קרטיב). מים אפשר לקבל מכל מקום בכוס או למלא בקולר. הרבה אנשים יוצאים לאוטו להפסקת אוכל עם ציידנית בבגז וכסאות מתקפלים.
עד השנה, הקטן היה מתחת לגיל כרטיס אז מנוי משפחתי היה רק ל3 אנשים וזה בכלל היה משתלם. בהשוואה לפארקים אחרים באיזור, זה הכי משתלם לנו

למעלה