SLEEPLESS + שאלת ספויילר למי שלא הגיע לעונה 7

1Shir

New member
SLEEPLESS + שאלת ספויילר למי שלא הגיע לעונה 7

סקר : אתם חושבים שביל מאלדר ידע שפוקס הוא לא הבן הביולוגי שלו? כן/לא + נימוק אם יש. ומי שיצליח להסביר לי למה ב-50 השעות האחרונות ישנתי סך הכל פחות משבע שעות, יקבל פרס.

אמממ

תראי מצד אחד אני רוצה להגיד שהוא לא ידע, שבגלל זה הוא "בחר" לתת את סמנתה כי הוא חשד שהיא לא בתו הבילוגית, מצד שני אולי בגלל זה הוא נתן אותה כי הוא היה חייב לתת את הבת שלו ופוקס הוא לא הבן שלו. אבל אם נלך על האינטואיציה שלי וניחוש פרוע אז אני חושבת שהוא רק חשד ולא ידע באמת. ולמה לא ישנת? שאלה טובה. והתשובה הטובה היא: ככה. זה פשוט מסכם את הכל.

Gilliana

New member
החום? יתושים?

האמת היא שהשילוב של שני אלו יכול להיות ממש קטלני... לגבי השאלה שלך - קשה מאד לדעת, אין שום אינדקיציה מוחצת לכאן או לכאן. שני הדברים היחידים שאנחנו יודעים הוא שהיחסים של מאלדר עם ביל לא היו טובים. ושהאחרון, בחר בסמנת'ה להילקח ע"י החייזרים. עכשיו נשאלת השאלה - האם ביל חשב על טובתה של סמנת'ה ועל כך שתינצל ביום הפלישה ובכך העדיף אותה על-פני מאלדר או, שהעדיף את מאלדר בכך שלא בחר בו להילקח? האם היחסים הגרועים בין השניים נבעו מכך שביל חשד באפשרות שמאלדר איננו בנו הביולוגי או לא? למעשה, במהלך הסדרה נרמש כמה וכמה פעמים שגם סמנת'ה היא בתו הביולוגית של המעשן. נניח וזה המצב - אזי כל העניין מסתבך אפילו יותר...

1Shir

New member
מתי נרמז שסמנת'ה היא הבת של המעשן?

ברדוקס הוא אמר על סמנת'ה המזויפת שהוא גידל אותה כאילו הוא אבא שלה אבל הוא לא רמז שהוא האב הביולוגי שלה?

Gilliana

New member
סמנת'ה גדלה עם ג'פרי

אנחנו לא יודעים אם המזוייפת או האמיתית (וכנראה שהאמיתית) שהרי היא חתמה את שמה בבטון במדרגות הבית שבו גדלו יחד, המעשן החזיק אצלו תמונה של מאלדר וסמנת'ה יחד (אותה תמונה שנמצאה אחרי שהוא נורה). לא דובר אמנם מפורשות על כך שהוא אביה הביולוגי, אבל היה באלו משום רמזים.

1Shir

New member
אני דווקא לא רואה בדברים שכתבת רמזים... אבל -

אי אפשר לדעת..

randomalit

New member
ב-Demons

מראים בפלאבק תמונה שבה האיש המעשן מחבק את סמנתה הילדה, כביכול אחרי שהודיעו לטינה שהם עומדים לקחת אותה. זה משהו שגרם לי לחשוב "מה הם מנסים להגיד בזה". ואם זה כך, האם שני הילדים של משפחת מאלדר הם בכלל של האיש המעשן?

randomalit

New member
קשה להגיד

אבל כשחושבים על זה, או לפחות כשאני חושבת על זה, אני תמיד הרגשתי שיצרו בסדרה מעין תחושת ריחוק בין מאלדר ובין אביו. אם הייתי צריכה לנחש, הייתי מנחשת שהוא ידע -או לפחות היה לו ספק ממשי למדי- ובכל זאת גידל אותו כבן.

למעלה