SNL התוכנית האחרונה

hen chen

New member
SNL התוכנית האחרונה

עכשיו אתם חייבים להסכים... ואם לא... *מעביר אצבע אופקית כנגד הצוואר*... היתה תוכנית נהדרת. בין הטובות או הכי טובה (אני כבר לא זוכר את תחילת העונה) של כל העונה הנוכחית. חוץ מהעובדה שהיה קצר מדי, היה מושלם. לא היה מערכון אחד שלא צחקתי בו. מערכון "איש הנץ" היה כל כך מצחיק באופן שגיחכתי לעצמי ואמרתי- "חחח... איזה טמטום מוחלט" ... אהבתי. מערכון שאופייני כזה לסוף העונה- שבו כל הצוות מופיע. ועוד במעילי רוח צהובים וזקן! עכשיו- זה קומדיה! לא, ברצינות- מעניין אותי לשמוע איזה הורסי שמחה לא אהבו את הפרק הזה. המערכון של קווין ספייסי ואנדי סמברג היה פשוט כל כך כל כך מצחיק. מושששששלם. מיצה את עצמו עד הסוף. המערכון עם האדם הסרקסטי הראשון- גאוני! הומור "קונאני" מזוקק. הקטע עם אופרה- בסדר. וויקנד אפדייט היה נחמד מאוד. הנה נגמרה לנו עוד עונה של SNL- לא משהו יותר מדי מיוחד, כמה הברקות גאוניות, כמה קאלטים שייזכרו לעד וסוף עונה טוב!

גלׁ

New member
פרק ממש טוב

כמה מערכונים מעולים, לא ממש אהבתי את הוויקאנד אפדייט והיה מערכון שראיתי מלפני כמה חודשים על ניל יאנג והתאכזבתי לגלות שחתכו אותו. חוץ מזה היה פרק מצוין. צודק לגבי ההומור "קונאני", לא חשבתי על זה. אה כן, איזה הופעה נוראה של נלי פורטדו

gilriv

New member
../images/Emo9.gif היום האמי 2006

ומנחה אותו קונאן אובריין בשעה 03.00 בדיוק הטקס יחל לפני זה יש את השטיח האדום בערוץ30 ערוץ3 של יס ,,את השטיח האדום שידור ישיר של זה רק בערוץE הבידור הישראלי ישדר

chiff4

New member
לא ראיתי את כל התכנית

אבל קווין ספייסי מצחיק תמיד בתכניות כאלה. כמו גם שהוא מתארח אצל קונאן בתכנית הוא תמיד מצחיק ומשעשע. הוויקנד אפדייט היה מצחיק במיוחד הסוף שעשו מחווה לטינה פיי וגם הקטע של ספייסי וסמברג היה גדול. אכן תכנית טובה
לא ידעתי שזו התכנית האחרונה של העונה

noamjen

New member
אני חולה על וויל פורטה!

בהחלט יכול להיות שהפלקונר אתמול היה הקטע הכי מצחיק בכל העונה הזאת, שהייתה בסדר+, ציפתי להרבה פחות האמת, ומזל שהיה את החבר'ה החדשים שהיו פשוט מעולים! אני ואח שלי פשוט לא הפסקנו לצחוק, בקושי יכולנו לנשום בקטע הזה של הפלקונר. זה וויל פורטה במיטבו עם כל הטמטום הגאוני שלו. אני פשוט חולה חולה חולה עליו! חבל שטינה פיי עוזבת, ממש ממש ממש אהבתי אותה. היא כ"כ מוכשרת, בכלל הקאסט של הנשים מעולה ואני מקווה שלא יעזבו עוד בנות. ועכשיו כמובן צריך להתחיל להמר מי יחליף את טינה פיי בוויקנד אפדייט הבא. אני חושבת שזה הרבה יותר טוב בזוג מאשר ביחיד, ואניממליצה על אנדי סמבורג או קינן תומפסון ביחד עם איימי פולר (כי לא נראה לי שיעיפו אותה). עכשיו כשאני חושבת על זה אני לא הכי אהבתי את איימי פולר בוויקנד, אני חושבת שזה לא ממש מתאים לה התפקיד הזה, היא צריכה יותר לעשות דמויות כי היא ממש מעולה בזה (קייטלין זאת אחד ההברקות לדעתי, רק חבל שהיא עשתה את זה אחרי שג'ימי פאלון עזב, כי אם היא הייתה עושה את זה קודם הוא בטח היה ריק והוא היה מתפקע מצחוק כל הזמן!). אנדי וקינן ביחד יכול להיות מעולה.

hen chen

New member
הניחוש שלי יהיה

הורשיו סאנז- בגלל שבפרק אחד בעונה הוא החליף את טינה פיי בוויקנד אפדייט. אנדי או קינן לא יתאימו לזה- צריך מישהו מאוד רציני.

