skill share community read!!!

snowflakes

New member
skill share community read!!!../images/Emo149.gif

אני מוצאת את עצמי עם "תחביבים" שאני אוהבת, לבד במדינה הזאת. מישהו מכיר ZINES? DECOS? ברוח ה DIY [do it yourself] אני רוצה להקים קהילה של נשים שאוהבות ליצור! ליצור עם הידיים, להכין דברים בעצמכן, קולאג'ים, צילום, ספרים, הכל! הגיע הזמן שנתאחד ונחלוק את הכשרונות שלנו, נדבר עליהם ונחשוב על רעיונות חדשים שאפשר ליצור ביחד! להבהרת הדברים מעט...כמה פירושים להנ"ל... לינק לאתר המוכר ZINES הסבר מקיפ לZINES: http://www.undergroundpress.org/zines.html מקורות: www.panderzinedistro.com http://members.tripod.com/zinesters/ זה אווטלט מדהים שמוכר בעיקר בחו"ל אבל הגיע הזמן שקהילת יוצרי הZINES תתפתח גם בישראל. כך אני מקווה לפחות. מה הם DECOS? What is a deco? A deco is a variation of a friendship book. Friendship books, at their most basic, are small booklets that are mailed from penpal to penpal. Usually you see little 3x5 pieces of paper stapled together at the corner, with the front sheet decorated with stickers, and a bunch of writing that will tell you who made the book, who it's for, what the maker is into, if they're looking for new penpals, etc. A lot of this is done in code (NPW=new pals wanted). The emphasis is on learning about people and finding new penpals, and not necessarily on making something beautiful. Decos, on the other hand, are all about making something beautiful---the booklet is the emphasis, and finding new friends comes from finding booklets that are made in a style that appeals to you. Some of the decos I've seen are almost mini altered books, using many of the same techniques and materials, along with bookbinding, collage, calligraphy, etc. Decos travel the world, going from one decorator to another. Each decorator or signer adds their work to a single blank page of the deco, and then passes it along to the next person. There is no set list of people to whom a deco will be passed, so you never know who will work in your book, or when it will be completed and arrive back home. it is an amazing outlet in the form of art! מה גם, אני מעוניינת ללמוד דברים חדשים, לא רק להכיר לכם את מה שאני אוהבת. הרעיון הוא להיפגש פעם בחודש אולי וליצור דברים, לדבר עליהם, לשבת לשוקו קפה סיגריה מה שזה יהיה. ולדבר על אומנות, הכנת אומנות וסוג האומנות שאתן עושות ורוצות ללמד אחרים. אני מאוד מקווה שיגיבו פה כי זה יכול להפוך לדבר נפלא! אם יש שאלות למישהו הרגישו חופשי לשלוח לי אימייל. תודה,יעל.

אנימל

New member
הרעיון הזה כל כך מתוק, ...

שאני לא מצליחה להחליט אם הוא יותר קיטש או יותר רנסנס, ובטח זה מה שעושה אותו הכי פוסט שאפשר, אפילו פוסט-פמיניסטי, אולי. אם תארגני שולחן ללא מעשנים כולל נרות ריחניים ומוזיקת עידן חדש - אני באה!! תחי האומנות !!! אפרופו אומנות פוסטית, ראיתי איפושהו באחד מהסופשבועונים כתבה על כל הנשות-של של פעם: נורית גפן, יהודית סולה, שיריזלי וחברותיהן, וגם זאת, נו, אוף, זה שוב קורה לי !! הא[ו]מנית שיצירותיה הן עבודות טלאים-גריד-טקסט מדהימות. גגגגגרררררררר. נו, לכל השדים והרוחות! הסניליות הזאת . אני חושבת עליה וצף לי השם של ברכה אטינגר, שכותבת מאמרי תיאוריה על התערוכות שלה. טוב, נו, אם אמק ואפי לא יעזרו לי, אני אלך לחפש את הקטלוג שלה בספרייתי. ו..אה... שלום לכולכם. שוב אני-מל.

אפיפני

New member
קודם תחפשי אחר כך אם לא תצליחי

נבוא לסייע. "אנימל" זה גם פוסט ואיך שלא יהייה תמיד חשבתי שהוא הולם אותך יותר... ברוכה הבאה אנימל = גלתיאה ויופי שסידרת את המחשב ושהצלחת להתחבר.

