Sky Blue Sky - האלבום הבא של Wilco

Sky Blue Sky - האלבום הבא של Wilco

באופן מפתיע, העירה הלהקה המצוינת את כל חושיו של מעריץ אדוק שכמותי - כשפירסמה את שמו של האלבום, תאריך יציאתו לעולם, רשימת שיריו ו--אפילו שיר להאזנה או הורדה באופן חוקי וחינמי מהאתר הרשמי! ובכן, כפי ששם הת'רד מרמז באופן דק ובלתי מורגש - האלבום ייקרא Sky Blue Sky והוא כבר מעורר אצלי רגשות נעימים בנוגע למזגן המוזיקאלי שלי לקיץ הבא. תאריך יציאתו של הדיסק - ה-15 במאי 2007. למי יש יומהולדת באותו התאריך? רשימת השירים (לעת עתה, כפי שנכתב באתר) מסקרנת במיוחד, גם לאור העובדה שג'ף טווידי לא היה היחיד אשר השתתף בכתיבתם: Either Way You Are My Face Impossible Germany Sky Blue Sky Side with the Seeds Shake it Off Please Be Patient With Me Hate it Here Leave Me (Like You Found Me) Walken What Light On and On and On השיר המוצע להורדה בחינם מהאתר הרשמי נקרא What Light - והוא שיר יפיפה, מטובל בפולק חם, (דמיינו את שיקאגו העייפה אך המרוצה והמחייכת לאות) שמעליו מתעשנים להם צלילי גיטרה חלליים (פרי אצבעותיו של נלס קליין), וכמובן הליריקה החולמנית ובאותו-הקנה מעמיקה של.... מי בדיוק? נגלה בהמשך :) בברכת סופ"ש נעים וגימלים לרוב, תמיר.

העכביש2

New member
יופי של ידיעה!!!

הרכב פנטסטי! אני לא מכיר הרבה שלהם אבל ממה שכן אני מאוד אוהב אותם. תודה על הלינק, נשמע מעניין

קזאר

New member
השיר טוב

למרות שאני לא אוהב את החיקוי דילן שלו, זה מציק לי. כל כך חבל שהן להקה של יצירת מופת אחת. אם הם היו מתעלים על יאנקי הוטל, אלוהים אם הם היו מתעלים על ינקי הוטל.

למעלה