גלׁ

New member
אז הורשיו?

הוא לא בדיוק רציני ואם אני לא טועה הוא לא נשאר שנה הבאה. לפי דעתי את ג'ימי היה צריך להחליף כריס פארנל, הוא ממש מתאים להיות קריין חדשות, יש לו את הדיבור הכריזמטי הזה, לא יודע איך להסביר. עכשיו נראה לי שמתאים אחד החדשים, נאמר ג'ייסון סודייקיס

chiff4

New member
וויל פורטה לדעתי הכי מתאים

להחליף את טינה פיי

noamjen

New member
אני לא הייתי רותה לראות את וויל...

כי זה אומר שלא יהיה יותר את גונת'ר ופטריק קלי אם הוא ינחה את אפדייט.

noamjen

New member
לאיפה פארנל נעלם?

מאז שוויל פרוטה התחיל לעשות את החיקוי (הפחות טוב) של בוש כמעט ולא רואים אותו. אפילו היו תוכניות שהוא בכלל לא השתתף בהן.

noamjen

New member
קולין קווין היה ממש לא רציני!

והוא היה אדיר לדעתי. זה כיף שהם משנים את זה מדי פעם, שזה לא תמיד אותו הדבר. היו לנו עכשיו 6 שנים של אפדייט שנראה ממש כמו מהודרת חדשות אמיתית, והיה מעולה נכון, אבל הגיע הזמן לגוון קצת. אני דווקא חושבת שאנדי וקינן הם רציניים בדיוק באותה מידה של הורשיו, אולי להורשיו פשוט היה יותר זמן להראות שהוא יכול להיות גם רציני ולא רק השטותניק (שאני לפחות נורא אוהבת).

gilriv

New member
ביום שבת ישודר SNL ? הפירסומות

הפארודיות על הפירסומות 2005 2006 ב23.00

hen chen

New member
אני לא יודע את כמה שווה

פיסת המידע הזו מהמנחות מוכות הכלבת של ערוץ אי: אבל הם אמרו ב"ספירה לאחור לשטיח האדום" (אז מה, עכשיו יש הכנה להכנה לטקס?) שלוקן מייקלס הודיע שיהיו שינויים גדולים בתוכנית ושיכול להיות שיצטרכו לפטר את פארנל או קינן או הורשיו. וכל התוכנית תשתנה.

גלׁ

New member
כן, ראיתי

וזה לא ממש משמח, לא איכפת לי להפטר מהורשיו, שלא ממש מצחיק בעונות האחרונות, וגם כריס פארנל כבר די מיצה את עצמו בתוכנית אבל קינן עדין מעולה וחבל שהוא לא ימשיך. ראיתם את טוני הייל מתראיין? הם ביקשו ממנו לעשות את ריקוד הרובוט שהוא עשה באיזה פרסומת, וזה גם היה במשפחה בהפרעה! גם ראיינו את וויל ארנט ואיימי פוהלר, אבל לצערי ראיתי רק את הסוף ואת פורשיה דה רוסי אבל היא לא אמרה כלום על הסדרה. הלוואי שמשפחה בהפרעה תזכה ולא המשרד והלוואי שוויל ארנט יזכה אבל זה בטח ילך לג'רמי פיבן.

hen chen

New member
וואו, זה התיאור המדויק

של מה שראיתי: טוני הייל וריקוד הרובוט. הסוף של וויל ארנט ואיימי פוהלר. ופורשיה דה רוסי שלא אמרה כלום על התוכנית. ציפיתי לראות את קרוס... בכלל, איפה היו כולם?

jess r

New member
רציני?

הוא מתפקע מצחוק בכל מערכון כמעט. הוא הדבר הכי פחות רציני שם

clyps

New member
וואו איש הבז היה פשוט גדול!

"טו דה טיים משין! (הה!)" טינה פיי עזבה
ורייצ'ל דראץ' גם כן עזבה לא מזמן..

למעלה