slow cooker משתמשים אוהבים?

noaronen1

New member
slow cooker משתמשים אוהבים?

מתלבטת בנושא, מה אתם מבשלים? אוהבים? שווה את הטירחה???
 

alphadelta

New member
כל כך כל כך אוהבים

משתמשת בעיקר לעוף ולמרקים. הבית מלא ריח של בישול. אני בוחרת מתכונים קלים ומהירים להכנה. ואז פשוט אחרי 8 שעות יש עוף מדהים. מרקים זה יותר קצר.
 
לא לעצבים שלי


אוהבת לתקתק עניינים, אני מאלה שמבשלת בכמה סירים במקביל ותוך כדי חותכת סלט וכו'.
&nbsp
חמותי נשבעת בזה, מכינה עוף לסוגיו עם ירקות בעיקר.
 

TearGarden

New member
אני אוהבת

למרות שאני מודה שהיום אני לא משתמשת בו בתדירות שחשבתי שאשתמש בו, במיוחד אחרי שעברנו לצמחונות. אבל עדיין משתמשת ולפעמים זה מציל אותי. בדיוק אתמול פרסמתי מתכון לפלפלים ממולאים שהכנתי בסיר לבישול איטי כשגיליתי שאין לנו שום דבר לאכול לארוחת הצהריים של יום למחרת.
אני מכינה בסיר גם חמין, ובעבר הייתי מכינה בשרים בכל מיני רטבים שהיו יוצאים מעולה.

זו לא באמת טרחה לבשל בזה, רוב המתכונים זה לזרוק הכל פנימה ולחכות כמה שעות.

מצרפת לך גם לינק עם מתכונים, סתם שתוכלי לקבל רעיונות למה אפשר להכין בסיר הזה.
[URL]http://bishuliti.com/[/URL]
 

carlimi

New member
במקרה

היום השתמשנו לראשונה!!!
CROCK POT כן?
קבלנו מחברה, ורק היום הוצאנו לשימוש ראשון.
בעלי הכין עוף - יצא מדהים!!!!!!
עוד לפני העבודה הוא שם שם פולקע ...עם רוטב והכל הפעיל ויצא.
כבר בצהריים היה הכל מוכן והילדים אהבו מאוד.
כלים עוד לא עשיתי, אבל זה ממש לא נראה שום טרחה, ויוצא טעים.
הוא כבר כמובן התלהב נורא והולך ללמוד את הנושא יותר לעומק
 

Mottek

New member
לא ממש

בעיקר לא בעונה הזאת של השנה, זה מתאים יותר לבישולים של חורף. חוץ מזה מכיוון שאני צמחונית זה ממש לא שווה לי. אני יכולה להגיע לתוצאה דומה על הכיריים. בשר זה כבר סיפור אחר ומידי פעם בעלי יכין חמין בחורף. כל המרכיבים נכנסים לסיר לפני שהולכים לישון ובבוקר יש ריחות בבית שחבל על הזמן.
 

noaronen1

New member
זו בדיוק ההתלבטות

בעלי לא אוכל בשר בקר וגם הילדים. ואני נעשיתי טבעונית. בעלי אמר שבשביל חמין הוא לא בטוח שזו השקעה מתאימה למשפחתנו...
 

alphadelta

New member
יש המון מתכונים

טבעוניים וצמחונים. אבל לרב הם דורשים יותר עבודה לפני ההכנסה לסיר לבישול איטי. אחד שהיה להיט אצלינו היה רטטוי.
 

mumfor4

New member
מטורפת על זה. בעיקר עכשיו כשמתחיל החורף

מכינה בשר , כבש , עוף שלם , הכול יוצא רך וטעים .יש המון מתכונים , אני חברה גם בקבוצה בפייס שנקראת slow cooker wonders .לאמהות עובדות בעיניי זאת הצלה , מגיעים הביתה , פותחים את הדלת הריח מתפשט בכול הבית האוכל חם וטעים . אפשר גם לאפות לחם בתוכו , וגם עוגות . סתם לידיעה . מרקים ונזידים של קטניות וחמין כמובן אני מכינה רק בו . בעיניי זאת קנייה מעולה .
 

alphadelta

New member
ללא בשר

הכנתי הבוקר רטטוי בסיר בישול איטי. ההכנה הייתה כשל 20 דקות ואז 9 שעות בסיר על חום נמוך. בבוקר הכנתי גם קינואה עם ערמונים. הבית הריח מופלא. בערב, חיממתי את הקינואה והיא נטרפה יחד עם הרטטוי. מאחר והכל הוכן בבוקר, אחרי ארוחת הערב היו רק מעט כלים. איזה כייף ;)
 
למעלה