Slidecage - כלוב גלישה

Freemee

New member
Slidecage - כלוב גלישה

היה פרק מגניב. אהבתי את כל הקטע שהם תקועים ביחד עם הקרומג וברור שבסוף הם היו צריכים לשתף פעולה. מסכן הילד הזה ג'ולס שמאז שנולד חשב שהוא קרומג מוזר וזה אבא שלו..
די עצוב שבסוף ג'ולס ותומס נשארו אך ממש אני נותן לתומס צלש על זה שהוא נשאר איתו! לחיות שני אנשים לבד בעולם :\ זה היה ברור שהם לא יחזרו הביתה גם הפעם אבל מצד שני זה עדיף מאשר שקרומג יהיו שם גם. לאידע אבל בזמן האחרון כשאני רואה גולשים בזמן תופסת אותי תופעה של "למה אתם משקרים לנו?" "לא אמרתי לכם?" אני רואה כזה כל מיני משפטים שאומרים בסדרה ואני כאחד שראה את כל הסדרה יודע שהם לא יתגשמו וזה כזה מעצבן וצובט בלב שהם גרמו לצופים באותו זמן להאמין שאכן יש תקווה.. הסוף היה גמור מלכתחילה. ממש חבל ממש חבל

הסוף עם האבא והבן היה כה מרגש../images/Emo7.gif

חחח באמת התרגשתי
אוי אבל ממתי לבני אדם יש אומץ ממש להלחם מול הקרומגס?

Th3onE

New member
הם אלו שניצחו אותם, ובגללם הם נתקעו

בכלוב המזורגג. לא יהיה קצת זעם?... הם בכל מקרה העיפו אותם מהעולם שלהם אז לראות אותם שוב לא יזיז יותר מדי.

CoolBoy 17

New member
פרק אדיר../images/Emo47.gif

רק 2 דברים שהציקו לי...איך אבא של קווין ידע לדבר בדיוק מתי שהם הגיעו? ואיך בדיוק השניים שנשארו בחרו להישאר?? לא ברור לי בכלל

Freemee

New member
אבא של קווין

לא ידע שדווקא קווין מגיע. כל פעם שמשהו מגיע לעולם של כלוב הגלישה (לא משנה מי, קרומג או בן אדם) אז הוא מקרין את הסרט הזה. גם יכלת לראות שבסרט שלו הוא אמר בין אם אתם רצויים או לא תצטרכו להשאר פה. השניים נשארו בגלל ש: 1. ג'וליוס ה"בן" של הקרומג נולד בעולם כלוב הגלישה ובגלל זה הסימן הקוונטי של היקום שלו הוא בעצם עולם הכלוב הגלישה ובגלל שקווין עשה שכולם יגלשו לעולם שממנו באו אז בעצם ג'וליוס לא יצליח לגלוש. 2. תומס החליט להשאר איתו כמחווה לג'וליוס וגם בגלל שלא היה לא מה לחפש במקום אחר.

CoolBoy 17

New member
לא הבנת את השאלות שלי...

התכוונתי- איך הסרט יודע להיות מוקרן? מאיפה להם מתי מישהו חדש יגיע? ולמה שהוא יגיע בדיוק לנקודה הזאת בכל המקום הזה? והבנתי את הסיבות למה שניהם נשארו...פשוט לא הסכמתי איתם...כאילו סבבה אבל למה אתם רוצים להישאר במקום כזה לכל החיים שלכם??

Th3onE

New member
תשובות..

ברגע שהוא מזהה סימן קוונטי או עוד משהו ממבו ג'מבו של גלישה הוא מוקרן כעבור כמה שניות.. ולמה שלא יגע מישהו חדש? הקרומגס בטח ירצו נקמהוירצו להשתלט מחדש.. והם תכננו תכלוב ככה.. שינחתו שם.. זה לא כזה חשוב.. וזהו.. למה שהמסכנים האלה ישארו שם.. שניהם לבד.. בלי כלום.. מסכנים..

Freemee

New member
אבל אין להם ברירה!

זה לא שהם יכלו להחליט אם הם רוצים להשאר או לא (תומס יכל) אבל ג'ולס לא יכל, הוא חייב בכל מקרה..

nick at noon

New member
לא הוא לא

ג'ולס לא יכל לגלוש משם גם אם זה היה הדבר שהוא הכי רצה בעולם. הוא פשוט לא יכול לעולם לצאת מהמקום הזה וקווין לא מצא שום דרך שתוכל להוציא אותו משם.

CoolBoy 17

New member
הוא כן

קווין פשוט לא חשב עליו ואז הוא אמר שזה יקח לו יותר זמן אבל ג'ולס אמר שזה בסדר והוא מעדיף להישאר...למה לו??

Michali17

New member
פרק יפה. ג'ולס ריגש אותי

רציתי לראות מה קורה אחרי שהם גולשים :/ חבל.

Michali17

New member
עצבן אותי שמגי לבשה את החצי

גופיה - חזייה מה זה לא יהיה. כאילו זה סתם מיותר. שתתלבש נורמלי.

למעלה