Small Gods

Small Gods

מי קרא את הספר הזה? הזמנתי אותו מAmazon ואני רוצה לשמוע דעות עליו

The Mad Hatter

New member
אני! אני!

טוב...הוא שוכן אצלי על המדף הרבה מאד זמן ומספר לא-קטן של פעמים ניסיתי להתחיל לקרא אותו, אבל הפסקתי באמצע (ממש אמצע-עמוד מאה ומשהו וכו') לפעמים כי לא היה לי זמן ולפעמים כי הספר פשוט לא זרם, עד שהושבתי את עצמי לקרא. אז כל הביקורות המשבחות והמהללות על הספר הזה צודקות בהחלט. הוא לא היה ה-אהוב עלי מהסדרה, אבל הוא בהחלט ספר כמעט מושלם, עם הרבה קטעים מצוינים וסוף נהדר. קריאה מהנה! :) על העלילה אני מניחה שאת כבר יודעת...? אם לא, אני בטוחה שיהיו אנשים שישמחו לפרט לך (פשוט אני די גרועה בדברים האלה..).

Rincewind

New member
גם אני אצטרף לתשבחות

אחד הספרים הנפלאים בסדרה ללא ספק. אתה תהנה מכל רגע.

ויימס

New member
טוב, אז חבל מאוד שבחרת בכינוי בעל

המין ההפוך לשלך, לא ככה???

ויימס

New member
חחח... כן, זה כל הקטע...

ויימס הוא לא האהוב עליי, סתמרוח הוא הדמות האהובה עליי, וזה השם הראשון שניסיתי להירשם איתו, אבל לא הצלחתי. ואז ניסיתי מלכת העכברושים, סוזן, ורק כשניסיתי 'ויימס' הצליח לי. וזה הסיפור המרגש.

לא נורא

גם ויימס היא דמות טובה אולי אני אחליף את השם שלי לרידקולי אגב, מה הקטע של הציטוט שלך (האח הידד לד"ר פיל הנקרופיל...)

ויימס

New member
משהו שאחותי הקטנה אמרה על ד"ר פיל,

זאת תוכנית אירוח רקובה כזאת בערוץ 3.

The Mad Hatter

New member
אווו..

גם אותי חושבים לפעמים לבן (באינטרנט!). מעצבן ביותר. מצטערת..P:

יומן קריאה: עדכון+ ספוילר |ספויילר|

אני עדיין ב'תרועת מוות', אבל הוא יגמר היום.... יש בו כמה דברים שאהבתי... את זה שמורט הופך אט אט להיות מוות בעצמו (עד כדי כך שהוא אומר "אין צדק, יש רק אותי")... את זה שמורט מנסה עבודות שונות, ובסוף הוא נהיה טבח בבית האוכל של הארגה... את זה שמסתבר שאלברט בעצם יסד את האוניברסיטה הנעלמת (למרות שיש בעיה בספרור השנים, כי אם הוא 2000 שנה אצל מוות, אז השנה מתקדמת מהשנה האמורה) את הפריצה של סתם-רוח פתאום בספר של מוות... ואני במתח לדעת מה יעלה בגורלו של מורט... איזבל... ואלברט... (ומי זו סוזאן שכולם מקשרים לספרים של מוות)... עוד 40 עמודים לסיום... ואני לא יודעת מה לקרוא הלאה! בהודעה הבאה: סקר!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo70.gifסקר אישי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרי סיום 'תרועת מוות' האם לקרוא את: (א) איש הקציר - הרי הוא ההמשך הישיר ל'תרועת מוות'! (ב) פירמידות - כי ככה! (ג) Lords and Ladies - אין על המכשפות! (ד) אחר: __________________________________

Rincewind

New member
המממם

אני עקרונית קראתי בסדר שקניתי, וקניתי בסדר שלפעמים היה כרונולוגי טהור, ולפעמים היה כרונולוגי של תת סדרה ספציפית. אני אומר שכל פעם תטילי מטבע להחליט אם להמשיך לספר הבא בסדרה הכללית או לספר הבא בתת סדרה. וואט סיי?

ויימס

New member
פירמידות. זה ספר מהז'אנר הישן,

בסגנון של צבע הכשף עד שומרים שומרים. איש הקציר ו-L&L זה כבר תחילת הז'אנר החדש.

מה ההבדל בין הז'אנרים? ../images/Emo58.gif

אחיות הגורל מהמם וגם מכשפות בחוצלארץ... והם נראים לי אותו הז'אנר... בכל מקרה, נגמר תרועת מוות. ספר נחמד... סוף חביב... כמו ב'אחיות הגורל', נגמר בסוף טוב - שם הליצן נהיה המלך, פה מורט נישא לאיזבל ונהיה דוכס.... חביב... חביב!

ובכן..... התחלתי לקרוא את....

איש הקציר! נכון, אין על המכשפות. אבל אנחנו רוצים לצפות בסרטים, אז כדאי שאגיע ל SOUL MUSIC מתישהו בהקדם...

סרטים

הסרטים לא משהו, גרפיקה טובה והכל, אבל בסך הכל אילוסטרציה לספר, במקום סרט אמיתי

למעלה