SKY121, אתה גם קונה WII U בשביל xenoblade u?

SKY121, אתה גם קונה WII U בשביל xenoblade u?

אני חייב להגיד, שמאז החשיפה של מערכת הקרב של פפ15 זינובלייד U נראה פשוט יותר כייפי.יש רובים, יש לאויבים חלקי גוף שונים שאפשר לירות בהם, ויש רובוטים ענקיים אז למרות הכול זה נראה יותר אינטרקטיבי ופעיל מפפ15 בהרב, אחח זה נראה פשוט מדהים. 2015 הולכת להיות שנה נפלאה עם המשחק הזה ופרסונה 5.

sky121

New member
עדיין לא החלטתי

Xenoblade Chronicles X בהחלט נראה מרשים מאוד. נראה שהם לוקחים את האלמנטים הטובים מהמשחק הקודם ומשדרגים אותם.
אך סבירות נמוכה מאוד, שמשחק זה יגרום לי לקנות את הקונסולה של נינטנדו. יש לי תחושה שאולי הם יציגו גרסה חזקה יותר של ה-WII U במהלך השנתיים הקרובות. כפי שעשו הם מכשיר ה-3DS החדש.

אני לא יודע על מה ללכת על זה או על הויטה, איזו דילמה

מצד אחד לויטה יש OFF TV מושלם עם הפס4 וטיילס חדש, מצד שני לWII U יש את זיינובלייד X ואת SMT X FIRE EMBLEM ושני משחקי מריו וסמאש
לא נראה לי שיהיה דגם חדש של WII U שהוא חזק יותר חומרתית, נינטנדו הרבה יותר תלויה ב3DS וצריכה שהוא ימכור תמיד, הWII U הוא גם ככה קונסולה כושלת שהם מנסים לשרוד איתה עד שיהיה להם מספיק משחקים בHD שהם יכולים לשחרר כפורטים למכשיר שירש את ה3DS ויוכל להריץ משחקי HD

יש לי הרגשה פשוט שזיינובלייד X לא יקבל כל כך מהר פורט לקונסולה הניידת החדשה שלהם מתי שהיא לא תשוק.

sky121

New member
זה עניין של בחירה

מבחינתי זה תלוי בכמות המשחקים המעניינים אותי, הזמינים לאותה קונסולה.
&nbsp
ל-WII U יש נכון לעכשיו יותר משחקים מעניינים, כמו: Bayonetta 2, Pikmin 3, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, The Wonderful 101, The Wind Waker HD, Super Mario 3D World.
&nbsp
לויטה כרגע אין מספיק משחקים מעניינים. הטיילס החדש (ישן), אינו מספיק לדעתי לקנות את המכשיר.
&nbsp

כן, ממש בא לי לנסות את the wonderful 101 גם, ואת פיקמין 3.

נראים משחקים יותר חזקים מהטיילס גם, נראה לי שאלך על הויטה אם נאמקו ישחררו עוד טיילסים כמו rebrith עליה, או הרימיק של דסטני או דסטני 2.

למעלה