SMASH HITS

DesertRose7

New member
SMASH HITS

מי שקונה או מי שלא....................... העיתון של השבועיים האלה( הוא יוצא פעם בשבועיים) יש בו פוסטר ענק של באסטד!!! ומהצד השני מקפלי!!!! של 4 עמודים!!! יש 3 (מתוך 10) מבלזין סקווד והם לובשים חולצות של נבחרת אנגליה!! זה כזה שווה! ויש כתבה ש ל3 עמודים על מקפליי!! וכל מיני דברים מפוזרים של באסטד! שווה שווה שווה שווה!

blink me1

New member
כן כן כן כןכ כןכןכןכןכ כןכ כןכ כן

תסרקייי..ם הוא יפה אני ירוץ לקנות ( הם ניגמרים פה באילת בצ'יק...יעני העיתונים האלה.. )

DesertRose7

New member
אני אנסה!

אבל זה יהיה קצת קשה.. כי זה 4 עמודים.. אז אולי אנ יאנסה לצלם את זה!!! אבל רק מחר בבוקר כי עכשי ואני הולכת.. אבל אולי בלילה.. קיצר.. כשאני אגיע הביתה!! הוא מהמם!!!!!!!! אני מאוהבת בפוסטר.. הידרדרתי!

../images/Emo39.gif את יכולה בקשה לסרוק גם

ת'כתבות

DesertRose7

New member
אין ביות!!!

אני אסרוק מה שתרצו.. רק אחר כך!! סורי שאתן צריכות לחכות!!

13 u S t 3 D

New member
ממ

הפסיחקו להביא את זה לחולון ולראשון איפה שהייתי... ועכשיו בעזריאלי אין במלאי ]]]]]=

fight star

New member
יש לי את זה.!!!

אני לא יודעת מה לעשותת!!! מקפליי או באסטד?! הפוסטר שחל מקפליי מהמם אבל אני מתה על באסטד..(והם האמת נראים בו מוזר כזה)
ויש מלא תמונות של ג'יימי!!! (הם גם משווים אותו לאוגר... חחחחחח איזה מאממיי

fight star

New member
רגע.. *הולכת לבדוק את הקיר*

תמונה חמודה. זה מהסט של air hostess. הם יושבים על מכונית שמעבירה מזוודות. צ'רלי נראה כאילו הוא מנסה לקלוט משהו מעבר לגבות שלו,מאט כאילו הוא מת מקור וג'יימס מאחוריהם נראה כאילו הוא מסטול לגמרי (מרים ידיים כאילו הוא מטוס ותוקע מבט מסומם)

DesertRose7

New member
פוסטר מדהים!!

חובה עליכן.. חחח.. בואו אמת או חובה! {מרגישה כמו בכיתה ו}

blink me1

New member
יאללה אני מתחילה...חובה לשחר!!!!!!

( חה חה החלטתי שזה חובה!! והחלטתי שזה לשחר-כי היא הציעה אז היא תידפק ראשונה
) חובה עלייך למצוא תמונה של צ'ארלי שהוא בגיל ההתבגרות!! ולא התמונה המזעזעת הזאת שהוא מנגן..!!!!!! good luck

blink me1

New member
וכמובן להעלות אותו לפה...אה ויש לך

יום שלם-היום למצוא את זה...

blink me1

New member
אוקיי..עמדתי במשימה בהצלחה../images/Emo140.gif

תורך להעניק משימה...מי שאת רוצה..מה שאת רוצה..( בגבול ההיגיון כן?! )

למעלה