SMS מאורנג´ לפלאפון

פורומית

New member
אז להצדיק את הנוכחות שלי פה...

אני רוצה לעלות את נושא הSMS שסתם בלי קשר, זה המצאה אדירה! ובכן... בערך כבר חודש ישנה אפשרות לשלוח הודעת SMS מסלקום לפלאפון ומפלאפון לסלקום, מישהו יודע מה עם אורנג´?

SMS מאורנג´ לפלאפון

שלום, מישהו זוכר איך אפשר לשלוח SMS מאורנג´ לפלאפון? אני יודע שישנה דרך אך איני זוכר אותה - אנא עיזרו לי. תודה, אנוכי הסמור.

dor121

New member
לצערנו...

לא ניתון לשלוח מאורנג´ לכל חברה סלולרית אחרת לעמות זאת ניתן לשלוח מאמיגו-לפלאפון מסלקום-לפלאפון וכו´ מאורנג ניתן להתקשר רק עם icq בוא נכין עצומה ענקית של כל לקוחות אורנג´ ונשלח להם הרי איך אומרים הלקוח תמיד צודק

פורומית

New member
קדימה, אני איתך...

פותחים עצומה? אני בעד! מעניין מה יהיה התגובה של אורנג´... ובכלל, למה דרך הICQ אפשר לשלוח רק לאורנג´? למה לא לכל יתר החברות?

פורומית

New member
רגע....

משהו פה נראה לי מוזר, ההודעה שלי על הצדקת הנוכחות שלי פה, זה לא היה הודעה חדשה בפני עצמה? פתאום זה הפך לתגובה על הודעה שנכתבה רק היום, איך זה?

dor121

New member
זה נקרא שירשור

מכיוון שאת והבחור הנחמד כתבתם הודעה על אותו נושא בערך צירפתי את ההודעה שלך אל ההודעה שלו כדי לרכז את כל הנושא תחת קטגוריה אחת אח אח מפלאי מערכת

פורומית

New member
יפה

אז אתה מנהל הפורום הכי מסודר שאני מכירה פה בתפוז, כי זה פעם ראשונה שראיתי שעושים את זה בפועל, כל הכבוד:)

d@r121

New member
טוב אז קודם כל תודה ../images/Emo9.gif ודבר שני

הוא שכולם עושים את השרשור הזה רק לא הולכים ומדווחים
ומשום מה הפורום הפך מפורום gonext לפורום orange צריך לדרבן אנשים לשאול גם על חברות אחרות אפילו שקל לי יותר לענות על אורנג´
====> ומה את אומרת על הניקי (nickname) החדש שלי??

פורומית

New member
אחלה של ניק!

יותר יפה ומשוכלל מהשני... ו... זוכר איך ירדת על ORANGE ותראה מה קרה לך?
אז אני מתחילה... למה אי אפשר לשלוח הודעות מהICQ לסלוקום? שאלתי, ולא היה תשובה עדיין...

Moran84

New member
גם אני איתכם!! כבר כתבתי להם מכתב

אבל זה לא משמ עזר.. אולי כי זו הייתה רק אני!!

d.poter

New member
אני

אני אם כל מי שפועל למען שיחרור מנויי אורנג´ מהאפשרות לשלוח רק לעצמם smsים קדימה האפשרות לשלוח לכולם הלאה אי האפשרות!

chanand

New member
תיקון קטן...

יש אפשרות לשלוח הודעות SMS מפלאפון --> לאורנג´
אך רק באנגלית

התכוונתי מאורנג´ לפלאפון...

בסופו של דבר יש שיטה והיא עובדת במהירות וביעילות. מצאתי אותה בקישור הפורום הזה... תודה, אנוכי הסמור.

למעלה