SMALL TALK חייבים לעבור לכאן, למרות שאין כאן דבר קטן.
פ פריאל 12 New member 3/10/14 #35 Hello! סליחה?? (ולא כזו שרלוונטית להיום!) ראיתי אתכם, חצופים! מסיבת פיג'מות בלעדיי ומה זה השעות האלו בהן אתם משוטטים לכם ללא השגחת מבוגר?! רק אני לקחתי ברצינות את אגדת 'סינדרלה' ובחצות אני הופכת לדלעת?!
Hello! סליחה?? (ולא כזו שרלוונטית להיום!) ראיתי אתכם, חצופים! מסיבת פיג'מות בלעדיי ומה זה השעות האלו בהן אתם משוטטים לכם ללא השגחת מבוגר?! רק אני לקחתי ברצינות את אגדת 'סינדרלה' ובחצות אני הופכת לדלעת?!
נ נעמי155 New member 3/10/14 #38 אנחנו החצופים? מי חמקה לה בשקט כשכולנו בטוחים שהיא פה? בעוד התוכנית האומנותית מתגבשתהתפוגגת ! ושתדעי לך שהכי כייף לחמוק החוצה בעוד המבוגרים ישנים,הרחק מעיניהם המשגיחות והמטיפות נסי פעם
אנחנו החצופים? מי חמקה לה בשקט כשכולנו בטוחים שהיא פה? בעוד התוכנית האומנותית מתגבשתהתפוגגת ! ושתדעי לך שהכי כייף לחמוק החוצה בעוד המבוגרים ישנים,הרחק מעיניהם המשגיחות והמטיפות נסי פעם
שיח סלימאן Well-known member מנהל 3/10/14 #40 את האסימון שלך כמובן, אמרת שנפל לך. אנחנו התאמצנו וחיפשנו בשבילך ואת חמקת למיטה.   וכל זה עוד בערב עיד אלאד'חא.
את האסימון שלך כמובן, אמרת שנפל לך. אנחנו התאמצנו וחיפשנו בשבילך ואת חמקת למיטה.   וכל זה עוד בערב עיד אלאד'חא.
פ פריאל 12 New member 3/10/14 #45 סמאללה עליכ זה הדבר היחיד שקלטתי מהסרטים הערביים של ערבי שבת בהם צפיתי עם סבתי.