skype out

• פותח הנושא i29
  • פורסם בתאריך

i29

New member
skype out

לפני שאני מנסה לקנות זמן דיבור באתר שלהם עם כרטיס אשראי ויזה רגיל רציתי לברר מנסיון של אחרים אם יש סיכוי שזה יתקבל או שאני יחסם? עם איזה כרטיסי אשראי אפשר לשלם?

כרטיס וויזה רגיל יעבוד

דביט לא עבר. והאיכות לא רעה בכלל, חוץ מהעובדה שבד"כ השיחה נוטה להתנתק אחרי כ-25 דקות. וזה זול ממש!! אני ממליצה. ליאור (לא ממש סינגלית אבל בחו"ל, סליחה שנדחפתי ככה)

i29

New member
תודה, זה נשמע מציק לחדש שיחה

כל 25 דק' אבל האלטרנטיבות יקרות... אני לא מכיר את דביט, התכוונתי לויזה רגילה שאינה בינלאומית, אני מניח שגם את מתכוונת לזה. יש לי קצת ספק לגבי בטיחות השימוש בכרטיס אשראי לאתר של סקייפ, עדיין לא ברור אם יהיה ביטוח במקרה של חיוב לא מוכר אחרי שימוש בכרטיס ברכישה דרך סקייפ. האם זאת יכולה להיות עילה לחברת האשראי להתנער מאחריות במקרה כזה.

"דביט" זה סוג הכרטיס

שאומר שהכסף יוצא ישירות מהחשבון ולא דרך האשראי (הנחתי שאתה אמריקאי ומכיר את המונח, סליחה
) לא מבינה למה אתה מתכוון בהקשר של "ביטוח", אני יכולה להעיד שעד כה לא היו לי בעיות איתם ונראה לי שהם חברה אמינה ובטוחה. בקשר לניתוקים אני לא חושבת שזה כל כך נורא, מתרגלים ואכן אני משתמשת בסקייפ כל הזמן - אין לי אפילו קו טלפון "רגיל" בבית.

aloni29

New member
למהל השתמש בזה?

תצטרף כמוני לחברת UBIFONE ותוכל לשוחח בטלפון רגיל עם כל מי שמחובר,בחינם! הצטרפות כלקוח רגיל עולה 10 דולר לחודש ומשוחחים ללא הגבלה לשאר המנויים בעולם ובארץ. וליעדים אחרים בזול! 2 סנט לדקה למשל לארה"ב , קנדה,ספרד,איטליה,אוסטרליה וכו'. לא רע בכלל. ישנה עוד אפשרות להצטרף כמשווק שלה בעולם ואז אתה קונה 'מניה' שלה ויכול אף להרוויח כסף. זו אחלה עבודה מהצד...

i29

New member
מה שאתה מתאר לא נשמע לי משתלם

כל כך, למה לשלם 10 דולר כדי לדבר חינם ממחשב למחשב? אלא אם כן לא הבנתי נכון ואני יכול לדבר חינם גם ממחשב לטלפון או מטלפון לטלפון בארץ או בחו"ל ב-10 דולר לחודש - מה שלא נשמע לי סביר? בבקשה תפרט.

aloni29

New member
אנסה להסביר יותר טוב

10 דולר למשתמש קצה,כל חודש,מתוכם 5 דולר רישום חודשי ו5 דולר לשיחות מחוץ לחברה. השיחות בתוך החברה מבוצעות דרך טלפון רגיל אל טלפון רגיל (למשעה טלפון IP או טלפון רגיל המחובר לו מתאם שהופך אותו ל IP ). הטלפון מתחבר לשקע של האינטרנט בקיר,אין צרוך במחשב. אני חושב שזה משתלם,לכן כדאי להיות משווק של חברה כזו בעולם ובארץ,מה שתופס תאוצה זה נקרא VOIP . ואז בתור משווק גם מרוויחים כסף...

aloni29

New member
כל השיחות בין לקוחות החברה הן

ללא הגבלה של זמן 24/7/365 . לא רע בשביל 10 דולר הייתי אומר... כל זה אם אתה לקוח פשוט.

i29

New member
מה התעריפים של שיחות מחוץ לחברה?

וכמה עולה המתאם?

aloni29

New member
תעריפים

כתבתי לך,אתה מוזמן להכנס לקרוא על החברה וגם לאות את התעריפים. www.ubifone.com המתאם,כאן בארץ זה עלה לי 100 דולר,אני מניח שאפשר למצוא ביותר זול,אבל זה שווה,זה הפך לי את הטלפון בבית לדואלי,גם קו בזק וגם IP .

i29

New member
נכנסתי

וקראתי עד שהתייאשתי, אני לא רוצה מניה וגם לא מתאם יקר. כמה יעלה לי לצלצל לאנגליה מהמחשב לטלפון קווי לדקה? למה יש שלושה Rate Package ? איך אני יודע מה לבחור? קיבלתי כאב ראש, בחיי...
המתאם IP שקנית יודע להתחבר ישירות לאינטרנט גם ללא תיווך של ראוטר למי שאין לו ראוטר? צריך להקליד לתוכו שם משתמש וסיסמה של ספק האינטרנט? הבנתי שגם לסקייפ יש מכשיר כזה והם הרי לא גובים 10 דולר דמי שימוש חודשיים, מצטער להציק אבל אני עדין לא מצליח להבין את היתרון בשירות הזה.

aloni29

New member
../images/Emo2.gif אני אגרסיבי? רק מנסה להראות

ולספר לכם על משהו שאני נחשפתי אליו,פעלתי לפ הכללים שלהם והיום אני מדבר חינם ואף מרוויח מהם כסף,אין שיכנועים ואין אותיות קטנות,רק מספר לכם על משהו טוב שנחשפתי אליו.

newbie2

New member
טוב באמת מספיק

אין חוקים בפורום נגד פרסום גלוי וסמוי כאחד? איפה המנהלים? המומחים האדומים? מישהו, משהו? HELP

aloni29

New member
מחירים לאנגליה

לי עולה: 0.09 אג' לדקה לקוויים 1.14 אג' לדקה לניידים בחבילת סטנדרט (לקוח פשוט): 0.17 אג' לדקה לקוויים 1.76 אג' לדקה לניידים. במידה ושני הצדדים לקוחות החבר,לא משנה באיזו חבילה: ללא הגבלת זמן-חינם.

למעלה