אנימל

New member
ג'ניפר ברלב, כמובן, (פתאום נפתחה

מגירת המח, רק מזה שדמינתי את כריכת הקטלוג) וזה לא המחשב שלי, אלא של הבעל המגוייס שלי. מה שמראה שבכל רע יש טוב, ובכל טוב יש מן הרע (מקווה שישחררו אותו מחר מחרתיים, אבל אז שוב לא יהיה לי מחשב
) (תגידי, לא יכולת לתת לי להיות "אנונימית" מול שלושה אנשים שעוד לא מכירים אותי? יא-פותחת-ארונות שכמוך!?!
) אני
מל

אפיפני

New member
כולם מכירים אותך

מה שנשאר לך עכשיו זה רק לנחש מי הם השלושה שנדמה לך שאת לא מכירה אבל את כן

WELCOME ANIMAL

הברקה של שם. ואם את כבר פה אולי תעזרי לאפי ולשאול להתאפס ולחזור לכתוב אמנות- מלחמה; מלחמה, צרות כלכלית; הכל אני מבין אבל איך אפשר לעצור את המהפכה האמנותית שאיזה הירש מנסה לכונן בפורום שנסגר

הירש לא מנסה לכונן כלום בפורום

שבכלל לא נסגר. הוא כתב הודעה אחת בסה"כ. מי שמנסה להחיות את הפורום היא לילי - מנהלת עיר האמנויות. המשעשע הוא שהיא תקפה את הירש, כאילו יש לה איזה עבר איתו. ומצחיק - שכאשר "לאופלדו דה וינצ'י" (שלא הצלחתי לנחש מיהו) ענה לה (אני לא זוכרת את ההודעה, רק שהייתה שם ביקורת כלפיה, והיא הייתה כתובה בצורה משועשעת ומצחיקה) - היא מחקה אותה.

אפיפני

New member
הצצתי לשם אחרי מה שכתבת נוסעת

לא יודעת מה היה ונמחק כשנמחק כשלא הצצתי. אני מצטערת צער רב שאורני ואמיר לא שעו לבקשתי להוריד את הפורום כשהפסקנו לכתוב בו לפחות עד שתמצא קבוצה אחרת של כותבים . חבל על ליכלוך הדפים גם אם הדפים הם אויר וגם אם מישהו מנסה לעשות כסף מזיהום אויר. נורא עצוב ופאטתי ההודעות שמוקלדות שם, בלי נשמה ובלי טיפה של הבנה של אמנות .ונדמה לי (לבטח) גם שממשיכה להתקיים הסיבה שבגללה עזבנו את הפורטל: השיחות שמנהל כותב אחד או שניים (שמפאת כבודם לא אנקוב בשמם) בכמה ניקים ועם עצמו על מנת ליצור תרמית-תדמית של פעילות של פורום.. טירש לא כתב משהו מזיק לפחות ממה שראיתי לא מבינה למה מחקו אותו למרות שבאופן אישי זה גורם לי נחת.. האיש עם הטיפקס ביד - נמחק בעצמו ולא על ידינו . טיפקס עובד לכמה כיוונים ומי שמוחק היום יהייה הנמחק של המחר מי שמזייף ניקים היום יהייה הקרבן של זה מחר. די מצחיק לראות את ההתבחששות "האומנותית" של טירש והפורטל ההוא בזה. וטוב טוב כל כך שיצאנו בזמן לא להיות חלק מזה. אגב לאופולדו דהונצ'י... הוא האלתר אגו של טירש משכבר הימים.ככה שיוצא שהאלתר אגו של לילי ושל מוגלי - U KNOW WHO IT IS... מנהלים מלחמות עם טירש והאלתר אגו שלו. פאטתי. אם הייתי סוקרת את תערוכת האוילות ששם עכשיו בטח הייתי כותבת שזו יומרת - גחמת - אמנות - של אגו של הורה שהילד שלו מקשקש בגן על דף והוא בבורותו משוויץ שזה יותר טוב מרפי לביא.

אנימל

New member
מאד. אשמח לפרט

רק אחזור מהעבודה, מבית חולים, מהצבא, מהקניות, מהקורסים החדשים שלי - ואולי אני גם אנשום קצת, ואז נדבר. צרורות הצרות שמקיפות אותי בימים האחרונים - זה ימי המכשפות הרעות של האינקויזיציה (טוב, אז קצת הגזמתי, נו). הי, גוד, אני לא מאתגרת אותך עכשיו, אני יודעת שיכול להיות יותר גרוע מזה, באמת אין צורך שתוכיח לי. לך לעזור לבוש ותניח לי, טוב ?!? תודה, ושגם לך יהיה יום טוב!

למעלה