SKATEBOARD RULES !!!!!!!!!!

crackerz

New member
SKATEBOARD RULES !!!!!!!!!!

גם את תרצו סקייטבורד שולט !!! הסקייטרים שולטים עליכם ! אין לכם מה לעשות בקשר לזה !!! והילדים הכי דפוקים שיש הם ה ..... בליידרים ! איזה ילדים מסכנים , כל היום נוסעים על רולר ומתלהבים שהם מצליחים לקפוץ. אם אתם רוצים קצת אתרג לכו לסקייטבורד ואז נראה מה אתם שווים !! רק חבל שאין בארץ סקייט פארק שבאמת אפשר לנסוע שם נורמלי , כי אז באמת הסקייט היה יכול להפתח בארץ ! ואם כבר אז שיבנו אחד בקרית אונו .... אני אומר שיהרסו את גן אחידוב ויבנו שם סקייט פארק טוב , ואז יבואו סקייטרים מכל הארץ כדי להיכנס וכך קרית אונו תהיה על המפה ולא יהיה את המקרים המביכים האלה שמישהו שואל מאיפה אתה , אז אתה אומר לו קרית אונו , ואז הוא אומר לך : " איך קראת לי ? " אז רק למי שעוד לא הבין : SKATEBOARD RULES!!!!! RODNEY MULLEN IS GOD , YOU SHOULD PRASIE HIM

Megapuzik

New member
קודם כל נתחיל בזה

שאם אתה לא יודע אנגלית, אז תחסוך את המאמץ, ופשוט אל תכתוב. נשמיך בזה, שאני מטוח שאתה בקושי עושה "הולי".. כי אצלנו הסקייטרים (שכבר מזמן בקלות יורדים אנדרילים) דווקא מסתדרים מצויין עם הבליידרים...(שגם, ברמה בין הכי טובה בארץ).. אז לפני שאתה מזיין בשכל על מה שאתה לא מבין, תלמד קצת, ואז תדבר.. ובנתיים, תתכונן, היום יש ערב כיתה...

crackerz

New member
תרגיע את עצמך !!

קודם כל אתה בכלל לא מכיר אותי ואתה לא יודע מה אני יכול לעשות עם הסקייט , אז תירגע. אני גם לא מכיר אותך , אבל אני בטוח שאתה לא סקייטר עד כדי כך טוב. וזה שיש לך חבר בליידר , זה אומר שכל הסקייטרים בארץ "חברים" של הבליידרים. ודרך אגב אתה מוכן להסביר לי בדיוק למה אני לא יודע לכתוב אנגלית ?

ChOp^SuEy

New member
אחי זה ממש לא קשור לפה...

עם כל הכבוד לסקייטבורד (אחלה של דבר) ולסקייטרים מה שרשמת ממש לא קשור לפורום הזה ומה עוד זה מראה שאתה לא בנאדם בוגר במיוחד שאתה מכליל שכל הבליידרים הם "דפוקים" תלמד קצת ערכים ותלמד לא להכליל קבוצות שלמות של אנשים זה אחד הדברים שגורמים לרוב הנוער בארץ להתנהג כמו שהוא מתנהג אני לא בליידר או משהו סתם מעצבן אותי לראות שאנשים מדברים ככה ליאור גמבש - קן חולון

nong

New member
מסע בליידרים וסקייטרים לזכר ה-11.9

נו באמת... בואו נתכנס ביחד, נעתיק תרבות אמריקאית, נשתמש במושגים שלמדנו בX גיימז בכיתה ו´ ונתלהב. מה רע לך מכדורגל? ולמה אתה מטריד את כלל התנועה עם השטויות האלו? אני אוסף בולים! מוות לכל אוספי הפרפרים!!! אל תתרח להגיב, אני לא אקרא עוד הודעה אחת שקשורה ל-4 גלגלים. מלבד אולי על הרשיון הטרי שלי (הא הא הא). ינון

למעלה