sms ב ICQ ניסיתי לשלוח הודעת sms מהאיי סי קיו ולא הצלחתי...מישהו יכול לעזור??
S shkool New member 30/4/01 #1 sms ב ICQ ניסיתי לשלוח הודעת sms מהאיי סי קיו ולא הצלחתי...מישהו יכול לעזור??
E eYaL New member 30/4/01 #2 yO אממ..בעקרון,בארץ אתה יכול לשלוח SMS מהאיסי רק לרשת אורנג`. כי רק הם תומכים ברשת GSM כך שאם אתה מנסה לשלוח לפלאפון או לסלקום..לא ילך. eYaL
yO אממ..בעקרון,בארץ אתה יכול לשלוח SMS מהאיסי רק לרשת אורנג`. כי רק הם תומכים ברשת GSM כך שאם אתה מנסה לשלוח לפלאפון או לסלקום..לא ילך. eYaL
S shkool New member 30/4/01 #3 אבל.... כשניכנסתי לרשימת הארצות שתומכות בsms באיי סי קיו היה רשום שישראל היא אחת מהארצות ומתחת לישראל היה רשום את החברות אורנג` ופלאפון...
אבל.... כשניכנסתי לרשימת הארצות שתומכות בsms באיי סי קיו היה רשום שישראל היא אחת מהארצות ומתחת לישראל היה רשום את החברות אורנג` ופלאפון...
S S.L. New member 30/4/01 #4 תגובה אני לא יודע למה אתה מסתבך -אני פשוט שולח SMS לכל החברות (ואפילו לפלאפונים בחו``ל) אולי לא הורדת את התוסף? לי יש ברשימה ``Non ICQ contacts`` ושם יש לי את החברים שיש להם רק SMS ואני שולח אליהם. מה הICQ שלך? שלי 75672102
תגובה אני לא יודע למה אתה מסתבך -אני פשוט שולח SMS לכל החברות (ואפילו לפלאפונים בחו``ל) אולי לא הורדת את התוסף? לי יש ברשימה ``Non ICQ contacts`` ושם יש לי את החברים שיש להם רק SMS ואני שולח אליהם. מה הICQ שלך? שלי 75672102
א אקס השחור New member 1/5/01 #5 חס וחלילה.. אפשר לשלוח SMS לרשת פלאפון.. הבעיה היחידה, שמי שמקבל את ההודעה, לא יכול להחזיר....