SLIPPY HEADS /אפשר את הרוטב שום הוא ממש ליד

WICKED CHILD

New member
SLIPPY HEADS /אפשר את הרוטב שום הוא ממש ליד

מה שקורה במקרה של "רייביוהד" זה שבתחלת המפגש שמים מן השקטים יותר אך לאו דווקא מן הנוגים או המלודיים יותר..הרבה דברים שמעלים חיוך תמים מתקופת פאבלו האני דה בנדס כמה קטעים מהקומפיוטר וכמובן של לדחוף המון אנריליסד ובי סיידס,והופעות לאט לאט מה שקורה זה שמתחילים עם ההאבי שיט,,,,המון דברים מהייל טודה טיף קיד איי אמניז'יאק ואירייסר...וגם כאן הקומפיוטר המון דברים שגם שאני יושב עם אוזניות אני לא מצליח שלא לזוז בעצבנו במקום.אפילו באוטובוסים ובחדרי אוכל...המון רקיד ומסובב את הגויאבה לכיוון הנכון...להיזרק מצד לצד ב "איי מייט בי רונג" לצלול לנייפס אווט".להתחרפן על מיקסומטוסיס,סיט דאון סטנד אפ ,שבמקרה יש לו את החד הסופים עם הטיפות הכבדות של הגשם שיורד תמידית על טום השברירי הא...פסיכודליות לאורך כל הדרך מאינסטרומנטלס כמו האנטינג ברז" ופול פולק רבולבינג,...והאבי שיט נו בטח שכולם יודעים על מה אני מדבר...פאקינג אידיוטק אחד ארוך...ובסוף עם הזעה וירידת האלכוהול בגוף אפשר לצלול לתוך הנוגה והעדין אך אגרסיבי שלהם...לכולם עולים בראש השירים שהוא ירצה דווקא לרקוד עם מישהי/ו בשקט הא... ברור שלכל זה צריך די ג'יי...או תקליטן........בעצם צריך מישהו שרק ישים תדיסקים או את הקבצים בסדר מסויים והגיוני לערב. ובסך הכל לא צריך יותר מזה...רק מערכת הגברה בת בת זונה נו....תנסו לדמיין פלייליסט...איך אתם הייתם מעבירים ערב כזה. קיצר...דה אמאייזינג סאונד אוף א קילינג אורג'..נו בקשר ללג'מג'ם רדיוהד זה כל מה שאני עושה....לבד....מג'מג'ם רדיוהד...גם שאני סתם מנגן אני חושב עליהם.. ...אתם יודעים מה...גם שאני מנגן משהו שלא קשור...אומן אחר לגמריי...אפילו לא באותו סגנון...אני חושב עליהם.. אני צריך כדור...משהו שיהרוג לי את המיקסומטוסיס... קיצר אני ממש פתוח להצעות לגבי כל דבר...זה נראה שקצת ריק מאנשים לגבי העניין הזה....אבל רק אני וחברים טובים שלי...חמישה אנשים שאני יודע שנבוא לכל שיט שיחליט לבוא לעולם. אני יושב על קדרת הזהב בסוף הקשת

w0nkas

New member
מעריץ אותך...

שמע אני מעריץץ אותך על כל מה שכתבת..באמת אתה מלךך אני מזדהה איתך כל כך שבאלי לקפוץ מהגג.. עם רדיוהד הייתה אישה הייתי מתחתן איתה מזמן.. 3> 3> 3> R a d i o H e a d

juventina

New member
אנחנו צריכים לפתוח

קבוצת תמיכה :) לאנשים שרוצים להתחתן עם רדיוהד
(אני בפנים)

אני לא חושבת שאני רוצה להתחתן עם רדיוהד

כי אני לא מתחרמנת עליהם או משהו. אבל כשאני שומעת אותם אז אני רוצה להתחתן עם המהות שלהם, הרדיוהדיות שלהם. אנשים שני מנסה להסביר להם למה אני כ"כ מתחברת בלהקה הזאת, זה לא מסתכם ב"המוזיקה שלהם", ולכן לא מבינים. ההווי שלהם כרדיוהד, המהות שלהם. אותה אני כ"כ אוהבת.

Knives Out

New member
אני חושב שהפכתי את הלהקה הזאת לדרך חיים

סוג של חשיבה והסתכלות על דברים, וגם אופן ביצירה.. אומנות ושיט

golanaor

New member
אני חושב שבגלל זה הם כל כך טובים.

כמוך מרגישים עוד רבים ואחרים. וגם אני. רדיוהד פיתחו דרך חיים, הם "מנצלים" את המוזיקה כדיי להראות לנו את הדרך חיים, את ההשקפת עולם שלהם. זה כל כך מקסים.

Gigantic Boots

New member
גם אני חשבתי ככה...

זה בולשיט. כל המיתולוגיה הזאת סביב אלילי רוק וסולני להקות... שתום יורק יצא נגדה לא פעם... תום יורק הוא אדם שפעם אולי היה נער מרדן שלא היה מרוצה מהעולם. יש ציטוט שלו אומר משפט שהולך ככה בערך: "אתה מתחתן ומביא ילדים ואז זהו... זה הסוף"... ועובדה שכיום הוא נשוי עם 2 ילדים. אז אין ממש "דרך". בתור נער מסוגו של תום יורק אתה עובר המון הצקות ומתרעם על אי הצדק. אז יש לך המון כאב להוציא בצורת מוסיקה. הכאב שלו הספיק ל-5 אלבומים (שזה פאקינג המון). למיוז למשל הכאב הספיק לאלבום וחצי. ברגע שאתה אדם מאושר המוסיקה שאתה עושה לא הולכת למקומות עצובים. בגלל זה הדיסק החדש שמח יותר. אין בני אדם שהם יותר "זוהרים" מאחרים. זה כמו בסרט שמראים בחורה שהשיער שלה מתנופף ברוח. זה הכל הצורה שמציגים את הבן אדם (הסיטואציה).

golanaor

New member
לדעתי האלבום האחרון עצוב מאוד.

ועצב זה לא משהו שעובר. הוא רק מתבטא אחרת. בכלל, אם זה דיכאון זו בכלל מחלה, משהו שמלווה אותך לאורך כל חייך. לא יודע מה הסיפור ילדות של תום.. אני פשוט מאזין לשירים שלו וקורא ליריקס.

golanaor

New member
תחשבו גם שמאלבום לאלבום נוספו מעריצים נוספים,

ורדיוהד נהפכה ללהקה ענקית שיש לה מאות אלפים מעריצים. יש לזה השלכות כמו שניתן לראות בסרט "Meeting People is Easy".

Gigantic Boots

New member
הייתי אומר שאתה כותב ממש טוב...

אבל אתה לא ניסית לכתוב. פשוט כתבת כל מה שעלה לך בראש... וזה יצא ממש יפה...

למעלה